За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 442
  • 742
  •   2
Отговори
# 390
alessina,
Скрит текст:

Lazanya, дали ще има книга и за Себастиян според теб?

След книгата за Вук т.е King of Gluttony би трябвало да бъде за Себастиян, обаче не знам дали е възможно да бъде ММ и реално за Себастиян и Марсело (брат на Александра)

# 391
  • Бургас
Хммм,къде отиде пък ти? Такаво история май никъде не е загатната?
А последната за кой да е? Братът на Данте? Братът на Изи?

# 392
Хммм,къде отиде пък ти? Такаво история май никъде не е загатната?
А последната за кой да е? Братът на Данте? Братът на Изи?

Просто се сетих, че и той беше шеф и ще бъде неочаквано. За последната нямам никакви идеи, но четох коментари и има шанс да бъде за Килиян. Той е 7-ми в списъка на Хавиер (СЕО и милиардер). Братът на Изи е добре предположение, ама не знам дали е член на клуба и милардер, защото всички останали са.

# 393
  • Бургас
Тоя пък Килиян въобще не мога да се сетя кой беше.
Изи-то не беше ли от някаква богага фамилия? Нещо с хотели

# 394
Абе момичета , чета поредицата за Вишъс и Ракъс . Първата книга не беше ли ,, Дързост '' ? В гугъл я гледам , че е трета . Тоя Бейн кой е ? Че хръвлих вчера един поглед и си викам кой беше тоя ?

# 395
  • Бургас
Дързост, Вишъс,Ракъс, Скандален, Бейн
Бейн се появява в Скандален

# 396
Някой има ли онлайн "Крадецът на Целувки"?

Едитвам - намерих я! Grinning

Свалих си сега Изкривени Връзки, не съм чела нищо на Райли Кора та да видим

# 397
Тоя пък Килиян въобще не мога да се сетя кой беше.
Изи-то не беше ли от някаква богага фамилия? Нещо с хотели

Килиян се появява в книгата на Хавиер т.е, е в списъка на Кай, и с Хавиер имат среща.
За Изи си права, мисля че беше най-стария брат който управлява хотелите и я натискаше за издаването на книгата

# 398
  • Бургас
Самоцитирам се.....това е Шен,която пише книги,които те карат да ги препрочиташ по няколко пъти,на различни езици. Много ми хареса,ако и да има сцени които ще наранят някоя друга душа Wink
Едит:добавям и инфо за Шен
Скрит текст:

# 399
  • Враца
За феновете на Братството:
Скрит текст:

Wrath

Бет

Бутч

# 400
  • В къщурката на хълма на феите
и аз я следя авторката и ни един не ми прилича на героите в книгата, които аз си представям Animal Speak No Evil

# 401

И на мен нещо не ми се връзват актьорите с героите от Тъмня любов. Рот си го представях много по - едър от актьора. Но ще видим, важното е да го изиграят с много чувства и страст към героите от книгата.

# 402
  • Варна
Почнах Другата госпожица Бриджъртън на Джулия Куин. Тъй като в другите две книги главните половин книга стояха на едно място и тука заради резюмето очаквах главните да висят половин книга в някаква каюта на кораб. На 136 страница съм и никаква изненада. Познайте къде се намират главните Rolling Eyes  Точно така в каюта на кораб Laughing  Ако вземат да правят сериал по тая поредица на Джулия Куин, ще си спестят доста пари от декор и гледки.

# 403
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, някоя от вас чела ли е The Striker by Ana Huang? И за какъв възрастов диапазон е, ако сте я чели?

# 404
  • Бургас
Момичета, някоя от вас чела ли е The Striker by Ana Huang? И за какъв възрастов диапазон е, ако сте я чели?
Ми като за нас е. Ако питаш за госпожицата -не

Общи условия

Активация на акаунт