Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 642
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 345
Това съоръжение с бидоните изглежда безумно... Нищо чудно, че са се изпотрепали.
Благодаря много Дидо. Благодарение на темата игрите са ми някак поносими. 😃

# 346
  • София
огромни адмирации към dido2k, виждам, че този сезон ,поне от към Игрите, почи няма да съм нужен тук Simple Smile
А не, без теб няма да е същото, така че не ни оставяй Grinning
А и аз само запълвах темата тези месеци, колкото да не сме без хич. Тепърва идва времето на същинските спойлери: кой, кога, как и е ред на професионалистите да поемат щафетата. Sunglasses

# 347
Ковид не работи за ИВ този сезон май, така че едва ли ще е полезен.

Всъщност, може и да е, ако има все още близки познати в екипа, но няма да е от първа ръка.

Затова пък ще дава достатъчно информация за Гривните предполагам.

# 348
  • Буркина Фасо
огромни адмирации към dido2k, виждам, че този сезон ,поне от към Игрите, почи няма да съм нужен тук Simple Smile

баце, уволнен си  rotfImbo 

Ковид не работи за ИВ този сезон май, така че едва ли ще е полезен.

# 349
Дидо,направи чудеса! 🫡Ковид,не абдикирай! 😋И двамата сте ни много нужни! Сега започва веселото в групата.🥳

# 350
  • София
Всъщност всичко което направих е да наглася във ФБ(във ИГ не стана) няколко търсения по ключови думи и по това кой се тагва в няколко локации в района на Дуранкулак, И после се преглеждат публикациите на хората, идентифицирани на предната стъпка.
Така намерих един от общите работници, който беше постнал доста неща в началото, обаче изглежда са му издърпали ушите, защото ги е свалил тези постове сега.
А едната снимка (тази на синьото племе) беше пълна случайност и късмет: тя беше скрита в един сет от снимки на едно куче на една жена от Добрич: а аз като видя Animal Dog, забравям за друго, та докато разгледах Animal Dog2 , бам бонус: цяло племе JoyJoyJoy
Но в крайна сметка, когато приключат снимките и източникът на информация ще пресъхне, и тогава и аз ще се наредя да чакам на хранилката за истинските спойлери Stuck Out Tongue Winking Eye

# 351
Хайде сега не си омаловажавй труда! Аз много го ценя и съм ти благодарна!😊😉😀

# 352
Успях малко да разпитам моят познат от игрите. Персоналът (или поне част) са спали в някакъв соц лагер, ужасни условия и той затова си е тръгнал по-рано. Не е имало работещи аптеки наблизо, а са имали нужда редовно и че цените по магазини и ресторанти били доста високи, та им се налагало да ходят до Каварна за пазаруване. Каза че още снимат, както и че още 2 години ще са там (сигурно сте го написали назад), но вероятно повече няма да ходи, защото му е било трудно на него самия.

# 353
  • София
Изобщо не се учудваме. Те нали от Нова сами си анонсираха "Нечовешки условия в Дивия Север". Явно това важи и за персонала JoyJoyJoy

# 354
Изобщо не се учудваме. Те нали от Нова сами си анонсираха "Нечовешки условия в Дивия Север". Явно това важи и за персонала JoyJoyJoy

Иначе Ралица на Балчик Вилас. 😀

# 355
ИВ
Добре, че сме ние, че да осигуряваме на жълтурите материали... 🙄:
https://www.flagman.bg/article/328946

# 356
Е, Ралица и Димо надали ще ги оставят да се мъчат, ама "простолюдието" от оператори, монтажисти, режисьори и пр. са на заварено положение явно, но ако продължават така, не знам кой ще остане да се мъчи там.
Нещо ми каза и за ол старс, ама не разбрах догодина или след 2г. Сигурно и това е писано, но нямам време да следя всичко😀

# 357
  • Stockholm
Дидо старахотен! Супер структурирано инфо Purple Heart

# 358
Аз тази година нямам познат в Игрите. 🥺
Между другото тази тема се следи от жълтите медии, една потребителка в темата за Ергена го преметна доволно. 😂

# 359
Здравейте, на всички 🙂
Знае ли се нещо за новия ерген?
Днес попаднах на раздвижване по тази тема в информационния поток, че бил млад лекар гинеколог, но не знам дали не е фейк тази уж изтекла информация
Моля някой ако знае нещо, да ни сподели
Благодаря и на всички, които дават инфо за игрите. Очаква се интересен есенен tv сезон. Гривните ги рейтват още от сега, но да видим какъв ще е реалния интерес

Общи условия

Активация на акаунт