Събирам ли червени знаменца?

• 40 077
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 510
Да, някак това с обсесиите и цупенето се изгуби покрай сметките, а на мен също ми се вижда доста тревожно.

# 511
Тук наистина много черни краски се оформиха. Но винаги е така отстрани. Тя си знае най-добре. Ако беше чак толкова непоносимо, нямаше да стои 2 години. Излизания, вечери, фитнес, пътувания... Призна си, че детето не й е приоритет. Може и да е била влюбена (някога) Smiley
Това с издръжката и сметките вече започва да тежи от един момент. Младежът, по мое мнение, не се усеща. Не че чак толкова си прави тънки сметки. Но и си прави сметки, със сигурност. Винаги е висяло едно "тук съм временно".
И времето си минава.
Може и да направи усилия, свръх себе си. Но си е егоист и самовлюбен. Дано еволюира.

# 512
И аз мисля, че някои тук попресолиха манджата. Особено, тези, които са сингъл, и много обичат да дават съвети бягай с 200. Идеални хора няма. Но все пак да не бърза да дава апартамента по наем, преди да са поживели известно време заедно.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 19:42 от Прекрасная Василиса

# 513
Аз пък мисля, че жените много добре го видяха този. Според мен до Нова година няма да изтърпите. Няма недосетливи мъже, не ги считайте за толкова залюхани чак, има скатаващи се. Сега, дано не съм права, ще видите какво ще стане; Янчето ще плаща половината и ще върти цялото домакинство, скапана след работа. Този е самовлюбен и ще загуби още време с него, но пък сигурно трябва, за да се убеди. Сега ги върти такива, защото я губи от раз иначе.  Ще се промени веднага мъж на 35г., който не го е било грижа за жената до него 2 години, ама някой друг път. Лъже я. Но определено е по-добре да е сигурна, а не да се пита един ден “ какво би било, ако…”.

# 514
# 515
Така е. Човек, който обича е готов на компромиси и иска да подобри отношенията си с половинката. Страхливите се отказват, а смелите постигат това, което желаят.
Важното е да знаем, че идеални няма ( особено мъже), особено на днешно време.

# 516

Иначе рев, че жените отказвали на такива да им раждат деца. Има единици налапват въдицата, но масово не искат да са мъже, майки и работници.

Как пък да не им раждаме на мъжете
деца 😀 Запомни бе, запомни - мъжът може да го смениш, детето си е твое.

# 517

Иначе рев, че жените отказвали на такива да им раждат деца. Има единици налапват въдицата, но масово не искат да са мъже, майки и работници.

Как пък да не им раждаме на мъжете
деца 😀 Запомни бе, запомни - мъжът може да го смениш, детето си е твое.

Повечето жени искат децата им да имат бащи. И като му родиш на ей такъв мунчо, детето автоматично си става твое, защото реално баща няма. Има, ама на хартия.
Ако изначално ще си го гледаш сама и така си си решила, едва тогава ще си е само твое.

# 518
  • Далечният изток
Аз нещо изтървах... Той съгласен ли е кучето да живее в неговия апартамент?

# 519
AIDA_N, май е съгласен, защото авторката е писала това:

Предложи да се преместим или в неговия, или в моя апартамент за постоянно - където си избера аз.

Аз малко съм на мнението на Rumi, че мъжете не са толкова залюхани и много добре се сещат какво се иска от тях, но се скатават. Но пък не са чак толкова много свободните мъже, че да не си заслужава момичето да проведе разговор с него на тази тема, както тя е и направила. Друг е въпросът, че е много гадно как тя е намеквала за това че има нужда от пари и то за лечение и изследвания и той не е предлагал. Малко лъха на липса на човещина, освен на липса на кавалерство. Обаче все пак, не пречи да опитат новата схема. Само според мен да изговорят и това с обсесивното поведение, защото хич не е за пренебрегване.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 22:31 от Delta_12

# 520
  • Далечният изток
Ами той недоволства от космите на нейното куче в нейния апартамент, пък в неговия... от сега си представям какво ще ѝ чуват ушите и как ще лъска всяка свободна минута...

# 521
Повечето жени не знаят какво искат. И да знаят, не знаят как да го постигнат, така че - все едно.

# 522
Един приятел ми е казвал - Ние много добре знаем какво иска и очаква една жена, просто не ни отърва да го правим за всяка.

# 523
Само първите страници прочетох, та не знам дали не са се оказали и повече неща, ама... Изброеното в началото не е просто "червени знаменца" ами огромни червени байраци като за парад на Червената армия. С все духовата музика и всичкото му там.

# 524
И аз мисля, че някои тук попресолиха манджата. Особено, тези, които са сингъл, и много обичат да дават съвети бягай с 200. Идеални хора няма. Но все пак да не бърза да дава апартамента по наем, преди да са поживели известно време заедно.
           Аз не съм сингъл, живея с подобен човек повече от 20 години и се шегуваме със сина ми "20 години в ада". От прочетеното продължавам да мисля, че момичето трябва да го остави. Бяхме точно на тази възраст- аз на 32, той на 35, когато осъзнах проблемите, но едва от няколко години си давам сметка на какво се дължат. Аз си го обяснявах, че не ме обича, въпреки че той твърди друго.Има мъже, които не умеят да обичат, независимо с каква жена са, не знаят какво е да обичаш. Има хора с характеропатии, които не стават за семейство. Искат да са като другите, опитват се, но има нещо ненормално.
        Не смятам, че е нормално още от запознанството мъжът да говори за сериозни намерения и за семейство, за обща къща и т.н. Такова скорострелно развитие не е много характерно за средностатистическия нормален мъж. не е нормално обсебването и цупенето. Все пак аз бих се успокоила за бъдещето на двойката, ако разбера още някои неща. През тези две години мъжът извинил ли се е за нещо, поел ли е вина за нещо, при скарване кой прави първата крачка за сдобряване. Колко време трае "цупенето" и в какво се изразява. Как се държи мъжът, ако нещата не стават по негов план.
       Ако мъжът прави първата крачка към сдобряване, когато е сгрешил, ако се извинява, ако поема вина и отговорност за неща, които не са се развили според неговите виждания, ако прави компромиси, двойката има бъдеще. И според мене е най- добре на негова територия- по- лесно е да си грабнеш багажа и да избягаш, ако нещата са зле. Иначе като си мека Мария, е трудно да изгониш някого.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 10:27 от Catley

Общи условия

Активация на акаунт