Отговори
# 75

И аз се оплаквам от жега, а маминият направо се пържи на 43° в Ирак. Какво прави още там не мога да разбера?!
От сторито на Толга:

# 76
Горещ нощен привет, дами!

Нова снимка на Толга от iG.- Irak,Erbil

Цитат
Какво прави още там не мога да разбера?!
Еми, споко, готви за полет,....вероятно се прибира в Турция Thinking

Лека, спокойна и малко по-прохладна нощ ви пожелавам!

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 01:22 от HELEN60

# 77

Нова снимка на Толга от iG.- Irak,Erbil
Ели, благодаря ти много, че си ни донесла новата снимка на маминия красавец. Сладурчик ни е той! Не забрави да се фотне и в Ирак!
Охх, как ми се ще да се телепортирам в Турция...
И да знаеш... чакам изглед от морето и Халил по шорти!
От мен отново Суде с нейния любим Берк:

Скрит текст:

# 78
Машаллах уж се бяха отпоследвали ама си заедно... Heart
Патрона и той обикаля Simple Smile

# 79

Nature Sunny Добро утро* и хубав слънчев ден! Nature Sweat Drops

Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny

# 80
Здравейте, момичета!

"Всичко идва в точното време.
Оставете в живота си само това, което може да ви вдъхнови и да ви зареди с енергия.
На всичко останало кажете сбогом без съжаление."

Щастлив неделен ден!

И понеже не открих нищо интересно поствам трите последни фотки на Толга, които ме изпълват с любов и вдъхновение. Няма да е лошо всяка седмица нашият красавец да ни радва така.

# 81

витаминизно и разхлаждащо за жегите

# 82
витаминозно и разхлаждащо за жегите
И нещо още по-разхлаждащо и... секси!

# 83
витаминозно и разхлаждащо за жегите
И нещо още по-разхлаждащо и... секси!

След душа да минем на нещо по така и отново да се разгорещиииим Nature Fire

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 16:47 от femmi2

# 84
Феми, аз съм си още под душа. Сега пък с Йит Козан.
Горещите страсти ги оставям на вас, младите, аз само ще гледкам отстрани и ще въздишам... Joy Joy

# 85
И Чънар имаше сцени под душа защо си ги пропуснала пиша пропуск...

# 86
И Чънар имаше сцени под душа защо си ги пропуснала пиша пропуск...
Диди, пропуск при мене няма, хеле пък като иде реч за такива сцени.
Трудно ги забравям и пропускам.
В "Lale Devri" най-страстните и истински сцени са между Чънар и Йешим.
Коригирам се веднага.
Ето го и сладурчика Чънарко:

# 87
За тази сцена бяха яли голяма и солена глоба ама е мама-мия...Просто си личеше ,че е много истинско братчеее.И винаги като гледам Лалето чак усещам потрепващите им ноздри в някои сцени.Много ме яд ,че са затрили интервютата за сръбската тв в делимоушън да ги пусна...

И със Селен бяха в реала ама такова нещо нямаше на екран всъщност не знам след това дали успях да видя такова нещо от Толгахан въпреки ,че имаха химия с Амине Simple Smile Относно Селен нямаха химия дори гледам миналото лято се върна на екран с един летник ,но не съм я гледала. Беше казала ,че не се чува с колегите от Лале в Икинджи Сайфа.
Язък баш с баба и Гюл която чака честитки за Байрам от Серенай...Голямата Наталия Симеонова е тяяя...Мале превъртам като се сетя за хауса Деври
Колкото до Чънар като тате страхливец да каже истината и се прегърна с лъжата.Позорно,срамно ,но това беше идеята - Йешим и Чънар.

https://x.com/i/status/1779947113410859428

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 18:23 от x BlackRose x

# 88
Скрит текст:
За тази сцена бяха яли голяма и солена глоба ама е мама-мия...Просто си личеше ,че е много истинско братчеее.И винаги като гледам Лалето чак усещам потрепващите им ноздри в някои сцени.Много ме яд ,че са затрили интервютата за сръбската тв в делимоушън да ги пусна...

И със Селен бяха в реала ама такова нещо нямаше на екран всъщност не знам след това дали успях да видя такова нещо от Толгахан въпреки ,че имаха химия с Амине Simple Smile Относно Селен нямаха химия дори гледам миналото лято се върна на екран с един летник ,но не съм я гледала. Беше казала ,че не се чува с колегите от Лале в Икинджи Сайфа.
Язък баш с баба и Гюл която чака честитки за Байрам от Серенай...Голямата Наталия Симеонова е тяяя...Мале превъртам като се сетя за хауса Деври
Колкото до Чънар като тате страхливец да каже истината и се прегърна с лъжата.Позорно,срамно ,но това беше идеята - Йешим и Чънар.

https://x.com/i/status/1779947113410859428
Селен не можех да я понасям още в момента, в който се появи в сериала като Топрак. Неугледна и дървена. Гледах я и се мъчех да разбера какво толкова е намерил Толга у нея, та чак и 3 години са изкарали заедно.
В по-интимните сцени и двамата бяха много сковани.
Не очаквах, мислех си, че като са гаджета ще се получи химия.
Да, ама не. Не ми въздействаха.
Сериала го изгледах докрай само заради Толгахан.

# 89
При наличие на Йешим за да харесваш Топрак трябва да си фен на Мухите винаги съм го казвала.

https://youtu.be/F-EvRZVkTh4

От всякъде ме зорят с Лалето ,но си гледам сега едно друго дизи
Незабравима сцена!

Общи условия

Активация на акаунт