Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 435
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 735
  • Другата България
Не се намират нови лица, защото голяма част от евентуално интересните не ходят по кастинги, знаейки как ще бъдат омърсени. Много хора търсят скандалното, подиграват се на участниците.
И все пак сме малка страна, с малко население, а реалитита станаха много, та и затова няма нови лица.

Тотално несъгласен съм с това, на кастингите имаше страшно много стойностни, интересни и нормални хора. Не казвам, че няма такива и на последният етап от кастинга, все още не са определени финалните участници, така че има надежда. Просто изборът "муцуната" от НОВА да върви напред и то при наличнието на доста интересни други персонажи в неговия поток ме скандализира.

Та ако някой не е разбрал "муцуната" от НОВА е Симеон, а за да влезе той в неговия поток отпаднаха 2ма топ играчи, който бях сигурнен, че щях да направят луд сезон. Дано да кандидастват и догодина, ще ги вземат.
Тази година се заложи повечко на "познати" половината каст са хора на Сами и Гуспата...
Основно на Сами, на Гуспата освен Марина и тренера, кои са?

# 736
  • София
ИВ: Това не знам доколко е вярно (мен поне не ми звучи да е съвсем така, ама реших да го пусна белким някой го потвърди/отрече):

П.С За да не станат обърквания, това за 5-то племе е отдавна затворена тема, става дума само за механиката на напускане на блатното племе

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 15:59 от dido2k

# 737
Някъде прочетох,че в ИВ победител е Добрин .Не знам дали е вярно,не гарантирам за достоверност.Я ако е така някой да каже
Тук някъде преди в темата прочетох, че Добрин печели.

Обаче тази година много сухо откъм спойлери за ИВ.

# 738
  • София
А знае ли се кой ще отпадне първи в ИВ?
Добрин засега изглежда приемлив победител, но май не е чак толкова мекушав като Гого. (Свързвам ги заради калистениката вероятно)

# 739

Тук писаха за Елица

# 740
  • София
Всъщност ... първи отпаднаха лилавата осморка Joy

# 741
Тази година ще има ли пак залози на кастинг битките?

# 742
Утре вечер кой ще е на канстинг битката?

# 743
Утре сигурно ще е Момчил или Рълев като гледам битката.

# 744
Мартин и Денислава и те ще участват на кастинг битките ,но незнам в какъв ред.

# 745
Миряна щеше да отпадне по медицински причини....

# 746
Разбрахме вече, че Гатьо утре ще на кастинг-битката.
Въпрос към знаещите. Гого ще участва ли?

# 747
Нали някой писа, че Кирил бил в топ 5 ,като гледам е пътник Grinning

Не беше пътник. Simple Smile
Мимо-Гарсия разбрах, че макар да е физически слаб го държат доста време в предаването, за да им прави шоуто.

# 748
Въпрос към знаещите. Гого ще участва ли?
Да

# 749
Доколкото знам Мимо не е в топ 5. Но си тръгва доста след участници с по-завидни умения в игрите.

Общи условия

Активация на акаунт