Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 464
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Кога почнаха снимките, за да ги калкулираме?
Знам само, че са били преди ИВ, но не помня конкретен старт. По думи на Туджаров - 15тина дни по-рано.
О не, почнали са горе долу по същото време, свършиха някъде 9-10 Август, и от там брой 54 дни назад Joy

# 661
Кога почнаха снимките, за да ги калкулираме?
Знам само, че са били преди ИВ, но не помня конкретен старт. По думи на Туджаров - 15тина дни по-рано.
О не, почнали са горе долу по същото време, свършиха някъде 9-10 Август, и от там брой 54 дни назад Joy
16-17 юни в такъв случай. Ако Грозденка отпада на 4 юли (да речем), това са около 20 дни, т.е. е на четвърти-пети цикъл отпада. Може и сама да се е отказала.

# 662
  • София
Знае ли се вече победителят в Игри на волята?

# 663
Знае ли се вече победителят в Игри на волята?
Със сигурност. Както и тримата финалисти на Гривните.

Ковид няма ли да си сложи за аватар един колаж на тримата финалисти за подсказка? Blush

# 664
  • София
Имаме поздрав и от официалната ФБ страница на игрите:

Само че, в БГ Мама още НЕ е разкрит победителя, но все пак благодарим за доверието Joy

# 665
Другото, което си мисля, ще прибирането вероятно не е веднага. Едва ли има полети всеки ден от Филипините и нищо чудно да ги събират по няколко човека и да се прибират в група.

# 666
  • Другата България
Другото, което си мисля, ще прибирането вероятно не е веднага. Едва ли има полети всеки ден от Филипините и нищо чудно да ги събират по няколко човека и да се прибират в група.
И аз това си мисля, затова за момента кой кога кацнал и откъде, както и активност в социалните мрежи не са ми критерии за финалисти.

# 667
  • София
Днес излезе информация, че сезона на Игрите щял бъде 73 епизода и свършва на 6-и Декември.
Гривните по мои сметки ще свършат доста след това: 54 епизода са 13 седмици по 4 плюс още два или може повече за финалите, така че ще дойдат в седмицата 16-20-и Декември

# 668
  • Другата България
ИВ: Някой знае ли кое племе довечера е на съвет? Stuck Out Tongue Winking Eye
Горди. Sunglasses

# 669
  • София
Горди. Sunglasses
Ето кой ще дава вече спойлерите от тук нататък в темата Joy
А утре кой ще бие? Sunglasses

# 670
  • Другата България
Горди. Sunglasses
Ето кой ще дава вече спойлерите от тук нататък в темата Joy
А утре кой ще бие? Sunglasses
Ееее, не с рогата напред де....Blush
По малко, да е по-интересно. Blush
И с уговорката, че не всичко знам, а ти поне знаеш и това, че не гледам формата, не редовно. Blush

# 671
Едва ли има полети всеки ден от Филипините и нищо чудно да ги събират по няколко човека и да се прибират в група.

Има. Даже по няколко на ден.

# 672
Нов надкаст за Островът.
Биляна и Кирил си имали симпатии още по кастингите и са се харесали.
Кънчо и Еляса също имали познанство от преди и били партия.

# 673
Между другото Еляса в един друг подкаст каза, че започва да диджейства заедно с Кико от Островът, предполагам, че за Кънчо иде реч, гледам, че го пишат като диджей.
Не го изгледах целия, естествено спойлери няма, но най-интересното е, че игрите са предварително разписани и подготвени, не се напасват спрямо играчите.
Засега не мисля, че можем да извадим спойлер от епизодите, но със сигурност около средата трябва да започнем да наблюдаваме за кои играчи научаваме повече от необходимото, това е сигурен знак, че стигат по-напред.

# 674
Да, Кънчо и Еляса организират някакво парти. Излезе ми реклама, че билетите са почти изчерпани. Кънчо си е DJ, Еляса и той щял да става. За пръв път щял “да пуска”.

Общи условия

Активация на акаунт