Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 432
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 765
Някъде прочетох,че в ИВ победител е Добрин .Не знам дали е вярно,не гарантирам за достоверност.Я ако е така някой да каже

Относно това, и аз имам такава информация от човек който е бил на терен там по време на снимките. Но все още не го вярвам на 100% тъй като човека който даде инфото послъгва понякога

# 766
Аз също имам информация, че Добри печели, като не претендирам за пълна достоверност, но предвид, че излиза едно и също нещо от много места, по всяка вероятност ще се окаже вярно.

# 767
  • София
Тъй като имаше спойлери за Павел, че е активен в социална мрежа още от 27 юни. Като предположение бих казал, че може би, Павел другата седмица бива избран за капитан. И капитанската битка, се оказва елиминационна.
Павката го има на снимки (публикувани отдавна в темата) вътре в играта от 30.06 (прословутата първата снимка на дръзките) и 05.07 (сини срещу зелени на битка с тарана). Т.е тази активност или е автоматично нагласена (97% вероятност) или и този сезон пак може да са имали телефон гейт JoyJoyJoy

# 768
  • София
Хора като Павел имат ПР екипи, които публикуват вместо тях. Сузи и Рени имат клипчета в ТТ качвани и юни и юли, та активността на хора като Рени, Павката и Микяй в Соцаилните мрежи не може да е знак.

# 769
В официалната тема има снимка.
Доста близки отношения. Joy

Кирил каза, че има сериозни намерения към нея. Тя е от Варна и има дете.

# 770
Утре да няма елиминации на капитанската битка? Или е рано още?

# 771
Кога си тръгва Кралев?

# 772
Светлин на капитанска битка ли отпада ?!

# 773
Кога си тръгва Кралев?

И Викторая, заедно с Блажко. Не се траят.

# 774
Павката издържа повече от Рени нали?

# 775
В Островът можем ли да броим, че Симеон влиза - все пак споменахте, че сте го мернали, а за Йочколовски даже късно се сетихме, че е той?

# 776
  • София
Светлин на капитанска битка ли отпада ?!
Няма как да е тази седмица: има го на снимки от следващи битки,
инак май тази беше капитанската утре (освен ако пак не съм объркал датите):

# 777
Кой отбор отива на плажа тази вечер?

# 778
Тоест утре не е елиминация , капитанската?

# 779
Това за опонента на Рълев е напълно вярно - явно човека наистина има информация.
Иначе явно на някого много му се иска Добрин да печели  Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт