Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 124
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 170
Нали Стан влизаше в играта ?!
И могат да гласувят само за двамата загубили играта ???WTF
И за какъв са имунитетите ???

# 1 171
Аз вярвам на Trifonov ,не лъже за нищо!Добринов е Димитър.

# 1 172
Доста объркано стана вече.В началото спойлерите бяха точни сега започнаха да се разминават

# 1 173
Ха изненада верно Анита влиза
Другата седмица стан влиза
Димитър отпада скоро
Май спойлерите са верни

# 1 174
А след като Светлин има имунитет кой от сините ще бъде пратен на блатото?

# 1 175
Мисля че Деси

# 1 176
Вие не четете ли какво е написано на предната страница ?! Доверен човек е дал вярно  инфо как ще се развият събитията .И аз съм го публикувала.

# 1 177
Вие не четете ли какво е написано на предната страница ?! Доверен човек е дал вярно  инфо как ще се развият събитията .И аз съм го публикувала.

Мери каза че другата седмица номинирани са Гешев, Добрин, Светлин и Кралев. Гешев се спасява, а Добрин и Светлин са 2-ри и 3-ти, а Кралев е 4-ти и отива на блатото и после Добрин го побеждава в елиминационния дуел.

# 1 178

Мери каза че другата седмица номинирани са Гешев, Добрин, Светлин и Кралев. Гешев се спасява, а Добрин и Светлин са 2-ри и 3-ти, а Кралев е 4-ти и отива на блатото и после Добрин го побеждава в елиминационния дуел.
Битка като за полуфинал !!

# 1 179
Ето още от Emil Trifonov

# 1 180
  • Другата България
Joy
Този Емил не казва нищо различно от това, което вече съм написала тук.
Или вие го питате за повече достоверност?

# 1 181
Знаеше се ,че Крамарска я изпращат на блатото,но не се написа тук с подробности  кога отпада  и дали се завръща ,а Trifonov  е разяснил добре.Въпросът не е мой .

# 1 182
  • София
До тук има два спойлера които се взаимно се изключват. На съвета червените трябва да избират между Анита и Стан, как и двамата ще влязат в племената? Вота положителен ли е ?
Аз вярвам на Мери, че Стан влиза.
 Ако вота е положителен, изпращат Стан, защото Анита е по-лесна за елиминация, и на следващата игра Анита печели мястото си в племето.

# 1 183
До тук има два спойлера които се взаимно се изключват. На съвета червените трябва да избират между Анита и Стан, как и двамата ще влязат в племената? Вота положителен ли е ?
Аз вярвам на Мери, че Стан влиза.
 Ако вота е положителен, изпращат Стан, защото Анита е по-лесна за елиминация, и на следващата игра Анита печели мястото си в племето.

Анита вече влезе в племената след съвета, а Стан влиза във вторник. Епизода вече го излъчиха.

# 1 184
Островът на стоте гривни

Днес се засякохме с участник от предаването на една бензиностанция. Заговориха  го мои приятели и попитаха за някаква информация за развоя на събитията. Каза, че може да издаде единствено, че тримата финалисти са мъже.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 10:19 от ant

Общи условия

Активация на акаунт