Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 376
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 780
Иначе явно на някого много му се иска Добрин да печели  Satisfied

На мен. Heart

# 781
Това за опонента на Рълев е напълно вярно - явно човека наистина има информация.
Иначе явно на някого много му се иска Добрин да печели  Satisfied
Не печели ли Добрин? Той е супер добър във всички игри досега.

# 782
В Островът можем ли да броим, че Симеон влиза - все пак споменахте, че сте го мернали, а за Йочколовски даже късно се сетихме, че е той?

Симеон не влезе, но и се радвам, че така стана. Йочколовски и Мирослав изобщо не ги помня от техните сезони на Сървайвър, а не ми се гледат познати лица. Даже Дзами ми идва малко в повече, но е добре.

# 783
ИВ
По прочетения спойлер от ФБ ,Мартин се спасява и влиза при Жълтите.Димитър  е щастлив.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 23:43 от Еlpida

# 784
  • София
Малко ще се поудави утре, ама карай то си върви май с името Joy

# 785
Това за опонента на Рълев е напълно вярно - явно човека наистина има информация.
Иначе явно на някого много му се иска Добрин да печели  Satisfied
Може ли да разясните малко, че не ми стана ясно на мен - напил се е в хотела преди битката и какво е разкрил?
Иначе приемам коментара ти за намек, че Добрин не печели. Аз си вярвам на информацията, че Гешев си е тръгнал последен от Дуранкулак, тоест може да се тълкува като победа за него.
Дано не е Раду. Антипатичен, а и пак чужденец. Ще са 3 на 3 - чужденец срещу българин.

# 786
Няма търпение Грозданка да излизат вече. Толкова е неприятна и безполезна. Би трябвало да е тази или следващата седмица.

Някой пита за Павел и  Ренета от ИВ. Той отпада първи. Даже ако правилно помня бързичко се появи онлайн докато се завъртя, че участва и се върна. 😀

# 787
Малко ще се поудави утре, ама карай то си върви май с името Joy

5 пъти го четох докато схвана препратката... Joy

На Добрин-1 не съм фен, на този съм. Много приятно момче. Дано спойлера е верен и спечели той. Heart

# 788
Не знам много подробности, освен това, което е написал човека в групата, надявам се да разберем повече.
Съжалявам emiliq.nikolova88, но уви това не е спойлер, а хората просто си нагласят и налучкват. Но е интересно...

# 789
  • София
Няма търпение Грозданка да излизат вече. Толкова е неприятна и безполезна. Би трябвало да е тази или следващата седмица.

Някой пита за Павел и  Ренета от ИВ. Той отпада първи. Даже ако правилно помня бързичко се появи онлайн докато се завъртя, че участва и се върна. 😀
Излизането на Павката по социалните мрежи не може да се съди, защото той има екип, който менажира акаунта му. Плюс го има снимки от средата на Юли със синьото племе.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 07:26 от Г-ца Бързо се уча

# 790
Не знам много подробности, освен това, което е написал човека в групата, надявам се да разберем повече.
Съжалявам emiliq.nikolova88, но уви това не е спойлер, а хората просто си нагласят и налучкват. Но е интересно...
outcast ти твърдиш ли със сигурност ,че Добрин не е победителят или незнаеш и неискаш да вярваш на медиите?Защото само ти и още един потребител тук не искате Добри да се пише ,че е победител.Ако си сигурен ,по бива иначе са празни драсканици тук.

# 791
На финала са Гешев, Раду и Добрин. Кой в крайна сметка печели ИВ?

В основната тема попаднах на снимка на Раду и Рълев - еми този сезон липсва играч с такова кардио като Рълев обаче.

# 792
  • София
Излизането на Павката по социалните мрежи не може да се съди, защото той има екип, който менажира акаунта му. Плюс го има снимки от средата на Юли със синьото племе.
Само уточнение: снимките с Павел не са от средата а от началото на Юли (втора елиминационна на седмица 3 - срещу Силни на тарана от с4).
Относно Добрин като победител, не мисля че има някой който "не иска" да се пише за него, просто се каза, че информацията подета във жълтите сайтове НЕ е базирана на някакъв реален спойлер а просто гадаене на базата на информацията за финалистите пусната в същата тази тема (Добрин беше първият обявен за финалист, след което един новорегистриран профил изригна че бил удавник) и след това тръгнаха статиите из клюкарските сайтове. Инак всички жокери към този момент сочат към него, но все пак има доза вероятност те да не са интерпретирани вярно. Все пак имаме потребител (не съм аз) , който знае със сигурност, но ще ви каже когато му дойде времето, нека все пак да остане нещо скрито за колкото се може по-дълго време (инак няма да е толкова интересно ако всичко се разбере толкова лесно) Joy

# 793
outcast ти твърдиш ли със сигурност ,че Добрин не е победителят или незнаеш и неискаш да вярваш на медиите?
Не са догадки...мисля, че бая подсказах вече, макар че с тази продукция няма нищо сигурно Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 16:08 от outcast

# 794
А,ето ! Моят радар не ме лъже.От тройката харесвам и Гешев, и Добрин. Винаги съм на страната на губещите 😢😢😢
 Снимката,която публикува Elpida в другата тема за мен си е показателна...

Общи условия

Активация на акаунт