Спечелете своя мечтан нюанс боя за коса от ELEA Professional Colour & Care

• 9 469
  • 179
  •   1
Отговори
# 120
Боядисвам се редовно сама в червено.Желая 66.6

# 121
  • Горна Оряховица
Боядисвам се във фризьорски салон ,дълга кестенява права коса имам ,но я изсветлявам,за да направя малко промени
№8.3-златно рус.

# 122
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия?
Светлокестенява, дълга, чуплива, вече с доста бели кичури, боядисвам я в по светъл цвят.
Да, боядисвам я вкъщи.
Какъв нюанс желаете да постигнете?
 От каталога на ELEA ми допада № 9.0 и с удоволствие следващия път ще я пробвам!

# 123
  • Бургас
Косата ми е тъмно кестенява. Не се боядисвам от 15 години, но белите коси се умножават и обмислям боядисване до няколко месеца. Бих искала да опитам вишнево червен цвят.  От каталога на ELEA ми допада № 4.62.

# 124
  • на последния етаж
Боядисвам косата си у дома, въпреки че е дълга. Бих искала номер 7 (средно рус).

# 125
  • София
Боядисвам се у дома, цвета ми е тъмен кестен 3.4.

# 126
  • in Wonderland
Боядисвам я редовно.Кафява ми е косата, бих искала да постигна нюанс 7.3- топъл лешник.

# 127
Аз я боядисвам - за момента само корените. Използвам кестеняво, естественият ми цвят е такъв с медни тонове. Избирам си 6.37 от каталога на "Елеа".

# 128
  • Б
Боядисване си косата 2 до 3 пъти в годината . В момента ми е червеникава. Избирам си цвят златен кестен 5.4, защото искам да си сменя цвета на косата.

# 129
Боядисвам си косата и избирам 5,1.

# 130
  • София
Косата ми я руса. Боядисвам я в домашни условия. Бих желала  №8.3-златно рус и от новия ви коректор за жълти отенъци.

# 131
Откакто от черен си смених цвета на рус се боядисвам само у дома. Бих пробвала 9.2 или 9.1 . Интересно ми е тази боя покрива ли бели коси, защото честно казано вече се отчаях.

# 132
С удоволствие бих опитала боята ELEA Professional Color & Care. Най-ми допада нюанса 7.3 топъл лешник.
Благодаря!

# 133
  • Варна
Боядисвам косата си у дома. Искам кафяв шоколадов цвят.
Цвета който харесвам от каталога ви е 5.4.

# 134
Боядисвам се на фризьор, но у дома бих опитала боя 5.4.

Общи условия

Активация на акаунт