Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 632
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 330
  • София
dido2k, а кога се очаква да приключат снимките? Редакторката с плъха отдавна си е вкъщи, фризьорката също, Пешев също мааше гащи насам-натам. Екипът е редуциран.
Днес е имало битка на плажа: на една снимка от около 18:00 днес се виждат знамена там, обаче е от много далеч:

Или е била последната териториална битка или пък имам сериозни съмнения, че точно днес са обединявали племената (най-вече заради изненадващо късната начална дата на сезона, което би означавало, че ако спазват формата на сезон 5, то сега финалът би отишъл чак на 20-и Декември, което е възможно, но не ми се струва много вероятно).
При всички случаи им остават само няколко дни и някъде  24,25 Август трябва да са приключили

# 331
В понеделник се прибрахме от почивка, в самолета беше  последната група от пристигащите от Острова.  Писова също беше в самолета, може и съвпадение да е било.
А кои други са били в тази последна група? 👀😊

# 332
Островът на 100 гривни пише ,че ще е от 16.09

Ее, за пръв път си мислех, че има шанс Бтв да изпреварят Нова, ама не. Защо така толкова късно тази година и двете телевизии. Острова можеха поне да го пуснат на 9-ти

# 333
  • София
Ее, за пръв път си мислех, че има шанс Бтв да изпреварят Нова, ама не. Защо така толкова късно тази година и двете телевизии. Острова можеха поне да го пуснат на 9-ти
Решили си тази година да ни дадат шанс да разберем победителите 3 седмици преди началото на форматите Joy

# 334
  • На Изток от Рая
Дано поне е горе долу заслужено, не няква дропла, като Аквамани или някоя пепелянка, като Джаферович и Виолета Joy
Ако тя спечели, според мен ще е абсолютно заслужено. Нищо общо с изброените. Физически е в невероятна форма, не я познавам отблизо, но разбрах, че коалицията се въртяла около нея.

# 335
Решили си тази година да ни дадат шанс да разберем победителите 3 седмици преди началото на форматите Joy
Имало ли е в последните години реалити, на което да не се знае победителя? Май не. Най-късно в първата седмица се разбира.

# 336
  • България
За "Диви и Красиви"-ако сметнем, че вече знам, че Ина и Йордан не са двойка на финала, кои според вас са двете останали двойки.

По начина на говорене на Неделчо едната двойка е: Теа и Симеон, другата е възможно да са Николай и Елена.

Теа и Симеон и в момента трябва да са двойка.

# 337
  • Sofia
Тази Галина Петкова в ИВ не е ли от Сървайвър? Май от сезона с Н. Мартинов? Много смътно си я спомням там, но играеше стратегически и коалиционно, ако не греша... Сигурно е към 50 годишна в момента. Дано не е дежавю на Виолета Smile

# 338
Тази Галина Петкова в ИВ не е ли от Сървайвър? Май от сезона с Н. Мартинов? Много смътно си я спомням там, но играеше стратегически и коалиционно, ако не греша... Сигурно е към 50 годишна в момента. Дано не е дежавю на Виолета Smile

Да, от Сървайвър е ! 

В предишни сезони по това време ИВ приключват със снимането. Щом все още снимат явно има нещо различно (дано и интересно за гледане!!).

По снимките които сте пускали тука от арените (благодаря за което) не мога да видя кои устатници са все още в играта на този етап.

Някаква информация имаме ли? Може да разберем по този начин и кой ще (или е възможен да) спечели формата. Или поне да стигне до финал !

# 339
  • София
От жълтурите - https://hotarena.net/laifstail/yasen-e-pobeditelyat-ot-6-iya-sez … CE30fLP0krF9g&ai= били свършили преди няколко дни снимките на ИВ. Интересно дали някой знае или подозира кой може да е победителя тази година.

# 340
Тази седмица ,която идва ще свършат снимките.Тази статия мисля,че е написана на база коментари във фейса ,че вече било всичко приключило и т.н.

# 341
  • София
Отдавна се канех да събера на едно място какво сме научили досега от "папарашките снимки" и други спойлери за 6-ия сезон на ИВ.
Ето какво знаем хронологично за погледа в бъдещето на първатата фаза (преди да останат 2 племена: Силни и Храбри или Зелени с/у Червени)

Седмица 0
Скрит текст:
14.09: Битка между Три племена (Арената в Езерец): Сини, Жълти и Червени. Кой печели: неизвестно

15.09: Битка между две племена (Арената до Слънчогледите, Няма знамена на участващите племена - заснета на 19 или 20.06) - Тук лилавото племе най-вероятно пада в смътрния бой (след съмнения от поне няколко места, че битката била нагласена)

Седмица 1
Скрит текст:
16.09 Битка за Територия(Арената на Плажа - заснета на 22.06) - Имаме потвърдени 4 племена. Според един от първите спойлери: Зелени(Силни) печелят, а Червените(Храбри - макар че не е ясно на този етап дали са им дали вече името) са последни и стават "скритото" (Отшелническо) племе. Червеният цвят след това отсъства 5 седмици и се появвява чак в седмица 6. А през това време може да са ги взели да помагат във археологическите разкопки в района или пък събират тен на някой плаж.

18.09 Първа Номинационна(Арената на Плажа - заснета на 24.06) - От тук е клипчето със трите племена и глупавите им бойни викове. Само Димо е на висота (и още не е прегракнал). На тази битка Жълтите Гордо заемат последно място

19.09 Втора Номинационна(Арената на Плажа - заснета на 25.06) - Зелени срещу Сини със тарана (който в с4 блеснаха Гого и Фифо, а в с5 я нямаше). След нея всички са ожулени и натъртени както се трябва за екстемно реалити. Не знаем кой печели.

По всяка вероятност "Горда" Жена отпада на елиминацията (но не е 100% сигурно). Това което се знае със сигурност, че Сините(Дръзки) се запазват във пълен състав за следващата седмица

Седмица 2
Скрит текст:
23.09 Битка за Територия(Арената в Езерец): тук не съм сигурен дали снимката е от тази втора седмица или е трета. Сложил съм я тук със 50% шанс да позная. Дори снимката да не е от тази седмица знаем според един от първите спойлери: Жълтите(Горди) печелят и са на резиденция през тази втора седмица.

25.09 Първа Номинационна(Арената до Слънчогледите - заснета на 29.06) - тук звездата е гениалното съоръжение със хлъзгави варели и твърде много отскачащи трамплини, наречено за кратко "Костотрошача". Тук Дръзката Иванина получават директно направление към най-близката болница и след това повече не я виждаме по арената. Жълта (Изи Крамарска) също се контузва, но от следваща снимка изглежда, че е на арената на следващия ден. Зелените тук са последни.

26.09 Втора Номинационна(Арената на Плажа - заснета на 30.06) - от тук е тази прословута снимка на синьото племе, която после цял месец я развяваха като прани гащи из всякакви сайтове. Съперник са им Жълтите (за които това май остава единственото им участие на втора номинационна)

Обобщение на седмицата: На арените морът е адски: участници, оператори и други припадат от жегите. Съоръженията както винаги са обезопасени на ниво трудов лагер от времето на студената война. "Лекар на терен" се чува по-често от Димото "Ииии, Да!", а от спешна помощ поради големият интерес зачисляват две допълнителни линейки.

Седмица 3
Скрит текст:
30.09 Битка за Територия: неизвестна. Има 50% шанс да е тази посочена във седмица 2. Според няколко снимки: сините са на дивия плаж (тази снимка е била публикувана някъде около 5-и Юли)

02.10 Първа Номинационна(Арената на Плажа - заснета на 03.07) - Тук грешно съм разчел, че сините са загубили, а всъщност само техните мишени са свалени, така че победителят е неизвестен, а вероятно (над 50% е Жълти последни - те май са имали абонамент при Ралица на съветите)

03.10 Втора Номинационна(Арената на Плажа - заснета на 04.07) - Зелени срещу Сини. Има вероятност тази битка да се е случила 1 седмица по-късно, но я слагам тук защото горе долу по това време чух слуховете за едно малко ангелче с лъвско сърчице, което ги "яде с парцалите" на арената

Седмица 4
Скрит текст:
07.10 Битка за Територия(Арената на Плажа - заснета на 07.07) - Тук е информацията, за това че Момиче в Червен екип (която приличала на Цвети, но не била тя) е вкарана при Жълтите, които били 5 по това време. Инак все още са три племена: Сини, Зелени и Жълти

