Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 613
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Изобщо не се учудваме. Те нали от Нова сами си анонсираха "Нечовешки условия в Дивия Север". Явно това важи и за персонала JoyJoyJoy

Иначе Ралица на Балчик Вилас. 😀

Тя няма как да не се договори добре с продукцията за личните си условия за настаняване.
За Дуранкулак - там си е западнало - не знам какво са очаквали да бъде - като Варна или Добрич?

# 376
  • Другата България
Ралица доколкото знам е там със семейството си, вкл. и двете деца.
Няма как да не е отделно от останалите.
Може и сама да си поема разходите, или поне част от тях.

Благодаря за скрития текст на участниците от Острова, които евентуално са се прибрали последни.
То, не, че това означава нещо, ама все пак. Blush
Все се надявам да не изтече инфо за там, ама като гледам, те самите участници са ходещи спойлери. Joy

# 377
  • София
Снимка от ФБ от последния час (изглежда е от преди елиминационна битка, която вероятно ще се проведе по-късно днес):

А следващата е от преди 2 дни (пусната е във ФБ в Четвъртък):

Поправка: Втората снимка е от Сряда, не Четвъртък

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 13:30 от dido2k

# 378
Не трябва ли вече да са обединени и да няма племена ,нали са финалите скоро? Thinking

# 379
  • София
Не трябва ли вече да са обединени и да няма племена ,нали са финалите скоро? Thinking
Обединени са племената, тези снимки с нищо не отхвърлят тази теза. Трите цвята на втората, просто насочват към тройна елимнация, докато трасе в зелено и червено, просто означава че се бият по един от двете племена (както са били преди обединението)

# 380
От мои познати в четвъртък, които са се снимали там са били 3 племена -зелено, жълто и синьо.

# 381
  • София
И за объркаме още повече хората, друга снимка от сряда Joy

Понтончето е с два цвята (червен и зелен), а халките са Синьо, Жълто и Червено JoyJoyJoy

И още една от днес:

От мои познати в четвъртък, които са се снимали там са били 3 племена -зелено, жълто и синьо.
Тук е важно да се уточни дали са видели 3 племена (хора и/или съответстващите им табели/знамена), или просто празна арена със съоръжения с три цвята

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 14:15 от dido2k

# 382
Празна с три цвята и са си обикаляли спокойно да се снимат с всичко. Все си мислех, че поне малко ще си пазят нещата. 🤣

# 383
  • На Изток от Рая
То пък щото някой тръгнал да им краде великите съоръжения 😀. Интересно ми е тази мрежа отдолу за какво е, едва ли някаква предпазна мярка при положение, че е във вода. Може би трябва да лазят ли по нея...

# 384
  • София
То пък щото някой тръгнал да им краде великите съоръжения 😀. Интересно ми е тази мрежа отдолу за какво е, едва ли някаква предпазна мярка при положение, че е във вода. Може би трябва да лазят ли по нея...
Отговорил съм по-рано: обезопасителна е, защото някои от тези дето се снимат там (включително деца) решават, че е много гот да се пробват да се покатерят и да минат по тези халки. Еми, повечето опити завършват неуспешно (меко казано) Joy

P.S Това следене на снимки от арените вече два месеца не ми се отразява добре. Преди малко, докато вървеше квалификацията на Ф1, вместо да гледам колите, следих и броях знамената около пистата и какъв цвят са JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 18:02 от dido2k

# 385
Островът
Я да видим кой с кого се е сприятелил:

# 386
  • София
Това ли ще гледаме на полуфинала? Колко оригинално Sleeping

# 387
  • Stockholm
Това ли ще гледаме на полуфинала? Колко оригинално Sleeping

Да не е редене на тухлички? Joy

# 388
Това не е ли ежегодишния пъзел с нареждането на плочки с една липсваща в ъгъла?

# 389
  • София
Любопитното е, че арената е приготвена за четирима (а последните години полуфиналите са с по 5 човека), та дали е полуфинал или е някоя четворна елиминационна битка, тепърва предстои да потвърдим

Общи условия

Активация на акаунт