Как да постъпя, дразня се

• 15 745
  • 327
  •   1
Отговори
# 135
Прегвърляй всичи домашно задължения на мама. Ти си гледай. Кефа. Фризури приятелки.  Как пък ли няма да водиш война да му переш маратонки те. Бай да пере. Кво ти дреме. Чудесна ситуация. Тя пере готви ти си живееж живота. Може да и кажеш и една прахосмукачка да пусне на вашия етаж.

# 136
Авторке, за твое добро - спасявай се. Нито една почивка не си струва да бъде заплащана с обиди и унижения.
Колкото и да я ругаеш свекървата, тя си е в къщата. Утре ако я ядосаш повече от колкото трябва може и да те изпъди.
Проблема ти е с мъжа ти/ съквартиранта ти, който посмъртно няма да се махне от там.

# 137
Добри съвети, но усещам, че в този толкова малък град това е масовото мислене, семейна среда и манталитет. Съответно едва ли прелива от много по-зрели и адекватни мъже. Повечето си ги представям точно такива, с фамилните къщички, или мама или жената го обгрижват, домакинството е женска работа и т.н. А авторката да си го кажем и тя е с единия крак още в своето семейство. Общ бизнес, помощ, пратки опаковали досреднощ /това от другата тема ми беше изболо очите/, съответно преспиване там. Стана ясно, че през седмицата него го няма и защо да се прибира, но пък свекърите очакват жената да си спи в дома на мъжа си /той си има къща, женени са, нали/. За каква самостоятелност и свободен дух тип "изнасяне отделно" говорим. Предполагам, че там е срамно да не живееш в голямата къща при едните родители. Или да се разведеш. А свободен наем никой не е чувал. Трудно ще излезе тя от тази среда, не виждам кой ще я издърпа. Най-много ако стане много зле ще се върне при родителите си.

# 138
Къщата е на дядо му. В нея живеят майка му и леля му. За бащата не разбрах, не споменава, но до тук са 2 поколения, мъжът й е 3-то. И явно не отчита, че няма свое жилище.
Ако дойде и бебе, ще е 4-то поколение.
Но разпускаме в Тайланд.

Дотук само дядото изглежда, че е направил дом. Останалите са в очакване.
А ако доживее до 95 години този дядо?

# 139
Правилно ли разбирам: ако им се роди дете, значи 4 поколения  под един покрив ?
Е това няма как да функционира ……

# 140
Авторке, ако правилно разбирам не искаш да се разделяте с твоичкият. Той не ще да се изнесе от мама. Пробвай с добро. Покани я на кафе въпреки всичко, което се е случило до сега. Вместо да пазаруваш и да се карате за пържоли я остави тя да пазарува и да готви. Със спестените пари отиди на фризьор или маникюр. Остави я да пере мръсните дрехи. Времето в което трябва да вършиш домакинската работа го използвай да починеш и да разпуснеш с приятелки. Помоли я да ти помага в домакинската работа. Не и обръщай толкова много внимание. Светът не се върти около нея. Ще ти дам и пример. Жилището в което живеем с ММ е подарък от свеки. Тя живееше на село и идва на гости. Когато пристигнеше настава АД. На нейното да е. Аз имам 2 жилища, ама на... В неговото да живеем. И я зарязах да прави каквото иска. Моля я да правим основно почистване, ама на нея се пада печката, фритюрника и всички гадни неща. Готвела по хубаво от мен. Еми да го прави, аз нямам ангажимент. След работа на кафе с приятелки и колеги. Хубаво беше, ама тя се отказа на третия месец. Пробвай така. Може да помогне.

# 141
И моя бивш живее още в детската стая а е на 34.. Работи си, но беше казал че сам не искал да живее. 😂 Не вижда проблем в това.. Аз такива не ги разбирам, честно

# 142
Авторке, освен ти и твоят съпруг и неговата майка и леля, живее ли някой друг в къщата? Свекър? Чичо?
Може да са самотни жените и да искат да бъдат полезни.Един мъж в къщата и те като кокошки около него .
В малките населени места животът е друг. Манталитетът е друг.

# 143
  • Deutschland
И в големите също. Всичко е до човек.

# 144
И моя бивш живее още в детската стая а е на 34.. Работи си, но беше казал че сам не искал да живее. 😂 Не вижда проблем в това.. Аз такива не ги разбирам, честно

Ами и съседката на баба ми в София е на 31 години (Която майка ми хвали много 😝) и си живее в детската стая с родителите и.
Не вижда нищо нередно в това.
Аз (и други) за толкова години мъж покрай нея не съм виждала.
To аз и не вярвам някой мъж да се забута в такава констелация. Приема се само ако е единствен наследник и с имоти.
Еми ще си седи сама момата.

# 145
"Щастливите Гераци" със свекървата няма как да се получи. Каквито и съвети да даваме.Това са няколко поколения.
Първо би трябвало да се определят като двойка, ако могат. Да решат какво и как да направят, за да живеят заедно, а не само в събота и неделя. Ако трябва да си дадат някакъв разумен срок - 5-6 месеца например, през които да живеят наистина като семейство - заедно и без намеса на другите. Ако трябва на квартира. И да си поговорят какво искат от връзката си - искат ли свое жилище, как, искат ли деца, кога, изобщо какво искат да постигнат заедно в живота.
Ако успеят някакси да се разберат за важните неща, но и как да ги постигнат, семейството може и да оцелее.

Иначе няма смисъл да си играят на семейство.

# 146

Ами и съседката на баба ми в София е на 31 години (Която майка ми хвали много 😝) и си живее в детската стая с родителите и.
To аз и не вярвам някой мъж да се забута в такава констелация. Приема се само ако е единствен наследник и с имоти.
И той горе долу е така 😂😂 наистина не го разбирам... То се разделихме ама ми е интересно коя би се хванала за напред с такъв 😆 Аз се чувствах все едно излизам с ученик, а аз живея сама..

# 147
Баща му и дядо му живеят

# 148

И той горе долу е така 😂😂 наистина не го разбирам... То се разделихме ама ми е интересно коя би се хванала за напред с такъв 😆 Аз се чувствах все едно излизам с ученик, а аз живея сама..

Ами то и на съседката 31 годишната щерка същото. А майката и кусури има: трябва Да е имотен и единствен наследник. Не се приема кой да е 😝😝

еми не вярвам тука изобщо някой да се захване с нея, та камоли някой супер богат и успял. Ако ще и супер модел да беше.

# 149

Ами то и на съседката 31 годишната щерка същото. А майката и кусури има: трябва Да е имотен и единствен наследник. Не се приема кой да е 😝😝

еми не вярвам тука изобщо някой да се захване с нея, та камоли някой супер богат и успял. Ако ще и супер модел да беше.
Представям си ги след 10 години такива... 😀

Общи условия

Активация на акаунт