Събирам ли червени знаменца?

• 40 156
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 360
Прекалено оправдаване, не мисля че скоро  ще успеете да живеете добре. Предполагам, повечето от хората тук/ понеже виждам прекрасни съвети/ са били в същата ситуация. Вижте, всички ни е боляло, всички сме имали с такива и прекрасни спомени. Проблемът е, че срещу един прекрасен спомен реално стои камион с унижения и претенции.  Щом нещо ви се случва, то е с причина. Когато мъжът е леке, това че имате красива външност и образование, и сте подкрепяща го, и ви е грижа как се чувства той, и го обичате… няма никакво значение. Защото него не го е грижа как се чувствате вие през огромната част от времето. Не ви обича. Единственият начин да се измъкнете е да го оставите първо и второ лошите емоции с него, подмятанията, въобще тази цялата подигравка с вас, не просто да я забравите, а да заживеете по начин, по който ако тръгне да се сравнява с вас да е никой. Можете го. Такива хора не се развиват и ако намерите силата да приключите с него и да си поставите още по-високи цели в живота, един ден този човек няма да е причината за вашето страдание, а за вашето огромно удоволствие, именно  затова че сте намерили веднъж силата да приключите и втори път сте била силна да го надскочите в живота, да сте по-успешна от него. Не че трябва да се сравняваме, но това е добър път да се измъкнете, защото когато имате чувства те ще ви дърпат и пак ще грешите. Всичко лошо го използвайте, покажете му коя сте, борете се, не го оправдавайте, че ще си пропилееете живота. Превърнете лошото в амбиция. Не го пиша от гледна точка да му натирите носа, а от гледна точка да се спасите вие, защото когато вече ангажирате съзнанието си с това не какво ви е казал някой, а със себе си и собствените си цели, животът ви ще се промени към добро. И тогава сигурно, за награда, ще срещнете и добър мъж, с когото ще сте щастлива наистина.

# 361
А за килограми забележки прави ли ти?
Добре, той ако плаща всички скъпи почивки и ресторанти, а ти пазаруваш само за вкъщи, значи не е толкова стиснат, а недосетлив. Защо не му кажеш веднъж той да напазарува?

# 362
А за килограми забележки прави ли ти?
Добре, той ако плаща всички скъпи почивки и ресторанти, а ти пазаруваш само за вкъщи, значи не е толкова стиснат, а недосетлив. Защо не му кажеш веднъж той да напазарува?

+1
Подкрепям. Кажи му директно какви проблеми имаш. Мъжете не разбират от намеци.

# 363
Счита я за по-долустояща от себе си, не гледа сериозно на нея, тя не му влиза в плановете, нито му е приоритет, може би и не смята въобще да се обвързва - с нея е ''време да минава'', а тя е удобна.
А, и защо да не е?
Явно изглежда добре, неконфликтна, разполага с някакъв собствен ресурс, склонна е да дели, податлива е на елементарни манипулации, склонна да скача според тоягата, имат съвместимост в хобита и интереси - какво повече му трябва на мъж, който дълбоко в себе си не желае да се обвързва семейно?
Братът на бившия ми мъж така изгубил последните хубави години на една жена.
Е, сега и двамата са сами и бездетни.
Моят пък, при всичките ни несъвместимости и всякакви видове флагове и фарове, побърза да ми направи дете.
Явно и той го е искал толкова силно, колкото и аз.
Е, да - и тримата сега сме нещастни и просто не знам как ще се справя със ситуацията.
Това обаче го давам за пример, че когато мъжете искат нещо, те го правят.
За мен е изначален проблем, когато единият в двойката се смята за повече от другия, особено ако няма обективни основания за това - провалът в такива случаи е гарантиран.

# 364
Абе един мъж, иска ли една жена, намира начин да е негова. Не я ли иска, причини винаги ще се намерят.

# 365
....Въпросът е, че като всеки мъж, не му минава през главата (или просто му е удобно), че тези жени с процедурите, скъпите дрешки, безкрайните гардероби и екзотичните екскурзии, не работят като мениджъри на банки Laughing Поне не повечето. Повечето мениджират банкови сметки - и то не собствените си...

Мдааа... А плаче ли на п0рн0, че главните герои не се женят на края? GrinningGrinningGrinning
Умна си явно, защо си хабиш времето с глупости? Понеделник е - един чудесен ден да сложиш картите на масата и ... куфара му на изтривалката.

# 366
  • София
Авторке, можеш да му кажеш, че се глезят жени, на които не им се налага да издържат мъж с 3 пъти по-голяма заплата Wink

# 367
Не дочетох темата, но от малкото прочетено мога да кажа - авторке, бягай! Това не е сериозен и отговорен мъж и той няма да се грижи за теб както заслужаваш.

# 368
  • София
Този да не е Козирог или Лъв?

# 369
Оф.
Авторката не изглежда забързана да приключи.
Все още намира добри черти в човека.
Всъщност тя си знае най-добре. Може и да има добри черти Open Mouth
Така написано, може напълно да се различава от действителността.
Ако я устройва, да продължава.
Деца не иска на всяка цена, плаща си, хобита, спорт, туй-онуй, ми животът е хубав.
Остава да го научи да дава някой лев все пак за домакинството.

