Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 067
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 255
Арената на плажа при лодките (вляво на снимката):

И Миряна вече е извън формата.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 23:42 от Bilyana14.

# 256
  • Stockholm
Някоя от тези локации достъпна ли е с количка? Трите ни дъщери са големи фенове на предаването, но едната е в специализирана количка. Много бихме искали да ги заведем поне за 20 минути да погледат.

Дано продуцентите четат и да Ви пишат за да зарадвате децата си. Ще е голям жест от тяхна страна. От сърце Ви го пожелавам.

За същите ли продуценти говорим? За тези наркоманизирани алчни хиени, които могат да четат само цифри?

# 257
За "Диви и красиви" от страницата им в youtube.
Теа си тръгва по собствена желание.Йордан се събира със Стелияна ,защото вижда, че с Ина не става.Влиза Гош.Рускинята се връщала.

# 258
Теа си тръгва по собствена желание.Йордан се събира със Стелияна ,защото вижда, че с Ина не става.Влиза Гош.Рускинята се връщала.
А така, предполагам, че факта, че Йордан не дава гривна на Ина е може би момента, в който на Ивка и пада ченето.
Не мисля обаче ,че става двойка със Стиляна.
Странно обаче ,че Теа си тръгва по собствено желание, защо, тя е доста жадна за слава според мен, възможно е да го прави ,защото вижда, че ще я изгонят.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 06:14 от Evaeva7

# 259
Откъде го разбрахме това?

# 260
От страницата им в ютуб, както пише.
За мен е прочит на думите на Мишо в подкаста, не е друго вътрешно инфо. Сам си е виновен.

# 261

Тоест това е спойлер от собствените им спойлери, които се изпускат да казват в подкаста с Ния и Мишо?

# 262
  • София
Не, пишеше го като коментар под последното видео.

Специално за връщането на Арина, когато отпадна, го  коментираха в подкаста и Михаил и Ния намекнаха, че ще се върне. Писах го и в темата тогава.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 13:16 от Niya-

# 263
За "Диви и Красиви"-ако сметнем, че вече знам, че Ина и Йордан не са двойка на финала, кои според вас са двете останали двойки.

# 264
  • София
Ей така тръгват легендите как продукцията подкрепя избрани племена (и/или участници).
На пръв поглед нормална снимка:

Обаче зад кадър виждаме мотивационно послание за племето оставено "случайно" от продукцията:
Скрит текст:

Joy Да не си помисли някой, че са се скръндзили за нови 2-3 дъски всеки сезон Joy

А днес на териториална май ще се учат племената да гребат, да видим дали са се справили по-добре от сините миналата година, които си бяха трагедия тогава:

# 265
Мой приятел ми каза вчера, че братовчед му е в “Островът на 100-те гривни”. Инфото е сигурно.

https://www.instagram.com/kirilvulchev

# 266
Кирил Вълчев ми беше от заподозрените за Острова. Това са ни общите (всички са свързани с Острова - повечето са от екипа, но има и участници, като Рената например и отпадналата вече Марина Томева):

# 267
100% е бил участник, но от известно време качва снимки от там и предполагам, че е отпаднал от формата. Не знам докъде е стигнал.

# 268
Ей така тръгват легендите как продукцията подкрепя избрани племена (и/или участници).
На пръв поглед нормална снимка:

Обаче зад кадър виждаме мотивационно послание за племето оставено "случайно" от продукцията:
Скрит текст:

Joy Да не си помисли някой, че са се скръндзили за нови 2-3 дъски всеки сезон Joy

А днес на териториална май ще се учат племената да гребат, да видим дали са се справили по-добре от сините миналата година, които си бяха трагедия тогава:

.
 ИВ заради това ще затънат лека-полека. “Икономията е майка на мизерията”. Сигурно милиони вадят и не могат да вложат малко в инвентар, в обезопасяване на трасетата..

# 269
  • София
Опа...Сега аз ще си открадна снимка от един от жълтите сайтове (Про нюз Добрич)

Георги Гешев да не е станал червен?

Общи условия

Активация на акаунт