Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 324
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 900
Очаквам Анита , да е следващата спасила се от блатото.  Тук четох, че влиза, макар че не знам как е станало.  Не блести с нещо Joy

# 901
Кои са номинираните от Дръзките?

# 902
  • Stockholm
Някой нещо за утрешната елиминационна битка? Ясно, че Ангел е чао, заради контузия, но някой друг тръгва ли си?

# 903
Значи правилно калкулирах, че Грозденка има поне още едно завъртане в играта.
При предполагаем старт на 20 юни и 1 ден=1епизод, днешният епизод е сниман около 28 юни. Грозденка се появява на 6 юли, така че има максимум 2 кръга, като вторият допуска разминаване в датите и/или факта, че е публикувала веднага след отпадането си.

Колелото сега избра гривна номер 3, която трябва да е у Секулички. Така има и логика Берке и Биляна да са в игра.

В промото дават Венци-пожарникаря с повечко гривни, така че рано или късно и той ще влезе в игра. Смятахме, че е Митов, но си е Венцислав.

# 904
  • Варна
Кога си тръгват Бистра и Мая?

# 905
Кога си тръгват Бистра и Мая?

Ако са верни спийлерите тук - накрая. Simple Smile

Иначе време му е на това Грозде да излита. Голяма досада е тя. Ако може с кея да взима и тия мрънкащите жени от лагер 1 ще е супер.

# 906
  • София
Относно напускащите във ИВ: преди малко пак ги прегледахме по седмици на базата на откритите детайли от лятото:
За тази седмица значем, че отпада Ангел,
но за следващата по всичко личи, че ще бъде Крамарска: за седмица 4 има спойлер, че Жълтите са 5 по това време и при тях идва момиче със Червен екип (което приличала на Цвети но не била тя). Това значи, че следващата седмица са загубили играч именно Гордите. И ако си спомним снимката от битка на спасение на която са Митко и Благо, която е зададена че е снимана около 11.Юли, то тогава няма кой друг да си е тръгнал: Малвина и Поли Пилева са по късно в играта, а за Хари Потър и Добрин знаем докъде стигат.
И единственият вариант да не е Крамарска, е тази снимка със Митко и Благо да е снимана 5 дни по-рано и да е пусната след това (който я пусна тук през лятото може да потвърди точната дата): и тогава един от двамата ще да си е тръгнал.
От друга страна обаче, тази със синият екип на снимката със кръстовете ми изглежда със руса коса и по телосложение прилича на Крамарска:

Та има вариант да е била двойна елиминация (както стана с Елвиса миналия сезон) и тя да е пратена на блатото и да се спаси по някое време и да отиде при сините и после пак на блатото. Друг вариант е да е станала някоя врътка със залозите на кастинг битките.
Лично мен ми стана любопитно какво точно ще се случи тук.

А за момичето от червените което отива при жълтите аз имам теория: на един от малкото синхрони Анита беше със много къдрава коса и на мен лично ми заприлича наистина на Цвети от миналия сезон), така че аз залагам, че тя е третата спасила се от блатото.

# 907
Сега жълтите отиват на кастинг битка нищо чудно да се прицакат там и Крамарска да отиде на блатото. За Благо и Димитър нищо не знаем, така че нищо чудно един от двамата да отпадне, но човека от фейсбука ще си каже скоро. Grinning

# 908
Сега жълтите отиват на кастинг битка нищо чудно да се прицакат там и Крамарска да отиде на блатото. За Благо и Димитър нищо не знаем, така че нищо чудно един от двамата да отпадне, но човека от фейсбука ще си каже скоро. Grinning

Надявам се, ако това е вярно да е Благо.

# 909
  • София
Надявам се, ако това е вярно да е Благо.
Благо няма как да е, просто защото го има на снимка която идва много в играта

# 910
Гривните
От Надкаст с Гуспата - предстои интрига по линията Кънчо-Еляса (явно ще им разкрият познанството), знаем, че Еляса си тръгва  скоро и това инфо идва логично.

# 911
ИВ
Знаещите ,ако "решат" да кажат дали това публикуваното е така

# 912
  • София
Възможно е: един от вариантите червените да се появят в основната игра, а по същото време жълтите да изчезнат и именно трампа между двете племена, например след залог от кастинг битка

# 913
Гледам в Инстаграм, че Добрин и Мартин са в много, много близки отношения, тоест са приятели.

Знаещите... Ще има ли нови Фифо и Гого - тандем, но още от началото да се заформи този тандем или няма да има?

# 914
  • Другата България
Гривните
От Надкаст с Гуспата - предстои интрига по линията Кънчо-Еляса (явно ще им разкрият познанството), знаем, че Еляса си тръгва  скоро и това инфо идва логично.
Жалко. Очаквах интересно развитие тук.

Общи условия

Активация на акаунт