Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 069
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 240
Малко не го вярвам това.

# 241
6-ти сезон на реалитито и вие вярвате, че ходят на хотел Grinning Ще падна, честно... Продукцията не й се дава пари за 3 нови варела, ама ще им плаща амнайсе къщи за гости и 2-3 спа хотелчета...

# 242
По-скоро съм склонна да вярвам, че им мятат нещо и друго за ядене.

# 243
Не мисля, че спят по хотели, по-скоро някакви шатри с походни легла или подобно. И храна, да.

# 244
  • София
Ммм да и на мен не ми се вярва....и в предни сезони и участниците са потвърждвали, че спят на спални чували и храна не им дават и са доста строги. Сега в този сезон може и вече наистина да не са такива нечовешки условията за тези където ще са на реката/плажа. И съм склонна да си мисля, че може и да им дават някаква подкрепяща храна през времето, което са там.

# 245
Това с храната пак се дъвче - 99 % сигурно е, че не им дават нищо друго освен витамини и по някой банан преди битка.
Обаче най-смехотворни са т.нар награди -луканки и суджуци без никакъв хляб след 2-3 дни празен стомах или малко парче студена пица, което е достатъчно за дете на 5 г. Това направо е гавра, само колкото да ги раздразниш. Могат да го измислят само хора, които никога не са изпитвали истински глад.

# 246
Обратно към ИВ: Тази снимка е тагната като "Локацията на мизерстващите" (А.К.А. Дивият плаж). Наоколо било пълно със празни бутилки минерална вода и всякакви други боклуци (дали след края на снимките ще си ги изчистят, едва ли):

Намерих също така тази стара снимка(от преди може би две седмици или повече) най-вече за да видим как ще изглеждат тази година драконите/змиите (пък и да си припомним с носталгия цветовете на вече падналите племена Joy )

Старите дракони стоят захвърлени зад едно заведение на ахтополския плаж.

# 247
Мисля, че тук е коментирано, че им се дават консерви всеки ден. Няма как да стоят гладни по 5 дни, а след това да се натъпчат като невидяли, нали го осъзнавате?

# 248
Хранят ги, скромно разбира се, торби от Лидл им носят. на дамите носят принадлежности хигиенични също, както със сигурност се сещате. Не седят наистина на джанки дни наред. Знам го от участник в предишен сезон.

# 249
  • София
Снимки от днес:

Изглежда са играли "Колелото". Това се играе на номинационна, така че може би графика им продължава да бъде 5-дневен(защото при 4-дневен днес трябваше да бъде елиминация).
Мен друго ми направи впечатление: синята лодка на първата снимка: и не защото сините още са в играта (знамената им са захвърлени в единия край на арената), а просто защото разбрах че всичко на всичко разполагат с точно 3 лодки (напълно нови и съвсем не пробити, очукани и олющени, това е просто зрителна измама и не е върно че са запълвали дупки със силикон Joy ) и дори не са си направили труда да боядисат едната червена.

# 250
  • На Изток от Рая
Важното е, че миньончето с рогцата е още в играта 🙂. Знам че първоначално е била в много силен отбор(червени), явно в последствие се е озовала при зелените, не знам на какъв етап е играта в момента, но минимумът ми за нея е обединено племе.

# 251
  • София
Много несерезиозно отношение от страна на продукцията. Оставили са знамената на три от племената безстопанствено заедно със останалия инвентар и боклуци около главната арена и всеки който е минал от там последните дни се е снимал със тях. Да, тук много отдавна им разконспирирахме имена и цветове на племената, но все пак две от тези племена са все още действащи и аз ако бях участник щях да имат лошо чувство, ако разбера по какъв начин екипът се отнася към някои от символите на играта(не че за толкова години не сме научили, че продукцията не й пука изобщо за нещо друго освен за рейтинг, но въпреки всичко отстрани изглежда много грозно):

# 252
Някоя от тези локации достъпна ли е с количка? Трите ни дъщери са големи фенове на предаването, но едната е в специализирана количка. Много бихме искали да ги заведем поне за 20 минути да погледат.

# 253
  • София
Някоя от тези локации достъпна ли е с количка? Трите ни дъщери са големи фенове на предаването, но едната е в специализирана количка. Много бихме искали да ги заведем поне за 20 минути да погледат.
Две от аренати изглеждат напълно достъпни, докато тази на плажа има едната страна доста стръмен наклон по черния път, но от към страната на лодките има път до най-долу и на една снимика се вижда кола слязла там, така че  и тя би трябвало да бъде достъпна. И със сигурност на място ще се намерят хора от екипа, които да съдействат с каквото е необходимо (стига да се улучи правилния момент). Ако пък случите снимките да са вече  започнали, след краят им съм виждал много снимки на които хора се снимат със Ралица и/или Димо.
В скрития текст поствам снимки от трите места:
Скрит текст:
1. Арена на плажа:

и от страната на лодките (пътят слиза до самото море и са разчистили камъните за да могат да влизат на плажа с трактори):

2. Арена 2 (има път до там и е равно):

3. Арена 3 (до с.Езерец - това е входът от гугъл мапс, със сигурност може да се влезе с кола тук):

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 22:03 от dido2k

# 254

Дано продуцентите четат и да Ви пишат за да зарадвате децата си. Ще е голям жест от тяхна страна. От сърце Ви го пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт