СМГ "Паисий Хилендарски" - 15 тема

• 65 694
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
А директорът кога ще стане ясен?

Утре

# 301
Е, ясен е от вчера - г-н Симов.

# 302
Има ли някой мнение или изобщо някаква информация за новия директор? Нали той беше зам. директор, който отговаряше за малките (по спомен от първата родителска среща миналата година)?

# 303
Познава училището отлично. Направи идеално въвеждане на зайците в новото училище, когато моето беше пети клас. Децата го харесват. Да се надяваме, че и добрите учители в училището го приемат по същия начин.

# 304
  • София
Е, ясен е от вчера - г-н Симов.
Не намирам такава информация.

# 305
  • София
Има ли някой мнение или изобщо някаква информация за новия директор?
Нали той беше зам. директор, който отговаряше за малките (по спомен от първата родителска среща миналата година)?

Б. Симов знам да е в СМГ от 7-8 години, първо като преподавател, после зам.-директор по АД, а напоследък е- един от трима зам.-директорите по учебната дейност (другите двама се появиха миналата година, не знам почти нищо за тях). Класен е на един от десетите класове. Преподаваше на сина ми в прогимназиален етап по изобразително изкуство, а и от миналата година води часове в класа на дъщеря ми, която е 6.клас в СМГ.
Децата много го харесват - и моите, и съучениците им; има желание да работи с всички, старае се да познава всички ученици в гимназията; по думите на децата постоянно  им съдейства всякак и проявява разбиране; изслушва ги, в часовете се шегувал, не ги пресира.

Имам много добри лични впечатления от него - освен от родителски срещи, където предостави телефон за връзка при възникнал проблем, когато се е налагало да му пиша чрез школо /за нещоорганизационно или по прогрмата/, е експедитивен в отговорите.

Не са достигали до мен слухове да е бил в конфликт с родители, не съм дочувала и за спорове между него и учители.

От сайта на РУО за конкурса видях, че е бил в конкуренция с  Екатерина Илиева (вр. изпълняващата директор) и с Пламена Асенова (зам.-директор).

Изглежда доста отдаден на гимназията и заради децата се надявам, че е най-добрият избор за училището. Струва ми се полезно, че вече е събрал години административен опит точно в това училище и няма да се налага тепърва да навлиза.

Дано и учителите, които ще ръководи, го подкрепят и да са кооперативни за политиките му, щото не е като да няма какво да се подобрява и занапред

# 306
Има ли някой мнение или изобщо някаква информация за новия директор? Нали той беше зам. директор, който отговаряше за малките (по спомен от първата родителска среща миналата година)?

Не е от добрите избори. Не смятам, че ще се справи с тази позиция на директор.

# 307
  • София
Айде да му дадем шанс преди да почнем с негативните настройки. Аз дотук не видях някой идеален. Всеки си върви със силните и слабите страни.

# 308
Е, как пък точно определи, че няма да се справи? Нека започне, може пък да успее, щом са го избрали при такава конкуренция..... Да му дадем шанс.

# 309
Има ли някой мнение или изобщо някаква информация за новия директор?
Нали той беше зам. директор, който отговаряше за малките (по спомен от първата родителска среща миналата година)?

Б. Симов знам да е в СМГ от 7-8 години, първо като преподавател, после зам.-директор по АД, а напоследък е- един от трима зам.-директорите по учебната дейност (другите двама се появиха миналата година, не знам почти нищо за тях). Класен е на един от десетите класове. Преподаваше на сина ми в прогимназиален етап по изобразително изкуство, а и от миналата година води часове в класа на дъщеря ми, която е 6.клас в СМГ.
Децата много го харесват - и моите, и съучениците им; има желание да работи с всички, старае се да познава всички ученици в гимназията; по думите на децата постоянно  им съдейства всякак и проявява разбиране; изслушва ги, в часовете се шегувал, не ги пресира.

Имам много добри лични впечатления от него - освен от родителски срещи, където предостави телефон за връзка при възникнал проблем, когато се е налагало да му пиша чрез школо /за нещоорганизационно или по прогрмата/, е експедитивен в отговорите.

Не са достигали до мен слухове да е бил в конфликт с родители, не съм дочувала и за спорове между него и учители.

От сайта на РУО за конкурса видях, че е бил в конкуренция с  Екатерина Илиева (вр. изпълняващата директор) и с Пламена Асенова (зам.-директор).

Изглежда доста отдаден на гимназията и заради децата се надявам, че е най-добрият избор за училището. Струва ми се полезно, че вече е събрал години административен опит точно в това училище и няма да се налага тепърва да навлиза.

Дано и учителите, които ще ръководи, го подкрепят и да са кооперативни за политиките му, щото не е като да няма какво да се подобрява и занапред

Моите наблюдения са различни. г-н Симов е учител по ИИ.
В неговите часове  не се прави нищо друго, освен да се коментират ученици и учители.
Интерсува се единствено от децата на които е класен, като в 8 клас си подбра абсолютно всички деца от смг.
За последните години не съм видяла  да е бил активен като зам.-директор.

Ако кандидатите са били само трима, от тези кандидати той е на-добрият избор.

Определено не залагам големи надежди за успешен директор.

# 310
  • София
Като родител на дете не от неговия клас, мога да напиша, че това, което твърдите, не е вярно.

# 311
Това е моето мнение и не го налагам.

# 312
  • София
Дъщеря ми не е от неговия клас, но е доволна от избора му за директор. Няколко пъти е пътувала с него на екскурзии и е останала с много добри впечатления. Казва, че познавал почти всички ученици поименно и се държал мило с всички. Да се надяваме, че като дългогодишен член на ръководството на гимназията сега ще успее да направи много за нея и за децата.

# 313
  • София
Моят син също не е от неговия клас, но го харесва и се зарадва като разбра, че той ще е директор. Разбира се, по-важното е учителите да го харесват и да се справя с административните задачи. Дано да се окаже добър избор.

# 314
Е, как пък точно определи, че няма да се справи? Нека започне, може пък да успее, щом са го избрали при такава конкуренция..... Да му дадем шанс.
Чак пък конкуренция.Както писах от 3-мата кандидати той е най-добрият, но не и най-правилният за училището избор.
Давам му шанс, единствено ако се заеме по-сериозно с отговорностите си и задълженията си на Директор (а не на зам.-директор) и да прекрати да демонстрира необичайната си близост с децата.

Общи условия

Активация на акаунт