Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 414
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 750
  • София
А за кои бяхте писали, че са в топ 5 освен Кирил? Май Берке бяхте споменали.

# 751
  • Другата България
Моето инфо е, че не.

# 752
# 753
  • Sofia
Всичко от написаното в горния пост вече си го знаем. Гледахме го пет сезона, шестият не прави изключение. Продукцията диктува условията, режисира и манипулира, и съвсем безочливо променя в движение правилата в зависимост от това, кой и кого иска да побутне или да срине. Понякога ми става жал за участниците и по-точно за тези, които са се подготвяли месеци наред за да се превърнат в опитни мишленца, да гладуват и да студуват, да бъдат мачкани и най-вече унижавани, за едното нищо. Но всеки сам си преценЯ, както се казва.

# 754
  • София
Между другото, това което ограждат на снимката (тя от нашата тема) като голяма измама на продукцията е всъщност това което наричат "хималайска стена":

Ето го и от друг ъгъл:

Не знам на жълтурите каква измама им се е привидяла тук Joy

# 755
Тъй като имаше спойлери за Павел, че е активен в социална мрежа още от 27 юни. Като предположение бих казал, че може би, Павел другата седмица бива избран за капитан. И капитанската битка, се оказва елиминационна.

# 756
Ха, Милен Шуманов ли играе с Гатьо? Ето защо ми е влязъл в полезрението и ви бях писала за него отдавна. Даже го бях включила в първия разширен списък със заподозрени.

# 757
Биляна направо печелиш титлата за MVP на тази тема! Не ти стигнаха участниците, че и резерви и кандидати разкри. 🤣😂🤣

# 758
Кирил от Островът има отношения с Рената Пачев, която го нареди, че бил ниско вибрационен Grinning

# 759
  • Другата България
В официалната тема има снимка.
Доста близки отношения. Joy

# 760
Ядосаният служител се активизира пак.
Гешев е на елиминация с Ангел, като Ангел се контузва в ахилесовото сухожилие на битката.
И за Изабела, че нарочно сандъкът й е много дълбоко заровен и на съвет продукцията щяла да я изгони? (Не била планувана както Бисер)
  Също и за Гласът на България е писал, че се знаело предварително всичко кой какво ще пее, кой ще се обърне..Joy

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 23:18 от marinadp

# 761
nananana999, много ти благодаря за високата оценка! 🥰💗 Но ние тук сме екип и заедно сме страшна сила. 😊 dido2k превъртя играта на Игрите с този снимков материал. 😍

Ето този Стоилов също ми е съмнителен.
Първо, имаме "пловдивската бригада" (с Добринов и Виктория):
Скрит текст:
На рождения си ден поканил Добринов, Виктория, Миряна. Добринов в коментар слага знака на ИВ (⚔️):
Скрит текст:
Приятелче с Гого. Тренира в същата зала.
Скрит текст:
А и тази изтрита вече снимка от 15 август от плажа с Гого и... Микяй?  и Миряна?:
Скрит текст:

Какво мислите? Те ли са?

# 762
# 763
Това пак ли е от ФБ? Защо се хаби човека да пише там?! Да си идва тук при нас.. 😋

# 764
  • Другата България
За Ангел и Гешев е прав, нали го писах миналата седмица.
Ангел отпада на елиминационна битка заради контузия.

Общи условия

Активация на акаунт