СМГ "Паисий Хилендарски" - 15 тема

• 65 691
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Симов преподаваше по рисуване на голямата ми дъщеря, а Илиева, доколкото помня по География. Странен избор ми е Симов, точно пък художник да сложат за директор на СМГ, но времето ще покаже.
Ние много си харесвахме Тонев, моето дете като беше в училището Тонев дойде на мястото на оня, пастора и беше като глътка чист въздух. После чух лоши мнения за него, не знам колко са основателни. Дано сега този Симов да е добър администратор.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 16:04 от Априлски душ

# 316
Няма база за сравнение с г-н Тонев. Симов има много да учи от него.

# 317
A какво лошо има в близостта на г-н Симов с децата? Близостта до децата е изключително важна и ценна и определено той се справя. Рядко пиша тук, но това ме изуми.

# 318
Желая успех на г-н Симов. Нямам впечатление от другите 2 кандидатури, но за 7 г. знам че г-н Симов вярва в институцията СМГ и  подкрепя децата ѝ, млад е и е всеотдаен към работата си. Дано получи необходимата подкрепа от колегите си. В малкото случаи, в които съм се обръщала към него през Школото с въпроси, е реагирал бързо и адекватно.

# 319
  • В Страната на чудесата
Желая успех на г-н Симов. Нямам впечатление от другите 2 кандидатури, но за 7 г. знам че г-н Симов вярва в институцията СМГ и  подкрепя децата ѝ, млад е и е всеотдаен към работата си. Дано получи необходимата подкрепа от колегите си. В малкото случаи, в които съм се обръщала към него през Школото с въпроси, е реагирал бързо и адекватно.

Това е добре, защото другите 2 кандидатури не реагират нито бързо, нито адекватно. А според както им изнася.

# 320
Кои са другите, не че има значение вече, но пусто любопитство?

# 321
Детето ни е много доволно от избора, на всеки проблем г-н Симов е намирал решение. Познава всички деца и търси решение.

# 322
Аз съм с много добри впечатления от него и му желая успех.

# 323
Успех и попътен вятър на г-н Симов! Най-добрият възможен избор от тримата кандидати.

# 324
  • София
Къде мога да видя кои са класните ръководители на 12-ти клас тази година?

# 325
  • София
В програмата можете да видите, но още не е качена на сайта. Иначе, ако съдим по класните ръководители на миналогодишните 11 клас https://smg.bg/wp-content/uploads/2024/02/smg-programa-2023-2024-2-srok.pdf, и както е обичайно си остават и в 12 клас, това са В.Златилов мат., Червенлиева геогр., Гостев мат. , К.Мичева БЕЛ, Н.Борисова -история, а за съжаление господин Б.Толев по химия вече не е в СМГ и само от 12 а засега, могат да кажат или пък някой друг родител на 12 класник кой ще им е класен. Всъщност сигурно и от Школо може би е възможно, по учители... 

# 326
  • София
На 12 А класна е Алина Христова по немски. По математика им е Даниела Петрова (както и на 12 Д).

# 327
Дали скоро (или изобщо) ще излезе списък със школите по предмети и класове?

# 328
Дали скоро (или изобщо) ще излезе списък със школите по предмети и класове?

В школо има съобщение за графика за школи по Национална програма ,,Ученически олимпиади и състезания“ за първия учебен срок на 2024/2025 година.

# 329
Някой може ли да сподели как протича школата при Вълкова (немски). Забелязах, че е за 8 и 9 клас. Изисква ли се да знаят езика предварително и т.н?

Общи условия

Активация на акаунт