Как да постъпя, дразня се

• 15 725
  • 327
  •   1
Отговори
# 195
Просто го обичам, и се опитвам да запазя семейството, най лесно е да си тръгна,още повече заради други хора

Не се съмнявам, че го обичаш. Трябва просто да провериш дали този, който обичаш,  е това, което обичаш.
Понякога се оказва разминаване и е обич-илюзия. Може и да не е така, но за да го разбереш и има развитие връзката ви, намери начин къде да живеете само ти и той. И не само в събота и неделя.
Никой не ти казва да си тръгнеш, а да тръгнете в една посока. Само двамата.

# 196
  • София
Просто го обичам, и се опитвам да запазя семейството, най лесно е да си тръгна,още повече заради други хора

Говорете си в такъв случай. Сядате и я подхващате - оттук, оттам, това може, онова не може и така.
Но забрави варианта "Мама, тати, батко и аз" под един покрив. Няма да се получи.

# 197

Говорете си в такъв случай. Сядате и я подхващате - оттук, оттам, това може, онова не може и така.
Но забрави варианта "Мама, тати, батко и аз" под един покрив. Няма да се получи.

Е как да не се получава? Получава се, когато тя пренебрегва себе си заради Мунчо, защото го "обичала".
Него тоя вариант перфектно го устройва - той няма защо да го променя, а авторката не смее да подхване темата от страх той да не й покаже вратата.

# 198
Ами той няколко пъти и е казал че не иска да се изнася.

Иначе за него този вариант е екстра: идва си събота и неделя, жена му го чака, майка му пере и тн
Той няма сметка да напуска тази къща

# 199
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Иначе за него този вариант е екстра: идва си събота и неделя, жена му го чака, майка му пере и тн

Има манджа, чисти дрехи, сеХ, какво друго му трябва?

# 200

Ами точно
За това дълбоко ме съмнява че от негова страна той ще иска да се промени нещо.

# 201

Той реално си идва на гости - сигурно идеята да живее 24/7 с авторката в града където работи го ужасява и този вариант е чуден за него. Авторката, че мрънкала голяма работа.

# 202
Прекалено много съм вложила в него,тук има и кой да ми помага
Той не иска тук явно
Скрит текст:
защото няма как да обясни на техните защо се изнася от тях и отива на друго място..тогава ще стане война сигурно
Въртим се в кръг, само говорим,че нещо трябва да се промени и нищо не се променя.
За мен това е стрес, започнаха да ми де появяват и здравословни проблеми..
Нали каза, че квартири няма в града, а той пари и кредитен рейтинг очевадно за ипотека няма. Вариантът да се премести у вас, което той няма да направи, честно казано няма да се отрази добре и на брака ви. Има си определен тип мъже, които стават като скопени и ги избиват комплексите нанякъде, като заживеят в дома на жена си. Мисля си, че той ще е от тях, тъй че изобщо не му го предлагай.
Остана да си траеш, както си сега, да избереш между предложението на мъжа си да отидете в друг град и бизнеса си.
Помисли си в кое си вложила повече и кое има по-голям потенциал и вземи решение.
Ако си решила да си траеш и да не променяш статуквото, поне си кажи, тогава ще давам някакви съвети за стоицизъм и непукизъм.

# 203
Е ти си го обичай... събота и неделя. Отиваш на гости и си се обичайте. През другото време кво правиш там, по ягодите?

# 204
  • София
Аз пак да питам кой е тоя град без една квартира?

# 205
Е ти си го обичай... събота и неделя. Отиваш на гости и си се обичайте. През другото време кво правиш там, по ягодите?
Предполагам че той ще се разсърди ако тя понеделник до петък си отиде при техните. Нали нейния дом е при него или поне той смята така и една съпруга трябва да до седи в дома си

# 206
Има малки градчета от тип село, с по 2000- 6000 жители от сорта на Годеч, Трън, Симитли. Обикновено там няма жилищни кооперации, само къщи. В поддържаните къщи обикновени си живеят хора, останалите са порутени или изоставени. Рядко някой си отдава къщата под наем и така...

# 207
Излиза, че още не сте пораснали с мъжа ви. Той е вече с "две майки" тъй да се каже, които воюват за пижами, пантофи...

Вие сте влязла в  къщата на свекървата, къща с 2 входа, с илюзията, че сте ОТДЕЛНО. Да, ама не. Имотът не е ваш. По-самостоятелни щяхте да бъдете под наем.

Мъжът ви жонглира с този багаж, разнасяйки го и в двете отделни къщи - да не излезе после, че и пералнята ви е обща? Или че някой е сменил пижамата, ако половинката ви вместо в командировка е кръшнал някъде.

Чула сте свекървата да ви нарича "боклук" в разговор със сестра му и какво правите? Вместо да разберете, че това не е нормално - там, където живееш да те считат за боклук, вие не разговаряте с нея, дори не сте обидена, а просто решавате да я изключите. Добре, но как?
Като питате във форум чужди хора, за да не притеснявате майка си?

Да си играете на семейство - може. Но това е фарс, бързо балонът се пука.

На колко сте години? Според годините, образованието и професията някакъв съвет може да се търси. Иначе хей така като универсална рецепта, няма как да ви се даде съвет.
Ами обидена съм и какво? Никой не е идкал да ми се извинява, затова не и говоря, все едно не съшествува, да я целувам ли като я видя
А твоят мъж знае ли как те нарича майка му и какво мисли по този въпрос? Според мен това е главният проблем и той с игнориране на майката няма да се реши. Трябва да се изясни всичко из основи и да се поставят граници. Иначе пижами, чехли и прочее са подробности от пейзажа. Предполагам не тършува там където живеете и не му пере бельото все още. Впрочем въпросната пижама как се е озовала при маминка?

# 208
Предполагам че той ще се разсърди ако тя понеделник до петък си отиде при техните. Нали нейния дом е при него или поне той смята така и една съпруга трябва да до седи в дома си

Тя каза, че има и здравословни проблеми. И съзнава, че са от това, което изживява. Няма среден път - или продължава статуквото, (което означава здравословните проблеми да не се знае как ще се развият), или поставя на първо място здравето си,  себе си.
Алтернатива би могло да бъде тя да живее при родителите си, където й е бизнеса, а и те й помагат, а пък той да продължи в града, защото трябва да работи все пак. В  събота и неделя са веднъж при нейните, веднъж в къщата на свеки. Win Win ситуация и за двамата.
Къде трябва да стои една съпруга? Ами при положение, че мъжа й го няма от понеделник до петък, трябва да стои под наблюдение от свекърите ли? Хайде моля ви се, млада жена с бизнес се е пъхнала в епохата на Гераците..
Други времена са сега.
Така ще покаже на мъжа си, че е крайно време да не разнася пижами напред-назад, и да почива в Тайланд, а да се замисли, че трябва да решат жиищния проблем.
Защото от първия й пост ясно се разбира, че той носи в къщи и дрехите си за пране. За мъж на 30 години не е нормално.
Ако беше ученик на 14/15 години в града, разбираемо ще е, но на 30 год??!

# 209
Да, той знае за случая

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 09:41 от Mary_1

Общи условия

Активация на акаунт