Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 644
  • 823
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Върни 10-ина страници назад и ще прочетеш всичко за доставките и сроковете.

# 556
На мен първата пратка ми я изпратиха със sOmeday (както казваше някой), беше доставена в един магазин за втора употреба, защото нямаме офис на SAMEDAУ тук. Втората я чакам с DPD, които също не бях чувала, но като отворя проследяване и ми се отваря сайта на Speedy, явно ще пристигне с тях (ама дали го офис или на адрес, тези дни ще се разбере). Снощи направих и трета поръчка, заради кредитен баланс, която смятам и да е последна, още не пише с какво ще пристигне.

# 557
dpd доставят до адрес (зависи какъв сте посочили - домашен, служебен, на офис на Спиди - някои момичета посочваха адрес на офис и там получаваха пратките).

П. П. Явно sameday предпочитат да оставят в магазини за втора употреба, защото и на мен там ми бяха оставили пратката 😃. Иначе и те са ми доставяли до адрес.

# 558
  • Асеновград
dpd доставят до адрес (зависи какъв сте посочили - домашен, служебен, на офис на Спиди - някои момичета посочваха адрес на офис и там получаваха пратките).

П. П. Явно sameday предпочитат да оставят в магазини за втора употреба, защото и на мен там ми бяха оставили пратката 😃. Иначе и те са ми доставяли до адрес.
Доставят и в кутии, явно където има такива в населените места.
Бокса са само в кутии-боксове.

# 559
Да попитам някой поръчвал ли е от тези репелентни лепенки за деца?:
 https://share.temu.com/VLkHzQiCfkA

# 560
Колко време най много ви се е забавяла поръчка?

# 561
  • София
Добре, че ми казахте, че работи и повторно. При мен бутона си го има, но като го натисках повторно се появяваше надпис: "Възстановяване поради промяна в цената, извършено от Temu. Вече е налично във Вашето кредитно салдо" И аз престанах да го цъкам. Сега го натиснах въпреки надписа и ми изплю още 3лв. Joy
ПП доизстисках каквото можах от системата. Само за поръчката, която ми е била с два подаръка изписва: "За съжаление, не можете да заявите корекция на цената за тази поръчка". Всъщност пише го само за подаръците, за останалото в поръчката ми възстановява разликата в цената. Супер!

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 19:53 от Gorg0nzola

# 562
Аз си цъкам постоянно, докато изтече 30 дневния срок. Все нещо излиза, та да съм в плен на Тему! Joy

# 563
  • София
Добре, че утре се прибирам да си видя поръчките, които е прибирала дъщеря ми, че вече забравих какво съм поръчвала и взех да се повтарям. Преди малко цъкайки по поръчките една по една, видях, че вече съм поръчала самозалепващо се парче кожа, за поправката на един офис стол, а тъкмо си мислех днес да поръчам.
Леко съм стресирана какво ще одобря и какво не, ама се успокоявам, че поне ще връщам наведнъж. Та утре вечер ще давам отчет.

# 564
При мен и да е имало бутон за възстановяване, вече няма, защото изтече 30 дневния срок. Върна ми само 93 ст, сега ще ме гложди дали е имало още 🤣

# 565
Току-що направих поръчка и се появи артикул, който е по-подходящ.  Мога ли да премахна само един артикул от поръчката и да добавя по-подходящия? Или трябва да анулирам цялата поръчка?
Като кликна на Отмяна на артикули се появява Отменете поръчката, а аз не искам да отменям цялата поръчка

# 566
  • Бургас
Няма да се отмени цялата, има после опция да маркираш само някой/и артикул/и.

# 567
  • София
Поръчката ми от вчера ще бъде със Спиди. Досега с тях ми е било най-голямото забавяне, дано този път ме опровергаят.

# 568
Няма да се отмени цялата, има после опция да маркираш само някой/и артикул/и.

Благодаря, rosi81 Flowers Rose! Замених артикулите

---------------------------------------------

https://share.temu.com/J6FZ0E2QbDA -  а тази чантичка е 1.57 лв., ако някой го интересува.  Купих я и нея, не че ми трябва, ама.....

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 23:28 от bgladybg

# 569
Здравейте,
Може да е била коментирана темата.
Искам да попитам, възможно ли е да се плати с карта на изипей?

Общи условия

Активация на акаунт