# 370
  • Paris, France
Скрит текст:
Хора, някой писа някакви неща за там не ме харесвал визуално, някакви токчета...
Значи.. смея да твърдя мъжки интерес не ми е липсвал. Ако са ми нужни токчета и силикон да хвана мъж, ще се запитам какво точно този мъж вижда в мен и защо е с мен. Кандидати имам, но и аз си имам лист с желания относно това, какво искам да видя в партньора до себе си. И не ми дреме много дали съм на 20, 30... и т.н. Дете искам, да, но не на всяка цена, честно казано. И с дете, и без, пак мисля ще съм окей и няма да чувствам, че съм пропуснала много от живота.

Сексът не ни е проблем, нито пък визиите. Той постоянно ми говори колко съм красива, колко ме обича и т.н. Коментарите за дрехи са с тон изискващ разнообразие и "глезене" на себе си, защото това вижда в други жени. Даже са с тон на учудване. Въпросът е, че като всеки мъж, не му минава през главата (или просто му е удобно), че тези жени с процедурите, скъпите дрешки, безкрайните гардероби и екзотичните екскурзии, не работят като мениджъри на банки Laughing Поне не повечето. Повечето мениджират банкови сметки - и то не собствените си.

Да, разговор, смятам че трябва, когато решиш да късаш с някого след 2 години. От човещина, най-малкото. Но мисля, точно както някой беше споменал, просто честно да кажа как се чувствам и защо. Пък вече той как ще реагира и ще направи ли нещо, си е негова свобода.

Имаш кандидати, но явно нямат качествата, които ти цениш, та стискаш зъби, разбрицваш си здравето и финансите и живееш с лекето, с което живееш . А за кандидатите - то и аз ги имам и винаги съм ги имала. За оная работа възраст и визия нямат значение. Ако, обаче, тръгна да искам връстник, да осигури къща + това, дето ти го искаш, вероятно ще станат отрицателен брой кандидатите. Не леж на кълката, че мъже се интересуват от тебе! Наивна си.

Всеки се простира до там, докъдето го допуснат. Малко жени бяха търпели въпросния, че и в дома си. След като го търпиш и теми пускаш - ниска топка си.

Аха, ти да се глезиш от твоя джоб, защото той така иска. Я, пак!

Казвал ти бил, че те обича. Остава и да не ти го казва.

Не, не те харесва. Все едно аз да поискам от ММ да напомпа мускули, да намира време за зала и пари, за да се глези ..... за него си. Или да го пратя на уроци по китайски, но сам да си ги плаща.

Мъжът не те обича, не те уважава и ти даже не го забелязваш!!!!!!!

Намерил си е евтина, лежерна връзка с безплатна квартира и секс. Затова и седи.

Не те харесва, не те обича, седи за удобството.

Върни се и прочети един пост ма Василиса Прекрасна. Мъжете никога, никога не забелязват маникюр и прическа. Никога. Красива и млада в грозни дрехи се харесва много повече от дебела и стара в красиви дрехи. Факт. Почнат ли да искат промени в тези области мъжете, не те щат, но не знаят за какво да се захванат. Няма нормален човек, който да изисква от друг да си купува дрехи за разнообразие, че и когато човекът няма пари. Няма такъв човек. 

Сваляй розовите очила! Сваляй очилата, гащите не! Ще вземе да се депресира от факта, че не са нови и ги е виждал вече.

# 371
Мда, не съм чула мъж да казва на друг - "абе не е много хубава, ама виж какви обувки гучи и каква чанта ралф лорън.

# 372
И моят мъж като му кажа , че са ми свършили парите не ме пита нищо .
Можеш да пробваш да му искаш заем , виж какво ще каже .
Със сигурност не звучи добре това .
Не са толкова зле нещата , все пак плаща доста неща .
Моят мъж пък не желае да прекарва много време с мен , почти не се виждаме . Хубаво е мъжа да иска да е с теб , но не винаги .

# 373

Откъде я вадите тази категоричност за хора, които не познавате? Scream

# 374
  • Paris, France

Откъде я вадите тази категоричност за хора, които не познавате? Scream

По делата им ще ги познаете.

Това, което мъжът прави, като тя да няма пари за лекарства, а той да и казва да си оправи бюджета, например. Давала съм на познати, даже не приятели, като са в нужда. Не си представям и приятелка да пратя да си разннообразява гардероба като лекува хормонално заболяване, половината и заплата отива за ипотеката и се чуди как да свърже двата края.

Не я обича, не я харесва.

Що аз не пратя сина ми да си купи чорапи или мъжа ми на уроци по китара, а като кажат, че нямат пари да им кажа, че не са организирани, ама да им живея в къщата и да филисофствам докато моето жилище е под наем?

И не го пиша само аз.

Общи условия

Активация на акаунт