Професия учител - 19

• 45 828
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Не е така, обикновено пише срок - до завръщане на титуляра / след като касае заместване/и не би следвало да се прекъсва. А титулярят може да липсва две, че и три години даже, ако е в майчинство. При подписване вижте  крайния срок при Вас, трябва да е упоменат.

# 496
До подписване може да сте стигне само ако ме изчакат 1 месец да напусна с предизвестие. А, това едва ли е възможно, тъй като си имат срокове. Освен това винаги има някой безработен, който може да започне веднага. За работещи е много трудно да вземат такова важно решение буквално 5-6 дни преди началото на учебната година и малко биха рискували, особено за временно работно място.

# 497
Няма ли вариант да излезете неплатен отпуск докато тече предизвестие?

# 498
Могат ли двама учители да направят групи за Занимания по интереси на един клас, като си разделят по 10 деца в група?

# 499
  • при моите деца .....
Могат ли двама учители да направят групи за Занимания по интереси на един клас, като си разделят по 10 деца в група?
Да, могат.
В групите трябва да са различни деца, но не пречи от клас 20-22 ученици да се направят 2 групи.

# 500
  • Добрич
Могат и трима учители да направят три групи в един клас. За всяко дете се плаща само по веднъж, независимо  в колко групи участва.

тинити, ти не беше ли възпитател? По кое време възпитателите  успяват да водят часовете от групите за занимания по интереси?

# 501
Колеги, бихте ли разяснили как протича изпита за V ПКС към ДИУУ, София?

# 502
Колеги, изпитът за 4-то ПКС в ДиУУ как протича?

# 503
Няма ли вариант да излезете неплатен отпуск докато тече предизвестие?
Не, нямам такава възможност.

# 504
  • Някъде по Дунава
Могат и трима учители да направят три групи в един клас. За всяко дете се плаща само по веднъж, независимо  в колко групи участва.

тинити, ти не беше ли възпитател? По кое време възпитателите  успяват да водят часовете от групите за занимания по интереси?
С колежката ми, която е класен ръководител, водехме групите си през юни. Класът е от 19 деца. В едната група имаше 9, в другата 10.

# 505
  • European Union
Изпитът за 5 ПКС е устен, а за 4 - писмен. За 5 се тегли билет с въпрос, а за 4 задават 1 въпрос за всички. Пише се първо малко от теорията, после как бихте приложили посочената тема в практиката.
Аз съм се явявала преди доста години по чужд език. За 5 ми се падна за игрите в обучението, а за 4 беше за слушане с разбиране.

# 506
Колеги, тези, които сте работили по проект Успех за теб дали си взехте възнагражденията? При нас колегите съобщават, че не са. Искаше ми се да работя по проекта тази година, но при това положение ще се откажа най-вероятно.

# 507
Аз имах 2 групи, които приключиха началото на юни. В началото на юли ми изплатиха всичко.

# 508
Здравейте, колеги! Предстои ми събеседване за позиция "Възпитател в ученическо общежитие". Моля за информация, какво представлява самото събеседване и как протича, тъй като до момента не съм се явявала на подобно. Мога ли да се подготвя предварително по някакъв начин? Как се оценяват кандидатите? Имам 10 години трудов стаж, но в друга сфера и съм изключително притеснена как ще се представя.  Предварително благодаря на отзовалите се!

# 509
Колеги, тези, които сте работили по проект Успех за теб дали си взехте възнагражденията? При нас колегите съобщават, че не са. Искаше ми се да работя по проекта тази година, но при това положение ще се откажа най-вероятно.
При нас колегите също още не са получили пари. Проверили са, на много места колеги са получили пари, но сумите навсякъде били различни.

Общи условия

Активация на акаунт