Събирам ли червени знаменца?

• 39 880
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 15
Аааааа на теб ти е трябвало лекарство, ти не си могла да си го позволиш а той не ти го е купил ?
Хайде за процедури (нокти, мигли и тн) ок  че не иска да ги плаща, но за лекарства е no go.

Той по принцип ли има нещо против кучето ?
Аз не бих се събрала с мъж дето не приема домашния ми любимец. Той е част от мен.

Поговори с него как си го представя ако имате дете.

# 16
Казвала съм му, че кучето е с мен дай боже още много години. Той се опитва да го обучава, уж му е приятно (казва), но реално енергията е тотално не ок. Все мрънка за косми и т.н.
Всеки път като заговорим за общо жилище, намира кучето за извинение. Преди мен е имал многогодишна връзка с жена която ми се струва че е бутала доста и двамата. Мотивирала го е постоянно, сега той търси мен все да му давам отговори за всичко. Бизнес идеи, какво ще правим, къде ще живеем - никога не е сядал да каже "ок, искам това и това, ти как смяташ?". Все казва че и двамата трябвало да обсъждаме нещата, но чака всъщност аз да решавам проблемите.

# 17
  • София
С подобен не знам какво има да се говори.
Дай да се учим на четмо̀ и писмо̀, грижа, отношение и внимание.
Кот разбрал и научил до 7 - после забрави.

# 18
Всъщност ти си “осиновила“ един тюфлек, който не иска да носи отговорност за нищо.
Май ще ти е по-спокойно само с кучето. То поне със сигурност те обича такава, каквато си.
Разкарай го от дома си.

# 19
Кажи му, че трябва да си направиш някакво изследване, ако замълчи го питай дали ще ти го плати, защото е важно. Оттам си прави сметката що за човек е.

# 20
Тоя си е намерил дойна крава да му плаща масрафа, чистене, готвене, секс, бизнес идеи, че и кусури ти намира, че не си достатъчно лъскава.
Извинявам се, ама може ли и аз у вас да дойда да живея и да ме издържаш, поне харесвам кучета и съм сигурна, че мрънкам по-малко...

# 21
О, боже , ше патиш много с такъв. Трябва да ти е лесно във връзката, не както до сега.

# 22
Тоя си е намерил дойна крава да му плаща масрафа, чистене, готвене, секс, бизнес идеи, че и кусури ти намира, че не си достатъчно лъскава.
Извинявам се, ама може ли и аз у вас да дойда да живея и да ме издържаш, поне харесвам кучета и съм сигурна, че мрънкам по-малко...

Заповядай, вече съм тотално разочарована от мъжете Grinning

# 23
Добре, не иска кучето щото пускало косми. А ако имате деца какво? И те цапат, разхвърлят, правят бели. За мен първият и единствен червен флаг би бил, че има нещо против кучето ми. Човек, който не иска животни не искам край себе си.
Това с лекарството е върхът на сладоледа просто. Даже на приятел бих помогнала, ако ми каже, че има нужда от лекарство, но в момента не може да си го позволи, пък какво остава за човекът, който уж ми е най-близък.
Не ти трябва такъв човек.

# 24
Преди години имах един такъв плужек. Уж обичаше котки, гушкаше ги, ама като стана време да мислим за наше общо жилище  - " тези котки пускат много косми, измисли на кой ще ги дадеш !" Ми, дадох плужека на майка му 😒. Авторке, твоят плужек, също не става !

# 25
Айде сега, това с животните е крайно. Има хора,  не обичат да съжителстват с домашни любимци, има хора с алергии, които и не могат.
Но, когато заживяваш с някой, ако представата не се покрива с твоята, не си причиняваш дискомфорт.

# 26
Чудя се какви трябва да са тези хубави черти, че да компенсират този ужас?
По-добре живей сама, отколкото с такова говедо. Този за нищо не става и очевидно за нищо не можеш да разчиташ на него. Ако имате деца, няма да е по-различно. Ти ще правиш всичко, докато той пърди на дивана.
Също така, отношението на хората към животните говори много за тях.

# 27
Не мисля, че имаш високи очаквания. Много трезво гледаш на нещата. И практично. Прави ми впечатление, че си забелязала всичко това. Ако имаше силно влюбване и привличане не мисля, че щеше да виждаш нещата така. Намеквам, че за две години някак любовта си е отишла.
Некупеването за Св.Валентин и по празници лично за мен е без значение, НО останалите неща показват шокираща липса. Животът не е Св.Валентин, романтични вечери и розови листенца. Животът е точно когато ти е трудно човекът до теб да ти каже: ето, не се притеснявай направи си нужните изследвания/купи нужните лекарства. Да предложи да живеете в неговото жилище за да не поемаш ти сметките или пък да поема той твоите за да не се мести кучето на ново място. Да те заведе сам на шопинг за дрехи, а не да те критикува щом е важно за него.
Вътрешно много добре усещаш, че не е мъжът, който ще е най-добрият баща на децата ти, нито пък мъж, на който да разчиташ.

# 28
Наборке, остави апартаменти, кучета, валентинки. Като те чета , просто не сте влезли в наистина голям проблем, за да го видиш, но ако паднеш на пътя, този човек ще те прескочи и ще си замине.

# 29
Авторке, мисля, че сама знаеш отговора - изглеждаш ми практичен и разумен човек. Не, не е нормално това, което описваш. Повечето от нас безкористно помагат на приятели, дори непознати, какво остава за половинката? Мен ще ме е срам да имам възможност да помогна на близък и обичан човек и да се правя, че не съм разбрала за какво става дума.

Сигурна съм, че има прекрасни качества като всеки човек, но ми изглежда като човек, който никога не се е сблъсквал със сериозни житейски проблеми и е "разглезен" в сравнение с теб. Съдба, ама като се добави тоталната липса на човещина, щедрост и емпатия, и просто става гнусна ситуацията. Ако днес не иска да ти помогне с най-елементарното - да ти вземе едно лекарство от аптеката, при положение, че има възможност - утре, като сте семейство с деца и започнат истинските трудности, ще можеш ли да разчиташ на него?

Интересно ми е как се държи с теб, дали се раздава в някакви отношения, защото дотук разбрах, че романтиката му е чужда и че ти държи сметка как се обличаш (???), две неща, които пак не ми вдъхват доверие.

Общи условия

Активация на акаунт