Събирам ли червени знаменца?

• 40 048
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 900
Точните думи са “...би ме било срам и да съм с мъж със средно“, просто преразказах приблизително.

# 901
Тази тема няма ли кой да я заключи?

# 902
Авторката всяка седмица ни дава нова информация. 😀

# 903
Точните думи са “...би ме било срам и да съм с мъж със средно“, просто преразказах приблизително.

Абе дипломата му или липсата на такава не е проблема тук.

# 904
Следя темата като БигБрадър. И съм съпричастна. Всеки ден, нови детайли.
Как да се заключи, като авторката взе единствено адекватното решение да му се натресе на основнообразования.

Да, изненада ме основното му, но продължавам да смятам, че нея я привлича финансовият елемент. Та тя дори не го обича! Отива при него не за да развият връзка, а за да си спести някой лев. Цял ден се чудя млада жена как се оправя с 1300 лева месечно сама. Ами...трудно. Основнообразованият наивник, и мамин, е златен трамплин. Тя деца няма да му ражда, не го обича, но отива при него, за да си облекчи и без това трудното битие. Горкото момче

# 905
То и двамата не са стока.
Някой път 2 нестоки си пасват идеално.

# 906
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз ще го играя адвокат на дявола и ще кажа, че Гейтс и Зукърбърг също са със средно... 😀😀😀😀
Нали Зукърбърг беше откраднал първичния фейс в колежа, от свои състуденти?
Сега ще ходя да им чета биографиите.
*Зукърбърг има диплома от Харвард!
** Гейтс също!

Госпожа, грешна информация.

# 907
Не знам защо има призиви за затваряне на темата, след като авторката не е поискала това, включва се с новини, а и дискусията е поучителна за всички ни. Който мисли, че е пързалка, да не я следи, на мен ми изглежда напълно реална.

# 908
Следя темата като БигБрадър. И съм съпричастна. Всеки ден, нови детайли.
Как да се заключи, като авторката взе единствено адекватното решение да му се натресе на основнообразования.

Да, изненада ме основното му, но продължавам да смятам, че нея я привлича финансовият елемент. Та тя дори не го обича! Отива при него не за да развият връзка, а за да си спести някой лев. Цял ден се чудя млада жена как се оправя с 1300 лева месечно сама. Ами...трудно. Основнообразованият наивник, и мамин, е златен трамплин. Тя деца няма да му ражда, не го обича, но отива при него, за да си облекчи и без това трудното битие. Горкото момче

Оф, ама да бе - "горкото момче"! От полата на мама, където нищо не е плащал се хваща за следващата пола, която да го храни - тази на гаджето. Ама направо жив да го ожалиш такъв.

# 909
Ами да, сега авторката му се натриса, как да не го съжалиш. Уж за нищо не става , ама тя отива да го тества 😀
Темата придоби съвсем друг облик, откакто разбрахме за високия и стил и примитивизма отсреща. И тя отива ТАМ. Дава шанс . Ние какво да кажем. Лично аз- следя .

# 910
Тайс, писах назад в темата, че най-вероятно стои с тоя Мунчо от страх, че изпусне ли го, може да хване някой още по-лош.

# 911
Аз не знам вече и аз какво следя. Особено изказванията дето правят сметки на авторката как не било възможно да се издържа с еди каква си сума съвсем ме карат да се чеша по главата. Всички ли за хайлайф се имат че не осъзнават колко народ в нашата държава живее с толкова? Честно, много грозно звучи. Макар че сме в БГ Мама все пак, тук никой не е какъв да е и всички са много добре...
Пък и това ли е най-интересното в тая тема?
Авторката всички я виждаме че вече и желание няма толкова. Но и я разбирам, защото при сегашното положение ако не отиде и не се опита, ще има да се чуди много време "Ами ако пък можеше да стане?". Тя друга полза не вярвам да види от цялата работа, освен да се убеди че е права за себе си. Ама пък колко време и нерви е инвестирала вече, по-добре да пробва отколкото да не.

# 912
Аз ще го играя адвокат на дявола и ще кажа, че Гейтс и Зукърбърг също са със средно... 😀😀😀😀
Нали Зукърбърг беше откраднал първичния фейс в колежа, от свои състуденти?
Сега ще ходя да им чета биографиите.
*Зукърбърг има диплома от Харвард!
** Гейтс също!

Госпожа, грешна информация.

Нещо не сте дочели, нито един от тях не е завършил

# 913
Имат почетна степен, не бакалавърска.

# 914
Имат почетна степен, не бакалавърска.

Каквито и дипломи да имат (или нямат) са били достатъчно умни и амбициозни, за да не са на каишка при мама в семейната фирма. Комично е да правим паралел между Гейтс и Зукърбърг и Мунчото на авторката.

Общи условия

Активация на акаунт