Събирам ли червени знаменца?

• 40 147
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 345
Напротив, точно ако имаш самочувствие, няма да му търпиш комплексите.

Когато си под влиянието на нарцис, който първо те е обсипвал с любов и комплименти в началото (т.н. "lovebombing") и после изведнъж започне да те отблъсква (т.н. "devaluation") е много трудно да си тръгнеш защото спомените от началото на връзката изплуват и се чудиш как от днес за утре мъжът за когото уж си била съвършена, днес ти казва, че имаш нужда от корекции или по-скъпи дрехи. И това ти го казва с един такъв загрижен тон, заобиколно си те захапва.

# 346
  • Далечният изток
Аз много добре знам за какво говориш, но пак ти казвам, че жена със самочувствие няма въобще да позволи един такъв комплексар да я разиграва. Тия минават точно пред жени без никакво самочувствие, без самоуважение, смачкани.

# 347
  • София
Освен, че е стиснат и живее на твой гръб и си пести паричките, бягай не са знаменца, а светофари.

# 348
  • Out of the Mix
jeremi, ако изкарвам 3-5-10 пъти повече от жената до мен, не виждам никакъв проблем да я "водя" с мен на желаните по-скъпи места и дестинации, парите въобще няма да ме интересуват и да са фактор, защото вече ги имам и те биха били затова - за преживявания и живеене.

Но не падам от Марс, и малко или много ще очаквам и от нея да допринася не малко за връзката и отношенията, защото много неща са ми фактор за дългосрочни отношения.

Изискващ и претенциозен партньор съм до границите на моите стандарти, има разлика.
Като разликата е от мен, няма как да имам "претенции" към момичето/жената, ако няма възможност.
Очаквам и обратното, защото не се знае на какъв попадаш, и как ще се развият отношенията.

А за мен по-ценни ще са другите неща - да я обожавам (и тя мен), да ме кефи, да ми е секси, комуникацията да ни е перфектна, да искаме да прекарваме време заедно, което да не не стига, за секса няма смисъл да коментираме, и т.н. Hands V

# 349
"Аз имам цели, но не съм си поставил срокове за изпълнението им" казваше един бивш.

#triggered Joy

# 350
  • Далечният изток
Забрави - и да чисти...

# 351
Авторке, нали уж говорихте с господинът?
Искаш ли да ни кажеш какво сте се "изяснили" и докога трябва той да го изпълни? Точен, ясен, конкретен срок.

# 352
Хора, някой писа някакви неща за там не ме харесвал визуално, някакви токчета...
Значи.. смея да твърдя мъжки интерес не ми е липсвал. Ако са ми нужни токчета и силикон да хвана мъж, ще се запитам какво точно този мъж вижда в мен и защо е с мен. Кандидати имам, но и аз си имам лист с желания относно това, какво искам да видя в партньора до себе си. И не ми дреме много дали съм на 20, 30... и т.н. Дете искам, да, но не на всяка цена, честно казано. И с дете, и без, пак мисля ще съм окей и няма да чувствам, че съм пропуснала много от живота.

Сексът не ни е проблем, нито пък визиите. Той постоянно ми говори колко съм красива, колко ме обича и т.н. Коментарите за дрехи са с тон изискващ разнообразие и "глезене" на себе си, защото това вижда в други жени. Даже са с тон на учудване. Въпросът е, че като всеки мъж, не му минава през главата (или просто му е удобно), че тези жени с процедурите, скъпите дрешки, безкрайните гардероби и екзотичните екскурзии, не работят като мениджъри на банки Laughing Поне не повечето. Повечето мениджират банкови сметки - и то не собствените си.

Да, разговор, смятам че трябва, когато решиш да късаш с някого след 2 години. От човещина, най-малкото. Но мисля, точно както някой беше споменал, просто честно да кажа как се чувствам и защо. Пък вече той как ще реагира и ще направи ли нещо, си е негова свобода.

# 353
Авторке, щом проведеш разговорът, моля кажи ни какво става.
Не отлагай много, колкото по-скоро, толкова по-добре.

# 354
Ако има претенции за дрехи директно бих казала да ми купи.

Като не му минава през главата го подсети.

# 355
щом дава непоискани съвети за облекло и процедури, най-вероятно е ужасно повърхностен спрямо жените и ги има просто за трофеи..
но е нахален понеже и парите си стиска, иска трофея сам да му се поднесе, в пълен блясък.. Joy
ако ще 3 апартамента да има, все тая, с тоя кофти характер..

# 356
щом дава непоискани съвети за облекло и процедури, най-вероятно е ужасно повърхностен спрямо жените и ги има просто за трофеи..
но е нахален понеже и парите си стиска, иска трофея сам да му се поднесе, в пълен блясък.. Joy
ако ще 3 апартамента да има, все тая, с тоя кофти характер..
Този симпатяга заслужава да му се падне булка, която да не спазва никаква семейнобюджетна дисциплина. Ще види тогава кон боб яде ли.

# 357
  • Далечният изток
Хора, някой писа някакви неща за там не ме харесвал визуално, някакви токчета...
Значи.. смея да твърдя мъжки интерес не ми е липсвал. Ако са ми нужни токчета и силикон да хвана мъж, ще се запитам какво точно този мъж вижда в мен и защо е с мен. Кандидати имам, но и аз си имам лист с желания относно това, какво искам да видя в партньора до себе си.
Скрит текст:
И не ми дреме много дали съм на 20, 30... и т.н. Дете искам, да, но не на всяка цена, честно казано. И с дете, и без, пак мисля ще съм окей и няма да чувствам, че съм пропуснала много от живота.

Сексът не ни е проблем, нито пък визиите. Той постоянно ми говори колко съм красива, колко ме обича и т.н. Коментарите за дрехи са с тон изискващ разнообразие и "глезене" на себе си, защото това вижда в други жени. Даже са с тон на учудване. Въпросът е, че като всеки мъж, не му минава през главата (или просто му е удобно), че тези жени с процедурите, скъпите дрешки, безкрайните гардероби и екзотичните екскурзии, не работят като мениджъри на банки Laughing Поне не повечето. Повечето мениджират банкови сметки - и то не собствените си.

Да, разговор, смятам че трябва, когато решиш да късаш с някого след 2 години. От човещина, най-малкото. Но мисля, точно както някой беше споменал, просто честно да кажа как се чувствам и защо. Пък вече той как ще реагира и ще направи ли нещо, си е негова свобода.
В този лист съществуват ли такива изисквания като загриженост, щедрост, отговорност, уважение?!

# 358
...
А за мен по-ценни ще са другите неща - да я обожавам (и тя мен), да ме кефи, да ми е секси, комуникацията да ни е перфектна, да искаме да прекарваме време заедно, което да не не стига, за секса няма смисъл да коментираме, и т.н. Hands V
Ама това за реална жена ли?!
Интересно ще е да споделиш имал ли си такава връзка или тя е все още в мечтите.

# 359
В кои други жени е видял разнообразяване на визията, с цел "глезене" на мъжа? Какво общо има глезенето с твоя външен вид?
Ако те сравнява с други жени, значи заглежда и бленува за друг тип, а и държи на мнението на околните.

Тонът на авторката се смекчава, но след обясненията, потвърждава това, което написаха някои потребителки, че мъжът има изисквания към нея, като към недостойна.

Общи условия

Активация на акаунт