Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 10

• 54 066
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Моята незнайно за мен се тръшна за 18 с ФЕ и така подреди желанията,че елиминира буквално доста училища,има шанс за  ФЕГ или 1 АЕГ (май заради мен наредена)на второ класиране,но аз млъкнах и казах,че повече няма да се меся. Отделно както цяла година беше,че иска природни науки,на олимпиади ходи,на изпитите на НПМГ, буквално 2 седмици преди реденето отсече,че иска френски. Днес я записахме в 18то.
П.С. Дебелия котарак на входа беше много готин,училищен ли е или само днес е решил да се разхожда там,някой знае ли?

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 19:25 от trikitil

# 526
Пф и ние с момата май утре ще подаваме документи за второ класиране с надеждата за тази паралелка.

# 527
Цитат на: diddlinna
Обаче както вече бях писала нашата наборка има само 2 желания - 9 ФЕГ (не й достигат 7 т.) и да си продължи в 18-то с ФЕ, само това попълнихме... Живот и здраве ще давам после отзиви и за гимназиалния етап Simple Smile

Успех на всички деца! А за родителите - Beers и да дишаме по-спокойно вече Simple Smile

Ще влезете във ФЕГ, не се отказвайте от второ класиране.
Самата аз познавам 2 момичета, които няма да останат - едно отива в частно, и едно не му достигат 1,5 т. за горно желание.
Разбира се, това не значи -7 точки бал, но все пак са сигурни 2 места само от моето миниатюрно полезрение.

Така че участвайте, успех , и да се похвалите после!

# 528
  • София
Моята незнайно за мен се тръшна за 18 с ФЕ и така подреди желанията,че елиминира буквално доста училища,има шанс за  ФЕГ или 1 АЕГ (май заради мен наредена)на второ класиране,но аз млъкнах и казах,че повече няма да се меся. Отделно както цяла година беше,че иска природни науки,на олимпиади ходи,на изпитите на НПМГ, буквално 2 седмици преди реденето отсече,че иска френски. Днес я записахме в 18то.
П.С. Дебелия котарак на входа беше много готин,училищен ли е или само днес е решил да се разхожда там,някой знае ли?

Чудесно , но ФЕГ защо не пожела, това е една от най желаните и с желязна подготовка гимназия

# 529
Здравейте, ще съм благодарна ,ако споделите  мнение  за 12СУ😊

# 530
Дебелият котарак не е точно училищен, но обикаля наоколо, ще го срещате. Обикновено пребивава пред дюнерджийницата отсреща Simple Smile

# 531
  • София

Чудесно , но ФЕГ защо не пожела, това е една от най желаните и с желязна подготовка гимназия
И аз още не мога да разбера отговора,оправдания с транспорта/локацията, не й харесвала сградата,всякакви безмислени тинейджърски доводи.
Прецених,че ако я натисна може да има обратен ефект и за това я оставих тя да си вземе окончателното решение.
Прибрах майчините амбиции!

# 532
  • В царството на игрите:)
Само да вметна нещо за 18 училище като нямам лични наблюдения, но имам такива на близка приятелка. Дъщеря и учи там до 7 клас и тя нямаше търпение да се махнат. Много бяха разочаровани,но детето все пак беше прието там и на първо и на второ класиране, така, че нямаха избор. Догодина ще е абитуриентка и двете казват, че това се е оказало чудесно решение, защото обучението в горен курс нямало нищо общо с това по надолу. Чак майката беше изненадана,че е доволна Simple Smile В японската паралелка е ако това има значение. Миналата година там влезе във фр паралелка моя кръщелница като неуспяля за френската гимназия. Доволно е детето и много запалено по езика. Майката казва, че учителите и харесват и че се чувства добре в средата. Разбира се, че има и кифли и деца и учители,които не и допадат,но това го има навсякъде. Пълно щастие няма. Според мен проблемйт на 18 е липсата на квоти и преобладаващо женските класове. Нищо друго по - различно от този еталон училища.

# 533
  • София
Стана въпрос днес за една от природните паралелки- с НЕ. Майка на момчето попита колко са момчетата в класа,казаха 14 момичета,12 момчета. Аз не се сетих да питам за ФЕ какво е разпределението до момента.

# 534
Извинете, случайно знаете ли как се разпределят 2-те  паралелки с математика в 31 , азбучен ред ли е, по успех или случаен принцип

# 535
  • София
Някой да се е записал в НФСГ и да в разпитал за ремонта, ще бъдат ли готови до септември.

# 536
Обаче както вече бях писала нашата наборка има само 2 желания - 9 ФЕГ (не й достигат 7 т.) и да си продължи в 18-то с ФЕ, само това попълнихме... Живот и здраве ще давам после отзиви и за гимназиалния етап Simple Smile

Успех на всички деца! А за родителите - Beers и да дишаме по-спокойно вече Simple Smile

Самата аз познавам 2 момичета, които няма да останат - едно отива в частно, и едно не му достигат 1,5 т. за горно желание.
Разбира се, това не значи -7 точки бал, но все пак са сигурни 2 места само от моето миниатюрно полезрение.

И аз познавам едно момиче което е прието но отива на второ класиране - така че Не се отказвайте!

# 537
  • в града на вечния купон
Ние се молим за 4 точки да падне бала...

# 538
  • София
Някой да се е записал в НФСГ и да в разпитал за ремонта, ще бъдат ли готови до септември.
Аз се обадих в училището и ми казаха, че максимум до два месеца може да не са в сградата.

# 539
Скрит текст:

И аз познавам едно момиче което е прието но отива на второ класиране - така че Не се отказвайте!

Doro, Sweet_Bonita - благодаря за окуражаването! Flowers Tulip Споделих й мненията ви, има още малко време да се чуди девойката, понеже все пак се мъдри една паралелка в 1 АЕГ между двете най-желани. И като гледам - май май ще вървим да се записваме утре, но Везничката ще се колебае до последно. Ще видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт