Събирам ли червени знаменца?

• 40 182
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 225
Имам история от ада с подобен човек с характеропатия и всичките изброени червени флагове и , без да изпадам в подробности, мога само едно да кажа :"бягай". Дете при съвременните технологии можеш да имаш и с инсеминация от донор или ин витро. По- добре ще е, отколкото да се мъчиш с този. Ако здравословните ти проблеми са свързани със зачеване, не се знае и при него как стоят нещата, защото едно зло никога не идва само. Едно нещо ми се иска да знам- кои са тези много добри черти, които може да изброиш.

# 226
кои са тези много добри черти, които може да изброиш.

Сигурно онази дето разделя задника му на две части Joy

# 227
Да, то така супер лесно се решава и се ражда дете сама. Като почнете с фантастиката... да, има жени, които решават да забременеят от донор, но това не е решение за всекиго. Нормално е жената да иска да има партньор и дете. Сама, ако си и без помощ от родители, ей така се ражда и отглежда бебе - да, да.

# 228
Да, то така супер лесно се решава и се ражда дете сама. Като почнете с фантастиката... да, има жени, които решават да забременеят от донор, но това не е решение за всекиго. Нормално е жената да иска да има партньор и дете. Сама, ако си и без помощ от родители, ей така се ражда и отглежда бебе - да, да.
А по- добре ли е да те оставя с бебе на ръце и да отива в другия апартамент да се сърди с месеци, да те игнорира за глупости и да не влиза в диалог. Да се налага, когато нищо не разбира от лечение на дете, само и само да има драма и напрежение.....Да не дава да купиш лекарство за колики, когато бебето пищи и се превива от болка в коремчето....защото това било нормално. Тръгваш на разходка и изведнъж ти казва , че ще подстриже бебето нула номер, за да му се сгъстяла косата. Казваш му, че не си съгласна, защото и двамата имате гъсти хубави коси, и той се връцва и си отива в другия апартамент и отказва да дава пари и си сама....мога да напиша роман за такова животно. Бягай, момиче....
Познавам няколко жени,  едни опитват ин витро сами, други осиновяват, по- щастливи и по- спокойни са, а не с разбита психика.

# 229

Е хайде сега. Щом може да издържа голям прав работещ 40 годишен "мъж", ще може и дете.
Има жени, примерно майка ми се е справила много по-добре с две деца след развода и с по-малко доходи от на авторката.

# 230
Почнахте с фантазиите тук. Никого не издържа авторката, живее си в дома и си плаща сметките. Голяма работа, че пренощувал приятелят й някоя нощ там. Аз това не бих го правила на въпрос въобще. И я пращате дете от донор да има. Тя събира червени флагчета, пресмята как да не се мине, дете ще гледа сама точно друг път. За това трябва една жена сърце да има, не калкулатор. 40 те години са новите 20 само е бг мама. Реалността е: кучето плюс две котки, може би кариера, а може би не, защото и там трябва отдаване.

# 231
Не знам, аз на съседа ще дам пари за лекарства, да не дам на мъжа ми - какъв човек трябва да съм?

Тоя е един голям червен флаг и трябва да го изрита, докато е време.

# 232
Почнахте с фантазиите тук. Никого не издържа авторката, живее си в дома и си плаща сметките. Голяма работа, че пренощувал приятелят й някоя нощ там. Аз това не бих го правила на въпрос въобще. И я пращате дете от донор да има. Тя събира червени флагчета, пресмята как да не се мине, дете ще гледа сама точно друг път. За това трябва една жена сърце да има, не калкулатор. 40 те години са новите 20 само е бг мама. Реалността е: кучето плюс две котки, може би кариера, а може би не, защото и там трябва отдаване.

Ти или не си чела авторката или не разбираш български.
Не спинка някоя нощ.
Живее 2 години там, къпе се, сере, яде. И не на негови разноски.
Авторката пазарува и той не дава един лев за храната която омита.
Не дава лев за тока, вода, нет, отопление.
Викаш, сичко е точно.
Бах мамуууу

# 233
Авторката се е навила на това.

# 234
И ни пита много ли очаква от него да е адекватно човешко същество, ние отговаряме, че очаква твърде малко и трябва да му бие шута.

# 235
Едва ли е знаела, че точно така ще се развият нещата, за да се навие. Сигурно си е представяла нещата по друг начин.

# 236
Авторката се е навила на това.

Ами сама си е срала в гащите. Да се сърди на себе си.

Когато ходя на гости дори на роднини си плащам масрафа.Не говорим на гости за вечер на хапване и пийване.
Отивам на море при роднина за пет дни и давам винаги някаква сума, поне за водата и малко за храна, нищо че си купувам като цяло. Сърди се, ама накрая ги взима.
Имах чичо идваше да нощува три пъти в седмицата преди 5-6 години за около година. Живееше в друг град, работеше и в София.
Гледа какво ядем и купува това и отделно даваше едно 150 лв всеки месец. Не ги искахме, майка се възпротиви, но той беше непреклонен. Но той изкарваше много пари. Ние си бяхме с малки заплати, даже малко под средните тогава.

# 237
Ама твоят чичо сам е настоявал да оставя  при положение , че майка ти не ги е искала! Този мъж няма такива желания!Ако предложи , ще се приеме. Затова не предлага и си мълчи!

# 238
Досега е могла да го ангажира всякак с повече съпричастност. Ако не става, той си е такъв и могат да го обсъдят. Обаче мен още примера с кучето, което е с нея завинаги, а мъжът е под въпрос ми дава знак, че и тя не е влюбена особено. Иначе дори така желаната къща можеше да е факт, само да искат. И кучето ще има повече свобода, и те пространство. Но не е това проблема. Просто не гледат в една посока.

# 239
Ама твоят чичо сам е настоявал да оставя  при положение , че майка ти не ги е искала! Този мъж няма такива желания!Ако предложи , ще се приеме. Затова не предлага и си мълчи!

Аз мисля, че е ясно какво искам да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт