Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

• 11 819
  • 163
  •   1
Отговори
# 135
Като се знаете какво представлявате, защо обърквате живота на други хора -новите ви половинки и защо създавате деца та да ги тормозите после, егоисти такива?!   
Има хора, които не са за семеен живот и не стават за родители и си го казват, но ги уважавам , ако не си играят с другите  на каквито не могат да бъдат само за да не се подминат или да не би да останат сами.
Най-много ми е жал за децата ви, които накрая ще трябва да се примирят с каквото имат без вина.

# 136
Авторът е жена.  Жена, която се опитва да съблазни бившия си мъж.
Прочетох й постовете, добра е , но има противоречия на места, които я издават.
Успех!

# 137
Авторът е жена.  Жена, която се опитва да съблазни бившия си мъж.
Прочетох й постовете, добра е , но има противоречия на места, които я издават.
Успех!

Хаха ще падна. 🤪🤪🤪🤪
Е и аз вече се надявах темата да е пързалка

# 138
Понеже автора пита няколко пъти как да подходи, единствения начин е да избягва такива ситуации. Без романтични вечери само двамата, без ходене на усамотени гледки и при контактите си с нея щом усети някакви мераци от нейна страна да гледа да се измъкне по най бързия начин. Така се отбиват женски опити за съблазняване, обаче неговата ситуация е абсурдна. Не може да не се е усетил, в случай че изобщо темата е реална, изглежда се е кефил, после му е гузно. Да не го отваря на въпрос, и той да се прави че нищо не е станало, ама друг път да гледа да не изпада в подобни ситуации. Че ще вземе да го изнасили следващия път

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 08:31 от rf22

# 139
А то остава и на жена си да си разказва фантазиите... Вие въобще чувате ли се?!
Тук не става въпрос за фантазии, а факти. Излизат двамата на романтична среща, пият алкохол, ходят на някакви гледки. Дори и "само" това да е, редно ли е спрямо настоящите половинки? И сега автора се е сдържал, ама следващия път дали? Ама само колко сте широкоскроени, докато не ви дойде на главата.

# 140
  • Далечният изток
Много неща са ми идвали до главата, повярвай ми. Никой не е казал, че е редно. Въпросът беше защо това нередното е нужно да се съобщи на партньора?!

Факт е събитие, явление от обективната действителност. Не вярвам някой от този форум да е бил там с тях и да потвърди, че описаното действително се е случило... Сега, на него че много му се иска да оп*не бившата, можем да го броим за факт, то това се подразбира индиректно от постовете му. Ама и тези му размисли и страсти (които аз нарекох фантазии) не виждам защо е необходимо да бъдат споделени с партньора...

# 141
А ако настоящите партньорите разберат за тези факти от трети човек, защото истината винаги излиза. Все някой ще ги е видял как си гукат в ресторанта и разменят наздравици.
За доблест говорим, да имаш смелостта да се изправиш срещу партньора си и да си кажеш какви си ги надробил, пък нека после партньора реши как да продължи. Аз лично съм готова с много неща да правя компромиси, но не и да съм втора цигулка. Та в този ред на мисли, затова е редно да се каже нередното.

# 142
  • Далечният изток
Като пораснете ще разберете, че не всичко се казва...
Хората са казали - И на калъп да те хванат - отричаш Grinning

# 143
  • София
Е то като има какво да криеш, естествено, че ще мълчиш Wink Или като си от другата страна и искаш да се правиш, че нищо няма, искаш другият да си мълчи. На принципа - това, което не се знае, не може да нарани никого. И понеже е ясно, че авторът не е чист и не само няма да сподели, а ще крие случилото се, добре е да се замисли колко добра идея е да продължи да си ангажира съзнанието със случилото се и бившата.

# 144
Защо да трябва? Не трябва, но ако мисли, че с неговите действия не е пракрачил никакви граници и е невинна жертва на чуждата похот, какво го спира?
Спира го тълкуването. Като гледа как реагирате,жените във форума си представя жена му как ще тълкува.  В живота нищо не е черно и бяло. Ако търси страст. Явно му трябва страст. Тоест жена му се държи НЕ страстно.

# 145
Ти колко страстни бременни си виждал? Laughing
Като почнете така да си фантазирате... И да оправдавате факта, че мъжете умират за чуждо. Пък ако ще и чуждото да е бивше свое.

# 146
  • София
Защо да трябва? Не трябва, но ако мисли, че с неговите действия не е пракрачил никакви граници и е невинна жертва на чуждата похот, какво го спира?
Спира го тълкуването. Като гледа как реагирате,жените във форума си представя жена му как ще тълкува.  В живота нищо не е черно и бяло. Ако търси страст. Явно му трябва страст. Тоест жена му се държи НЕ страстно.

Ти как би изтълкувал действията на жена си, ако например тя беше въпросната бивша в разказа? Че търси страст, защото ти не й даваш?

# 147
Като се знаете какво представлявате, защо обърквате живота на други хора -новите ви половинки и защо създавате деца та да ги тормозите после, егоисти такива?!   
Има хора, които не са за семеен живот и не стават за родители и си го казват, но ги уважавам , ако не си играят с другите  на каквито не могат да бъдат само за да не се подминат или да не би да останат сами.
Най-много ми е жал за децата ви, които накрая ще трябва да се примирят с каквото имат без вина.
Не броих колко обвинения написа. Ти си като църквата 18 век. Само че анатемосваш любовта.
И аз съм така. Но не искам да съм така.
Търсим вина а не щастие.

# 148
Изобщо не става дума за вина.
Всеки търси, но не всеки го прави докато мачка и гази щастието, нуждите и чувствата на другите. Това не е щастие и не става дума за вина, а за това че пропускат всички възможности за бъдат истински щастливи и да дарят щастие на тези около тях.
Скрит текст:
Да обичаш значи  да даваш до край и от сърце- грижа, внимание, сигурност, комфорт, любов...всичко.
 Аз така я разбирам любовта- с действия, не с голи декларации.
В конкретния случай вместо да декларира как обичал втората  си жена,  щом е се е разбрало че няма да е с детето си, мислите му щяха да са с нея. Дали има нужда от него, от  вниманието и грижата му, как се чувства, дали няма да и се прияде нещо по малките часове  и да има нужда от него да и го донесе. Дали не е уморена и той да ошета , да пусне пералня и да простре. Нито ще му е до вино , нито до токчетата на бившата, а още по-малко до среднощни  гледки от капака на колата.
 Ако обичаше детето си,  нямаше да го декларира ни в клин , ни в ръкав, а щеше да му подсигури сигурност, обич, семейство, а не да го подмята насам-натам по родата ,че да може да ходи да гледа...и аз не знам какво. Има бащи, които  бързат да се приберат от работа за да поиграят с децата си, за да вечерят с тях, а после като ги окъпят им четат приказки и ги гушкат и си говорят докато децата заспиват сгушени в тях. И това ден след ден, година след година изграждайки силна връзка с децата си.
 Ако обичаше себе си или поне имаше капка гордост и самоуважение нямаше да се докара до ситуация да бъде играчка в ръцете на някой , който вече му е бил шута. А пък той и надежди има и желания. По-жалко от това няма на къде.

# 149
  • София
Щастие не се гради върху чуждото нещастие. Който иска да си го гони, първо да освободи хората около себе си. Такива търсещи щастие, между другото стават рязко нетолерантни... и лицемерни, ако открият, че човекът до тях действа като тях.

Общи условия

Активация на акаунт