Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 642
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 315
Сега се разрових и на Писова корицата в ФБ, май е баш Филипински залив 🤣🤣🤣

Иначе за запознатите в Художествената гимнастика Писова е доста слаба гимнастичка, която така и не стана ясно защо я влачеха с националния отбор. Даже не мога да си представя как ще се справи на такова място, а и да е останала до края 🤣🤣🤣

# 316
Е, твърде много съвпадения станаха с тази Писова. Същият е остовът май.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 23:01 от Bilyana14.

# 317
Mмдааа 🤣🤣 значи и тя ще е там.

# 318
И явно е поостанала... с този тен...

# 319
  • София
Малко скрийншоти от последното промо на игрите. Тендендцията е ясно: ще капят като круши. Ама нали затова са взели 40 човека: все един-двама ще докретат до финала Joy
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 12:32 от dido2k

# 320
И отново плуващи с жилетки Grinning

# 321
ИВ
Благодаря за скрийншотите, dido2k, страхотни ги правиш! 😊👍

Какво виждаме на тях. Знаем (от предишното промо), че първата териториална битка (традиционно) е между червени, сини и жълти:
Скрит текст:
Червената на втория кадър според мене е Галина Петкова, чиято първа поява в ИГ е от 12.07.
Скрит текст:

Интересно е наличието на белите компоненти (помним и бялото въже):
Скрит текст:

Момичетата, които се пребиват втората седмица на номинационна битка (както уточни dido)  между жълти, сини и зелени, са Иванина Тодорова и Изабел Крамарска (лекоатлетка, рекордьорка):
Скрит текст:
Иванина - сини

Изабел - жълти

Със съдействието на dido2k:

# 322
  • София
Интересно е наличието на белите компоненти (помним и бялото въже):
Скрит текст:
Светло-синьо е това, просто заради слънцето (както и спецификата на монитора от който съм направил този скрийншот) изглежда почти бяло.

# 323
  • На Изток от Рая
Да попитам по-запознатите от вас, дали са чували, че ако сезон 5 е с висок рейтинг, догодина няма да има Ол старс. Не знам къде е логиката, но може би този сезон има потенциални звезди. Иначе Анджи (миньончето с рогцата) още е в играта, обкръжена от много силна коалиция🙂

# 324
Да не са решили да избутат жена победител най накрая Joy

# 325
  • София
Тихоооооо, да не урочасаш заверата JoyJoyJoy
P.S. Сутринта съм забравил да включа тази снимка в сета от промото:

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 21:46 от dido2k

# 326
Същото си го мисля от известно време. Wink Следя я изкъсо. 🤪🤣

dido2k, а кога се очаква да приключат снимките? Редакторката с плъха отдавна си е вкъщи, фризьорката също, Пешев също мааше гащи насам-натам. Екипът е редуциран.

# 327
Дано поне е горе долу заслужено, не няква дропла, като Аквамани или някоя пепелянка, като Джаферович и Виолета Joy

# 328
Да попитам по-запознатите от вас, дали са чували, че ако сезон 5 е с висок рейтинг, догодина няма да има Ол старс. Не знам къде е логиката, но може би този сезон има потенциални звезди. Иначе Анджи (миньончето с рогцата) още е в играта, обкръжена от много силна коалиция🙂
Реално има логика, защото Ол старс е начин да съживиш рейтинга, малко като спасителен пояс е. Но според мен предвид, че публично са го обещали, ще го направят, дори да е само под формата на звездно племе.

# 329
Островът на 100 гривни пише ,че ще е от 16.09

Общи условия

Активация на акаунт