Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 647
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Кети В, Ехинацея мисля, че го писа вчера и аз от тогава все ренде чета и се каня да й пиша, че в тези напрегнати дни ме кара да се смея по 100 пъти на ден. Flowers Hibiscus

И пак се радвам, че ви има. Всички ми казват, че не съм наред все за нещо да се притенсявам, а като вляза тук още толкова много луди като мен. Вече мисля, че нормалната съм аз, а не всички около мен. Simple Smile

# 421
Казах ви аз по всякакви въпроси да питате Chat GPT, ма вие викате бг мама, та бг мама......
Даже и червени букви, големи, не помагат.
Още малко хора!
Скоро всичко ще е история.

# 422
  • София
Казах ви аз по всякакви въпроси да питате Chat GPT, ма вие викате бг мама, та бг мама......
Даже и червени букви, големи, не помагат.
Още малко хора!
Скоро всичко ще е история.
Fiore, само дано не стане истерия. Simple Smile

# 423
Момичета, аз да споделя, че нашите оценки от свидетелството вече се появиха в  infopriem. Балът още не излиза, пише че ще се изчисли след приключване на балообразуването.

# 424
Кети В, Ехинацея мисля, че го писа вчера и аз от тогава все ренде чета и се каня да й пиша, че в тези напрегнати дни ме кара да се смея по 100 пъти на ден. Flowers Hibiscus

И пак се радвам, че ви има. Всички ми казват, че не съм наред все за нещо да се притенсявам, а като вляза тук още толкова много луди като мен. Вече мисля, че нормалната съм аз, а не всички около мен. Simple Smile
Онзи ден срещнах една майка от класа ни, която нито знаеше кога точно ще се подават заявления, нито знаеше точките на детето си, нито кога ще е класирането..И не е само тя . Та зачудих се - аз ли не съм наред или другите . Но после влязох в бг - мама и нещата си дойдоха на мястото Laughing

# 425
Има хора, за които това не е центъра на Вселената Simple Smile Даже може да има и неподали желания родители и деца. Никой не знае на другия какво му е на главата. Няма да се учудя, ако има деца, които биват приети някъде извън и след всякакви класирания.

# 426
  • Sofia
Нашата класна писа в групата: "Уважаеми родители, НЕИСПУО при Министерството на образованието вкарва постепенно оценките на учениците, тъй като са много голямо количество става по- бавно." (цитирам и не редактирам Relaxed)

# 427
Пък аз обяснявам ли, обяснявам какво става между първо и второ класиране, ама явно не съм авторитетна личност, щото от други майки(най-накрая и се изяснило) разбрала, че ако искаш да изчакаш второ класиране, трябва да ходиш по всички училища надолу да се отписваш, от това е което си приет на първо класиране. Опитвам се пак да обясня, че е нужно да отидеш само до училището, в което детето е прието и да подадеш декларация, че ще участва на второ класиране, но не ме чуват и не ме чуват. Какво да се прави, с тази моя миловидна и детска физиономия не ме приемат насериозно.

# 428
Докато чакаме Разпети петък 12-ти, все си повтаряме мантрата 424 /най-висок минимален бал за последните 5 години/ + около 20 /3 пъти увеличение на резултатите по мат./ = 444. И би трябвало всеки с бал с поне 10-15 точки над 444 да диша по-спокойно, но защо ли не  ни се получава?...

# 429
Ох, не съм единствената, която вижда в заглавието на темата "реНДе"

Кети Б, ако е момче изобщо не се изненадвам. 3 години разправя как след 7ми клас ще отива в МГ и в седмицата след изпитите каза - Искам ЕГ с немски.

Плами80, да има родители, които дори вярват, че децата автоматично остават в СУ, в което са карали 7ми клас.
След такава случка в предходния си випуск класната им до 4ти клас писа в групата на класа във ФБ и разясни подробно. Е пак имаше една дама, която има и по-голямо дете, че те си оставали в СУто и без кандидастване. Ама я награкахме и взе, че пусна желания и на нейното дете. Паралелките в СУто ни бяха с доста висок бал и нито едно свободно място след първо класиране

# 430
Пък аз обяснявам ли, обяснявам какво става между първо и второ класиране, ама явно не съм авторитетна личност, щото от други майки(най-накрая и се изяснило) разбрала, че ако искаш да изчакаш второ класиране, трябва да ходиш по всички училища надолу да се отписваш, от това е което си приет на първо класиране. Опитвам се пак да обясня, че е нужно да отидеш само до училището, в което детето е прието и да подадеш декларация, че ще участва на второ класиране, но не ме чуват и не ме чуват. Какво да се прави, с тази моя миловидна и детска физиономия не ме приемат насериозно.
Е, значи не е нужно да им разясняваш! Някои хора просто си искат да е по трудния начин, защо да им се бъркаш:))))

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 10:18 от Kölsches Mädel

# 431
  • София

Онзи ден срещнах една майка от класа ни, която нито знаеше кога точно ще се подават заявления, нито знаеше точките на детето си, нито кога ще е класирането..И не е само тя . Та зачудих се - аз ли не съм наред или другите . Но после влязох в бг - мама и нещата си дойдоха на мястото Laughing

Това наистина се случва много често, и в класа ни има също поне две майки, които грам не се интересуват, нямаха справочници, най-малкото, изобщо не знаят за какво става въпрос.... В една фейсбук група през час се пита едно и също, обясняват се едни и същи неща, неразбираемо ми е как може да има толкова пък чак незаинтересовани родители. Мъжа ми ме бъзика непрекъснато, някоя таблица няма ли да отвориш още, защо, вика, не запишеш една статистика да изучиш междувременно, докато кесиш върху таблиците? Rolling EyesBowtie

# 432
  • София
След като цяла година говоря за това и на всички вкъщи разяснявам нещата (правя го, за да ги осмисля аз най вече), майка ми казала на брат ми, че съм била доволна, май е изкарала шестици. Simple Smile
И все пак мисля, че най-запозната е котката, тя усеща първа кога съм напрегната и аз често й се оплаквам.

# 433
И все пак мисля, че най-запозната е котката, тя усеща първа кога съм напрегната и аз често й се оплаквам.
SmileSmileSmile

# 434
  • София, Лагера
Съгласна! Laughing Аз съм с 3 маци, откак започна драмата с кандидатстването не се отлепват от мен. Въпреки жегата. Вместо да си лежат на хладните плочки все в скута ми се бутат.

Общи условия

Активация на акаунт