Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 360
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 795
Аз докато Ковид не сложи снимка, не вярвам GrinningGrinningGrinning

# 796

В основната тема попаднах на снимка на Раду и Рълев - еми този сезон липсва играч с такова кардио като Рълев обаче.

Много е рано за такова твърдение.
Не разбирам защо е рано да се каже победителя. Миналата година почти веднага се разбра за Рълев.

# 797
В 4-ката са Добрин, Раду, Гешев и Мартин.  Това е като информация, която излезе тук по-рано на която съм склонна да вярвам.

Силно се надявам наистина Добринчо да е победителят. Любимец ми е. Heart Eyes

# 798
Чудя се защо след като участниците знаят колко е нагласено предаването и как им слагат думи в устата, продължават да се натискат да участват в игри на волята

# 799
# 800
Някой знае ли в кой момент се случва смяната на червени с жълти?

# 801
  • Някъде там...
Подозирам някоя кастинг битка, на която губят залога. Не е спойлер, само предположение.

# 802
# 803
Да не се окаже, че Добрин си отива и спойлера да е грешен, че е бил на финал.

# 804
Калоян ли взима капитанската?

# 805
Ако Мартин влезе днес при Жълтите ,Димитър  ще се коалира с него и ще се наговорят ,че Кралев трябва да го изпидуркат  на блатото.

# 806
Чудя се защо след като участниците знаят колко е нагласено предаването и как им слагат думи в устата, продължават да се натискат да участват в игри на волята
И аз това се чудя - или не знаят детайлите, или просто го правят с цел известност, макар че ние по каналите нонстоп говорим за тези нагласени неща. Този сезон също няма да изневерят, ще има скандални намеси (поне по мое мнение)

# 807
# 808
  • Другата България
И двете неща не са верни. Blush
Крамарска се контузва, но не напуска поради тази причина.

# 809
И двете неща не са верни. Blush
Крамарска се контузва, но не напуска поради тази причина.

Мери, много гадно се изгавриха с Добрин. В потрес съм...

Общи условия

Активация на акаунт