Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 076
  • 823
  •   1
Отговори
# 750
А от Шейн пак  ли е такова качеството?

# 751
  • Швейцария
От Шейн не съм поръчвала и нямам представа, но вероятно са едни и същи стоки.

# 752
Аз също съм доволна от червилата.

# 753
  • София
Дами, проверявайте цените не само в Тему.
Някак все очаквах в Тему да са най-ниски или поне с нищожна разлика, но току що направих сравнение с Али и то не е в полза на Тему. Дори и без намаление в Али е по-евтино. 🤨

Дъщеря ми пък ми показа разни парцалки и дрънкулки в Шейн, които са е лев-два по-евтини там.
Така че проверка всеки път, особено ако не са дреболии за по левче.

# 754
То не само в Алито.
В Тему:

В Емаг като има още предложения на подобни цени около 20-30 лв

# 755
  • София
Само това червило съм поръчвала -  https://share.temu.com/hOvaxup0SEA
Не е дълготрайно и не претендира да е такова, но на устните се усеща доста добре, въпреки че е мат.

П.П. Последната ми поръчка от 20-и е минала митница на 27-и, Спиди още не са я взели.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 10:25 от milenaka

# 756
Аз си купих много красива нощна лампа с 3 рози, от магазин тип левче, но малко по луксозен, за 22 лв. И понеже много ми хареса и исках да взема още една за подарък, рових за такава в Тему, и я намерих за 31лв. 🙄

# 757
Дам, много неща от темуто вече не са изгодни, аз поръчвам все с дискаунта, ама то пък само ма 1 артикул. В хм, лсу , синсай има намаления и безплатни доставки , та не мисля, че вече е толкова добре за боклучета.
За дрехи, шейн е много по-евтин и добре

# 758
  • София
Е те нарочно пускат един продукт на голяма отстъпка, а другите уж на по-малка, ама всъщност са по-скъпи.
Днес на този принцип си поръчах килимче тип шаги за 3 лв. 80 х 160см, а останалите 7 продукта ги нацвъцках някакви кабелчета, защото дефакто бяха малко по-скъпи отколкото без отстъпката. Дано килимчето да си заслужава. Май в Джъмбо бяха по 20-на лв. с тему ми излизат към 25, ама на 3лв. не устоях.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 18:51 от Gorg0nzola

# 759
Е те нарочно пускат един продукт на голяма отстъпка, а другите уж на по-малка, ама всъщност са по-скъпи.
Днес на този принцип си поръчах килимче тип шаги за 3 лв. 120 х 160см, а останалите 7 продукта ги нацвъцках някакви кабелчета, защото дефакто бяха малко по-скъпи отколкото без отстъпката. Дано килимчето да си заслужава. Май в Джъмбо бяха по 20-на лв. с тему ми излизат към 25, ама на 3лв. не устоях.
Може ли линк за килимчето?

# 760
Аз съм с друга врътка, имам един продукт с голяма отстъпка, другите ги слагам до 25 лв. През ден някъде имам Discount card отстъпка, като мога да си избирам от една страница с продукти, без да им виждам рейтинга.

# 761
Елси, как мога и аз да получа такава отстъпка?

# 762
  • София
Тези предложения за отстъпки се появяват в "съобщения".

# 763
Тези предложения за отстъпки се появяват в "съобщения".
Да, има секция Промоции и там би трябвало да виждате Discount Card или нещо подобно

# 764
  • Пловдив
Някой да е поръчал комплект за нокти и Полигел?

Общи условия

Активация на акаунт