Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 627
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 360
Току-що написах коментар, че е бъзик от темата. Нищо ли не четете преди да пишете в някоя тема?

# 361
# 362
  • На морето!
Е, Ралица и Димо надали ще ги оставят да се мъчат, ама "простолюдието" от оператори, монтажисти, режисьори и пр. са на заварено положение явно, но ако продължават така, не знам кой ще остане да се мъчи там.
Нещо ми каза и за ол старс, ама не разбрах догодина или след 2г. Сигурно и това е писано, но нямам време да следя всичко😀
Тази година много разчитат на стажанти от Академията и НБУ

# 363
Има студенти, провеждащи лятна практика в предаването.

# 364
  • София
Игрите снощи са пуснали ново видео със гледни точки на операторите. Bilyana14, твоят човек от ИГ има централна роля Joy
Инак забелязах 2 интересни кадъра:
Тук се вижда жълто (ама само змейката и стълба на металната конструкция, която обаче май не е   се ползва, докато кубовете са три)

Тук е същата арена (няма жълто):
:

Малко тук ми изглежда като опит за заблуда ама да видим Joy
Инак на втората снимка замазали знамената (нищо че в промотата се виждат ясно всичките), а и цветовете се виждат ясно
П.С Към вчерашна дата съоръженията още си стоят на плажа, но изглежда доста от интентара който досега лежеше в края е вече поразчистен. Също така изглежда поне няклко дни не са имали снимки на арената на плажа защото все празна си стои (на снимки от няколко поредни дни)

# 365
Даа, dido2k, гледах го още снощи. 😁
Ама съм го понижила моя "оператор", той бил "стейдж мениджър". 🤣 Мааше тези дни гащи по Каварна, ама пак е на линия в Дуранкулак.

Относно снимките - тази битка е с корабния рул и си е между сини, зелени и червени. Сандъкът и варелчето на жълтите е при екипа. Wink

# 366
  • София
Благодаря Bilyana14 за зоркото око, аз това не го бях видял (макар на снимката която аз имах от преди се виждат две от пързалките, ама и аз понякога пропускам неща)
Но инак, може ли да са толкова зле този от Нова (показват ни спойлер как едното племе НЕ е последно на териториална битка)
Другото нещо: пак се опитват да ни убеждават как играчите гладували, чак на екипа не давали да носят храна JoyJoyJoy
Това всъщност е заради миналия сезон, когато се оказало, че хора от екипа внесли онази храна (но заради телефонистките тогава това останало на заден план)

# 367
Е, че те от Нова са много добри в пускането на спойлери. 🤪🤣

# 368
  • София
Е, че те от Нова са много добри в пускането на спойлери. 🤪🤣
Той и синият рул се вижда (ама не е ясно дали е напълно нареден тук, защото е много замазан кадъра)

Също така извадих и ето тази снимка:

Виждат се 4-ма на кръстовете: трима червени и само една синя. Изглежда е от битка за спасение (защото на арената пише "Арена" - от други кадри се вижда) или капитанска, ама защо са в такава конфигурация: 3 на 1?

# 369
ИВ
От доста време се чудя нещо... "Тяхното" миньонче е Анжела Костадинова, а "нашето" да не е Силвия Радулова...

# 370
[quote author=dido2k
Виждат се 4-ма на кръстовете: трима червени и само една синя. Изглежда е от битка за спасение (защото на арената пише "Арена" - от други кадри се вижда) или капитанска, ама защо са в такава конфигурация: 3 на 1?
[/quote]
Може би е станало като миналата година. Сигурно един от червените наскоро е станал примерно син, обаче от екипа не са имали сини мъжки екипи. Евентуално това е обяснението.

# 371
  • Някъде там...

Това съоръжение май не си го спомням от друг сезон...

# 372
  • София
А така по-познато ли изглежда?

Тази мрежа я слагат за обезопасяване, но не на играчите, ами на хората които ходят да се снимат там докато няма снимки, защото някои решават че непременно трябва да се опитат да го пробват (често със комично-трагичен резултат)

П.С. Има потвърждение, че вече са обединили племената, т.е края на тази, началото на другата седмица свършват

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 10:05 от dido2k

# 373
Аз тази година нямам познат в Игрите. 🥺
Между другото тази тема се следи от жълтите медии, една потребителка в темата за Ергена го преметна доволно. 😂

Те жълтурите бая материал от инфо в тези теми си публикуват.
Но това с "Ергена" утрепа рибата, евала!

# 374
Оф, да, Ергенът не гледам, но голям смях беше с този нероден (д-р) Петко. 🤣🤣🤣

И за да не е чист спам... по тена ще ги познаете... тези от последния полет (и по носовете 🤪🤣).Островът

Скрит текст:

А ако екипът на ИВ спи в тези сгради с дървените парапети... мда, разбирам за условията...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт