Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 815
  • 823
  •   1
Отговори
# 465
  • на Мелмак
Доволна съм от калъфа за телефон, само там имаше за моя модел и от стъклени чаши с двойно дъно, пълни с цветя, радват ме. Гледам много козметика ми излиза, може би защото в момента търся такава. От Тему мисля, че не си заслужава, но има ли пробвали? Състава не ми е ясен.

# 466
Има пробвали и доволни, но аз съм резервирана към козметика с неясен произход. Особено пък тези, които имитират скин1004 изобщо не са ми читави, но както се казва: “Всеки сам си преценя.”

# 467
Тя дето е с неясен произход, ами и знаеш ли при транспортирането на какви температури е била изложена... Не смея и аз от такива сайтове да поръчам нещо такова. То не че е гаранция за тази в магазина, разбира се, но все пак.
Наистина всеки си преценява, в крайна сметка ако имам опасения няма да ми е комфортно да използвам нещото, съответно няма смисъл да си го купувам. За който смята че няма от какво да се притеснява, този проблем отпада.

# 468
То и другата козметика не е ясно на какви температури се транспортира, та това не ми е основен проблем. Качеството, съставките, произхода… не ми е ок да си го слагам на лицето. Същото важи и за гел лаковете. В една козметична група съм и много жени се оплакват от алергия към гел лаковете като се има предвид, че не говорим за измислени марки на гел лаковете. За гел лак от Тему - в никакъв случай не бих сложила на ръцете си.

# 469
  • София
Стана дума дали Тему са измамници. Не бих ги нарекла така, но е едно голямо надиграване. Цените се променят и при запазване на самообладание може да се изчака спад на дадена цена. Правят специални оферти, които понякога не са изгодни, но често е точно обратното.

# 470
  • София
Преди съм купувала серуми за лице от Амазон, които са китайски и бях много доволна, та реших и сега да рискувам с един за лице и един за коса. Тествам първо от вътрешната страна на ръката, изчетох и отзивите - ще видим скоро. Сестра ми е доволна от едни пачове с алое за под очите.

Сега аз първата пратка си я получих по Спиди у нас. Следващите бяха със Sameday. И сега изведнъж получавам уведомление от спиди утре да очаквам пратка за 0 дължими лева от някой си YUCAN, което ми звучи много китайско. Обаче , проследявайки очаквани пратки няма нито една която да се води, че е наблизо. Всичките били на летището и си чакат полета. Ще видим с какво ще ме изненадат утре.

Не издържах днес и си напоръчах две гривни тип Пандора, с по няколко висулки, като внимателно четох да са сребърни, а не посребрени. Реших, че ако са читави, ще накупя за подаръци за Коледа висулки за всичките ми роднини от женски пол. Ама за мъжете освен слушалки не знам какво друго. Оправдавам си поръчките.

Да, alys голямо надлъгване пада. Те затова поръчките ми са за по 25лв. ама през ден. Вече съм си напълнила кошницата с над 70 артикула и като ми пуснат "персонална" оферта за някой, следя с кои други мога да го комбинирам. Един карго панталон го сложих в количката за 15лв., вчера беше станал 10лв., днес го гледам - 40лв. Ами да си стои там, аз не бързам Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 23:07 от Gorg0nzola

# 471
  • Швейцария
На мен всички гел лакове и въобще консумативи за гел лак са ми от ТЕМУ. Нямам забележки, нито алергии. Особено URSUGAR за мен са топ. От около 2 години ги ползвам. Бях купила веднъж един скъп топ от тук, като видях произведено в Китай, ми стана ясно откъде ги поръчват и препродават на тройни цени.

# 472
Много неща са произведени в Китай. Въпроса е под какъв контрол? Това, че нещо не е навредило на един, не значи, че на друг няма да повлияе зле.

# 473
ratsa82, доволна ли си от сушилника?
Може ли да споделиш кой си поръчала?
Благодаря!
Засега съм доволна. Ето този поръчах, заради специфично място (тясно) в кухнята:  https://share.temu.com/voGzuKTF8IA
Стил 1

borosbg, къде е рекламата, която гледате? И аз веднъж пробвах от Фейсбук и не стана, обаче от Инстаграм редовно ми ги дава с намалението. Даже същия фокус го направих и на друг телефон, на който обаче не се ползва Инстаграм, та инсталирах, след това от моя ИГ си пратих рекламата на лично съобщение на новия, голям майтап, обаче стана. Иначе, след като поръчах, после пробвах да отворя намалени артикули и ми пишеше "вече сте поръчвали от това устройство" и цената е без отстъпката. Ще покажа някой път скрийншот какво точно пишеше.
Вчера например една раница, която е към 10-на лева, ми я намали на 3лв и пишеше, че Светкавичната оферта приключва след два дена и аз съм си спокойна, днес отварям количката и тя вече станала 9.80. А току що я видях вече за 12.95. Така че ще чакам някаква оферта отново. Аз като съм я видяла веднъж за 3, как да я поръчам за 10 🤣

# 474
Благодаря, ratsa82. И моето място в кухнята за сушилник е малко. Този, който си поръчала, ще пасне. Слагам го в количката и да видим дали няма да падне цената, че 60 + лв не ми се дават.

# 475
Момичета, помагайте!!! Ще връщам артикул, направих заявка, но нямам принтер. Дава ми, като опция да принтирам на автомата на BOXNOW. Някой има ли опит? Обяснете, като на руса😊😊😊Благодаря.

Свалям си етикета като PDF файл в телефона.
Прикачвам го в имейл и го изпращам в близка книжарница. Там ми го принтират.

Относно връщането и намаляване на отпечатъците - ами те самолетите си летят и в двете посоки, с моята пратка или без нея, не е голяма разлика. А да генерирам отпадъци на място пак не е добре.
За кражбата на лични данни. Те моите ги има къде ли не, надали Тему е нещо различно. Simple Smile

За стоките втора употреба от АлиЕкпрес - умирам от смях! Joy Кой болен мозък твори такива безумия? Close

# 476
  • София
Линк за Пандората бихте ли ми дали?

# 477
  • Асеновград
Някой получавал ли е такъв отговор?

Вашият пакет пристигна на летището в Румъния и се изпраща по план, моля, изчакайте търпеливо.
Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти, благодарим ви.

Тази пратка влезе в срок на доставка , а все още даже не е излязъл статус митница.

Отделно имам три които вече 5 ден чакат събиране, явно има забавяне.

# 478
Gorg0nzola, като човек преживял кофти алергична реакция на главата, те съветвам да се тестваш на лицето, например около ухото, отпред, отдолу, отзад.
При мен тестовете на ръката не показаха нищо, но на лицето веднага се зачерви и поду.
Та и аз не бих ползвала козметика от незнаен производител, от държава без никакъв контрол. Може и да нямате алергична реакция, но не се знае с каква забранена химия е пълна.
Тези дни ми попадна тази статия:
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/351632-otkriha-opasni-himika … onlayn-pazaruvane

Тестове в Южна Корея са открили, че детски артикули съдържат фталати 428 пъти над разрешените норми.
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2024/07/12/evtini-kitaiski-drehi- … niia-pazar.613536

# 479
Благодаря, ratsa82. И моето място в кухнята за сушилник е малко. Този, който си поръчала, ще пасне. Слагам го в количката и да видим дали няма да падне цената, че 60 + лв не ми се дават.
Аз го взех за 8лв, малкия.

Ей, верно се получи като на пазара ЕЖК, аз какво казах, накрая - магазин за продукти втора употреба. И ще помоля без обиди. По-малко се впрягайте за магазин, който не е ваш! Явно някои през ден пазаруват от там, че толкова се засягат... Ми да, боклуци продават и повечето неща не си струват, освен ако не ги пуснат по 1-2лв, даже като поръчвам артикул за 5-8лв много рискувам. А никога не бих поръчала нещо над 10лв от там, и то знаейки, че има опция за връщане на парите. Просто не обичам да си давам парите на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт