Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 261
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Същата е, и може именно тя да е мистериозната синя на снимката с кръстовете. Дори аз вече не мога да им следвам нишките: то стана като индийски сериал Joy

# 1 081
Включвам се за първи път, но искам да кажа, че всики детективи в темата сте просто страхотни!! Толкова по-интересно ми е да гледам със спойлерната тема^^ Мацката, която сте споделили на снимката е едната от лилавото племе(оная, дето звездите и говорели, че стига надалеч), тъй че едва ли продукцията ще вкара нея като резерва, ама знае ли се... а Pinkerbell си е високото Вики, която вече  си е вътре.

# 1 082
  • София
... а Pinkerbell си е високото Вики, която вече  си е вътре.
Да сега видях, благодаря за поправката. Тази снимка си я спомням, че беше излязла лятото когато Билянка изнамираше участниците и сега като се загледах по-подробно (защото по принцип съм си лош физиономист), разпознах че тази е дето звездите й го говорели, че щяла да стигне далеч в игрите Joy (еми стигна си: Дуранкулак е доста далечко от София Joy)

# 1 083
Ако някой е пропуснал за напомняне от Мери всички жълти който се озовават на Блатото скоро (Димитър, Кралев, Крамарска и най-вероятно и логично Благо) няма да се измъкнат от там.

# 1 084
Утре очакваме Момчил на кастинг битките .

# 1 085
  • София
Утре очакваме Момчил на кастинг битките .
Бърза си, това го пуснаха преди 5-6 минути във ФБ Групата JoyJoyJoy
тази снимка е от тази кастинг битка:

# 1 086
Е значи не Наталия,  а Павел отстранява Благо

# 1 087
Възможно ли е който победи днес да отива на Блатото а който загуби вкъщи? Защото нали много хора казаха че скоро Павел трябва да си ходи..

# 1 088
  • София
Възможно ли е който победи днес да отива на Блатото а който загуби вкъщи? Защото нали много хора казаха че скоро Павел трябва да си ходи..
Еми излъгали са ни за Павел Joy
И един съвет, във основната тема се сърдят когато се споделят там спойлери от тук

# 1 089
Днес кой отива на блатото тогава? Силвия кога отпада?

# 1 090
  • Другата България
Е значи не Наталия,  а Павел отстранява Благо
Нали съм написала....
Скрит текст:
Е, досега мисля не съм ви подвеждала, но винаги има първи път. Blush
Но не вярвам.
Номинирани са Димитър, Благой, Наталия и Павел.
Мерси знаеш ли кой влиза от блатото и кого изпраща там?
Връща се Кралев, ноооо....май наистина съм ви подвела с инфото - със сигурност
Димитър и Наталия се спасяват на битката за спасение, а Благой и Павел са на елиминация. Павел побеждава, но Благой май отива на блатото, а не отпада.
Скрит текст:
Значи, или отпада, или е на блатото. И няма отпаднал.
То, през изминалата седмица не отпаднаха ли повече, отколкото трябваше?

# 1 091
  • Stockholm
Момчи побеждава ли утре?

# 1 092
  • София
Момчи побеждава ли утре?
Е, съмняваш ли се? Joy

# 1 093
Благо ще се върне ли от блатото ?

# 1 094
  • София
Благо ще се върне ли от блатото ?
Чети назад, Мери мисля че вече писа, че не (но може и да греша).
Нещо друго: страхотна дискусия се води в момента във една от ФБ групите под поста на Емчо: две потребителки са се хванали за косите и едната вика: "Добрин НЕ е победител", а другата "Грешиш! Добрин е трети.." и така вече един час JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 22:57 от dido2k

Общи условия

Активация на акаунт