Спечелете своя мечтан нюанс боя за коса от ELEA Professional Colour & Care

• 9 474
  • 179
  •   1
Отговори
# 135
Белите коси се умножават и обмислям боядисване . Бих искала да опитам от каталога на ELEA  № 4.47

# 136
Косата ми е къдрава, дълга и много гъста. Боядисвам я в домашни условия, защото иначе професионален салон взима много за боядисване на коса като моята. Искам да добия цвят 7.3 -Топъл лешник, защото косата ми е кестенява по принцип, но бих искала да е малко по-светла и топла 😀

# 137
  • София
Моята майка много рано е побеляла, на по-малко от 30 години.
вече 45 години се боядисва, в нюанс 8.3 или 9.3, ако спечеля ще е за нея боята.
Много се радвам , че съм се метнала на татко и още не съм побеляла, на 52 годии съм, но си е моя цвят -тъмно кафява. Един ден ако побелея ще си я направя 2-3 нюанса по-светла косата.

# 138
  • София
Постоянно боядисвам косата си в домашни условия. Черна я боядисвам, но искам лилава или червена, но в домашни условия.овия никога не ми се получава. Избирам боя виолет интенз.

# 139
Естествения ми цвят е кестеняв, боядисвала съм се веднъж във фризьорски салон,но бих пробвала и в домашни условия. От каталога ви ми хареса най-много цвят номер 6.56 светъл махагон.

# 140
  • Elhovo
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - Светлокестенява. Боядисвам я.
Какъв нюанс желаете да постигнете? - от каталога харесах № 5,57 - Златно светло кафяв.

# 141
  • София
Здравейте!
Боядисвам косата редовно в домащниа условия в кестеняв цвят. Бих пробвала Средно рус цвят - 7.0.

# 142
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - Тъмнокестенява с вече доста бели косми, изрусявам я и я боядисвам сама от години.
 Какъв нюанс желаете да постигнете? - наскоро си направих омбре като за корените и горната част използвах 8.72 , останах очарована от резултата съответно участвам за нея

# 143
два пъти в месеца 8.3 е моя цвят , много съм побеляьля

# 144
Натурално косата ми е средно кестенява и в последно време я боядисвам в домашни условия с бои ниво 5.
От каталога вероятно бих избрала 5.0 или 5.57

# 145
Боядисвам косата си често, но не в домашни условия. Бих изпробвала цвят с номер 8.1.

# 146
Косата ми я натурално кестенява, от години я боядисвам руса в домашни условия. Бих желала да пробвам номер 8.3-златно рус.

# 147
Косата ми е средно дълга, тъмнокестенява и чуплива. Боядисвам я в домашни условия в синьо- черно. Но от каталога ми допадна 4.37.

# 148
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - тъмнокестенява, боядисвам я. Понякога ходя на фризьор, понякога я боядисвам вкъщи.
Какъв нюанс желаете да постигнете? - от каталога харесах № 4.37 - кадифено кафяв.

# 149
Боядисвам се редовно. Правв го вкъщи. Боядисвам се в черно, естественият цвят ми е кестеняв🍀

Общи условия

Активация на акаунт