Липсват снимки за номинациите, но се знае че Зелените се спасяват тази седмица
11.10 Битка за спасение (заснета на 11.07) - снимката е публикувана от Грозното Пате. Виждат се двама Горди мъже и две Дръзки жени

Седмица 5
Скрит текст:
14.10 Битка за Територия(Арената на Плажа - заснета на 12.07) - Все още са 3 племена: Сини, Зелени и Жълти. Неизвестно кой печели

17.10 Втора Номинационна(Арената на Плажа - заснета на 15.07) - Пак Зелени срещу Сини. Което значи Жълтите трябва да са паднали във първата номинационна.

Седмица 6
Скрит текст:
21.10 Битка за Територия(Арената на Плажа - заснета на 17.07) - Отново имаме 4 племена - подредбата на цветовете е различна от тези които са от седмица 1. Червените Храбро се завръщат, а изглежда това е лебедовата песен на Гордото Жълто племе, защото още следващите дни арените стават само 3 цвята: Червен, Син и Зелен

Следващите две снимки са публикувани съответно на 18 и 19-и Юли, така че се отнасят за тази седмица.Червеният цвят вече тряйно присъства на всички арени

Но има конспиративна теория, че червената стълба е монтирана седмица по-рано, както че това табло със зелени срещу червени е било забелязано в инвентара няколко дни по рано (снимката е публикувана в ФБ някъде около 17-и Юли)

25.10 Битка за спасение (Арената на Плажа - заснета на 21.07) - Снимката е взета от едно клипче: Двама зелени срещу двама сини мъже. Син побеждава

https://www.facebook.com/1527728030/videos/2221368008205847/

Седмица 7
Скрит текст:
28.10 Битка за Територия(Арената на Плажа - заснета на 22.07) - За първи път са дали един напълно нов и непознат пъзел (да сглобяват корабен рул). Червените изглежда не са завършили последни (защото техният пъзел е нареден)

30.10 Първа Номинационна (Арената до Слънчогледите - заснета на 24.07) - Сините тук са последни

31.10 Втора Номинационна(Арената на Плажа - заснета на 25.07) - Червени срещу Зелени: Дърпане на въже. Информацията и снимката са благодарение на FourSeasons. 5-футовият терминатор на зеленото племе отново мачка

Седмица 8
Скрит текст:
04.11  Битка за Територия(Арената на Плажа - заснета на 27.07) - Информацията и снимката отново са благодарение на FourSeasons. Червени печелят, Зелени са Втори, Сини се разпадат (тук съм е.гати пророка: Писал съм го макар и в друг контекст на 1.Юли Joy https://www.bg-mamma.com/?topic=1631973.msg48236581#msg48236581).

След това остават само две племена.

За следващата фаза новооткрити снимки малко объркаха предварително изчисления график и в момента се опитвам да подредя хронологично нещата (например 9-и Август е имало номинационна, а аз бях сметнал че тогава би трябвало да бъде териториална и от там съвсем се объркват нещата).
Скрит текст:

Когато имам възможност и достатъчно инфо ще коригирам и подредя хронологията за седмици 9 до 12 или 13-а.
Инак снимките още продължават и според променената хронология, може би ще продължат до към 28-29 и дори 30-и Август

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 14:51 от dido2k

# 342
.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 16:42 от Meowjesty

# 343
Тази Галина Петкова в ИВ не е ли от Сървайвър? Май от сезона с Н. Мартинов?
Точно тя е. Винаги ще я помня с племето "Чикура" Satisfied
Интересно ще е дали тя няма да е тазгодишната Виолета, тъй като в нейния сезон тя беше определяна като генералшата и реално тя въртеше доста стратегии (не че беше трудно да водиш Спас, Силвето и други).

А за графика разбирам, че искат да вкарат повече реклами и гледаемост, но Игрите 6 дни поред по 2-3 часа, Гривните 4 дни поред отново по 2-3 часа ми се струва просто брутално. Не знам хората как ще смогват да гледат, а тези които правят реакции трябва да нямат живот Smile

# 344
огромни адмирации към dido2k, виждам, че този сезон ,поне от към Игрите, почи няма да съм нужен тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт