Спечелете своя мечтан нюанс боя за коса от ELEA Professional Colour & Care

• 9 469
  • 179
  •   1
Отговори
# 150
Боядисвам косата си в домашни условия в тъмно кестенява, почти черно. Искам да постигна нюанс 4.37 от вашия каталог. Мисля че цветът ще ми отива и ще изглеждам по-млада Simple Smile

# 151
Бих изпробвала 7.3!Косата ми е кестенява на руси кичури, които от година не са поддържани .

# 152
Боядисвам косата си в домашни условия в русо. От вашия каталог бих избрала Nо. 9.3.

# 153
  • Пловдив
Боядисвам се основно в къщи. В момента косата ми е тъмно руса, като се стремя да поддържам студени нюанси. От известно време имам желание да й придам розово-лилав отенък, но все още го обмислям. От каталога си харесах цвят 8.72 или 8.22.

# 154
Боядисвам косата си в домашни условия в тъмно кестенява, почти черно. Искам да постигна нюанс 4.37 от вашия каталог.

# 155
  • Горна Оряховица
Рус.
Искам ултрасветло рус - 12.
Само аз се боядисвам в къщи Simple Smile

# 156
Боядисвам косата си сама у дома. Поддържам естествения си кафяв шоколадов цвят.
Цвета който харесвам от каталога ви е 5.57 - златно светло кафяв.

# 157
Боядисвам косата си всеки месец вече 15 години. Цветът, който ми харесва най-много от каталога  е 4.37.

# 158
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - тъмнокестенява, боядисвам я, да.
Какъв нюанс желаете да постигнете? - от каталога харесах № 4.37 - кадифено кафяв.

# 159

Стъпка 1

Сложете предпазни ръкавици. Прехвърлете съдържанието на тубата в пластмасовия флакон с окислител. Затворете и разклатете енергично до получаване нна хомогенна смес.

Стъпка 2

Нанесете сместа равномерно на кичурите. Оставете сместа да действа 30 мин., а ако косата ви е упорита - 40 мин.

Стъпка 3

Изплакнете косата обилно с вода, докато водата стане чиста. Измийте косата с подходящ шампоан. Нанесете балсам и изплакнете с вода.

Стъпка 4

Официално вече сте блондинка! Резултатът е страхотен!

# 160
Понякога в домашни условия се боядисвам или за поддръжка на фризьор,  използвам 6 номер

# 161
4.62 вишнево червен.Обичам червената гама и с удоволствие бих пробвала този цвят.

# 162
8.0 светлорус, боядисвам я в този цвят и бих се радвала да изпробвам и същия от вашия каталог Simple Smile

# 163
# 164
  • София
Блондинка съм и по природа, и по убеждение Laughing Откакто се помня, винаги съм била светлокоса, дори в училище много се ядосвах на един съученик, който ме дразнеше, като повтаряше постоянно:"Ти си руса!", а аз:"Не съм руса!", и так до безкрай. Но...това беше отдавна. Сега пак съм си руса, косата ми със средна дължина - до средата на гърба, но трябва да се боядисвам, защото ми се повиха белички косъмчета. Те, миличките, са много дебели и плътни, за разлика от останалите им посестрими, които пък са тънички, защото освен че съм блондинка, съм и къдрокоса. Боядисвам се у дома, сама, и все си търся бежово руси тонове, а то се оказва нелесна задача. От каталога на Elea веднага се спрях на цвят № 8.72, която е  с неутрален бежов оттенък. Мисля, че ще бъде перфектната боичка и за тъничките косици, и за упоритите ми белички косъмчета. Yellow Heart Благодаря, че стигнахте до сърцето в края на този досадно дълъг текст!

Общи условия

Активация на акаунт