Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 33 604
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
За носене фазата при която ги “пресушава” е по-дълга.
Е, при мен има опция "екстра сухо", но би трябвало дефинитивно и тези за гардероб да са напълно сухи, няма как да се прибират с каквато и да е остатъчна влага. Ако има такава, са за гладене, но такава опция си има така или иначе.
Демек, опцията "екстра сухо" в някои машини е именувана "за носене", поне така го разбирам.

# 226
  • до най-прекрасния мъж
Нашата стоя 5 години в едната спалня, която тогава не се и отопляваше. Никакъв проблем не сме имали.

# 227
Единственият проблем, който виждам да стои сушилнята в спалня е, че няма да можете да спите докато работи. Не толкова заради самата сушилня, колкото, че се чува някой цип или копче как се удрят в барабана.

# 228
Здравейте!
Закупих сушилня Miele.Изчетох опътването, но ми е трудно с програмите.
Не мога да разбера за якета и възглавници коя в.Ако някой има такава моля да сподели.❤

# 229
Здравейте!
Не мога да разбера за якета и възглавници коя в.Ако някой има такава моля да сподели.❤
Може да ползвате proofing/waterproofing/=Imprägnieren
Подходяща е за якета и ски екипи.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 06:06 от niljaniljo

# 230
  • София
Скрит текст:
Здравейте!

Възглавниците на Bed linen, а якетата на Proofing. Когато се чудите за нещо, правете справка в упътването - там има описание на програмите и пише коя за кои видове пране е подходяща.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 19:01 от Vilemina

# 231
  • София
Здравейте, включвам се в темата, защото съм в търсене на нова сушилня. Искам много бързо да сменя старата ми Whirlpool, която след 10 години интензивна употреба се предава. Спрях се на два модела, но не мога до реша коя да купя - BOSCH WQG233D1BY или AEG TR818A4E. Бюджета ми е около 1600 лв.

# 232
Здравейте, включвам се в темата, защото съм в търсене на нова сушилня. Искам много бързо да сменя старата ми Whirlpool, която след 10 години интензивна употреба се предава. Спрях се на два модела, но не мога до реша коя да купя - BOSCH WQG233D1BY или AEG TR818A4E. Бюджета ми е около 1600 лв.
Нито една от двете посочени. бюджета вие, шреценявате /+/-/

# 233
  • София

И двата модела са много добри, който и да изберете, няма да сбъркате. Вижте ги наживо, разгледайте програмите и решете. АЕГ има специални програми за коприна и за вълна, а Бош има за ризи, спортни екипи, пух, и експресна (40 минути).

# 234
  • на дъното
Здравейте 🙂
Скоро ще имам и аз тази екстра Сушилня 😉та да попитам използвате ли тези топки , които се слагат в прането против намачкване?И от кои сте доволни?
Благодаря ви🤗
Лек и спокоен ден

# 235
  • София
В началото нон стоп, сега само като пера и суша неща с пух и/или пера... Иначе голяма разлика няма, освен че тропат.

# 236
  • до най-прекрасния мъж
Топките ги ползвам само когато суша якета. За другото не виждам разлика и не слагам. Моите са вълнени и пак си тропат. Иначе, якетата ги разбухват добре. Наскоро прах елек на дъщеря ми, който от прането се беше посъбрал на топки. След сушилнята беше идеален.

# 237
От топки няма нужда, дори и за изделия от пух.

# 238
  • София
Ами сушала съм без тях и не е така добре разпределено после, особено при зимни завивки.

# 239
  • на земята
И двете са страхотни. АЕГ-то е с инверторен компресор, Боша е с конвенционален.
Каква е разликата?
Здравейте ,нова съм в групата.докато прочета назад..)))
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт