НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 611
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз да си попитам /не че съм руса ама   Simple Smile /
обявените тук такси от 2023/2024 за СУ-държавно или платено обучение  са?

Допълвам. Ето таксите на страницата на СУ за миналата година, физическите науки всички са освободени

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi … LQTUN9MDEX-J8BpYn

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:48 от vnd

# 76
  • София
Аз да си попитам /не че съм руса ама   Simple Smile /
обявените тук такси от 2023/2024 за СУ-държавно или платено обучение ли са?

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … LQTUN9MDEX-J8BpYn

Редактирам се - излязоха таксите за тази година. Право платено е 3258 лв.
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/studenti/taksi_i_students … bnata_2024_2025_g

ПП. vnd, иначе - да, освобождават се от такси само държавна поръчка. Платените инженери си плащат всичко Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:42 от pisho

# 77
  • София
Брагодаря- стана ми ясно  Simple Smile

# 78
  • София
Точно щях да питам до кога им зареждат с ученическата? Мислех, че ще покрие лятото, но последния път са казали на набора, че няма да може повече и само 2 мес са заредили до някой си юли.

Като не зареждате навреме Smile  Аз понеже не се занимавам с такива дейности месец за месец не ми се налага да го мисля.
Скрит текст:

# 79
  • Пловдив
Редактирам се - излязоха таксите за тази година. Право платено е 3258 лв.
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/studenti/taksi_i_students … bnata_2024_2025_g
Pisho, благодаря много за споделените линкове Flowers RoseFlowers HibiscusFlowers Rose!
Благодаря и на всички които пишат, много от информацията си е направо безценна Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip!

# 80
  • София
Като не зареждате навреме Smile 

Права си, като плащаш за година, са много чевръсти и не се втеляват особено в права и срокове Laughing

Сега надникнах в седмокласната и се втрещих какви неразумни хора има, които подлагат на съмнение статистиката на Санака. Нищо, ще се научат, ей го къде е 12-ти.
Та в тази връзка - моля някой с акъла си да ми припомни Санака с колко каза, че ще се качат баловете тази година - с единица ли, с единица и колко? Не се справих с търсачката в предишната тема Flushed.

ПП. Нали хич не ми личи, че съм на работа, в ОФИСА, в СОФИЯ, в това МОРСКО!!! време и ме сърбят пръстите да се занимавам с каквото и да е друго, в знак на яд и протест Stuck Out Tongue Closed Eyes ?

# 81
Прогнозата на Санака -  около 20 т.

# 82
  • София
pisho, много благодаря за информацията. Не, че таксата е умопомрачителна, но по - добре да бъде приет държавна поръчка, пък тези пари да отидат за нещо по интересно.
А таксите, кога се плащат преди самото записване или първо се записва и тогава плащаме?

# 83
  • София
Прогнозата на Санака -  около 20 т.

20 т. за седми клас, нали?
Издирих я през две теми в третата и за нашия набор - минимум 0,6 нагоре бал за специалностите с балообразуване с ДЗИ БЕЛ.

Таксата (1/2 годишна, т.е. 1 семестриална) се плаща преди записването и се носи документът за плащането при записване - https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovate … prietite_studenti

# 84

20 т. за седми клас, нали?
Издирих я през две теми в третата и за нашия набор - минимум 0,6 нагоре бал за специалностите с балообразуване с ДЗИ БЕЛ.
                  Да, за 7-ми. Понеже следя и седмокласната неправилно съм те разбрала! Yum

# 85
  • София
Супер си, много благодаря отново Flowers Hibiscus
Нека все така да не ти се работи, за да ни даваш ценнa информация Simple Smile

# 86
  Имам молба - презди време изпратих на лични мин балове за УНСС 2023г , бях си ги запазила от приема на моя син. Има ги качени на страница едно,но може ли някоя мама , на която съм пратила на лично да ми ги изпрати сега на мен, моля!
Чак сега виждам молбата, но май вече са ти ги изпратили, нали?

# 87
Да, изпратиха ми ги.Благодаря ви!

# 88
  • София, в момента в любимото ми село Железница
pisho и аз благодаря за инфото. Сега и аз да попитам нещо глупаво. Девойката е подала в СУ психология редовно и психология платено (600/3030). Това значи, че при записване трябва да се платят половината на сумите, т.е. (300/1515). Нали правилно разбирам?

И още нещо. Може ли някой да ми изпрати ако има минимални балове за УАСГ от тази година. Другата ще се борим с най-добрата приятелка на МД за геодезия. Да си го имам.

# 89
  • София
Девойката е подала в СУ психология редовно и психология платено (600/3030). Това значи, че при записване трябва да се платят половината на сумите, т.е. (300/1515). Нали правилно разбирам?

Така, така. Аз все се надявам в самите профили на приетите студенти да има отново връзка за плащане онлайн със съответната дължима сума. Няма логика да ни оставят да си смятаме самички Simple Smile
То даже така си и пише в упътването - че ще препраща към epay или ще генерира код за плащане на каса.

Общи условия

Активация на акаунт