Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 158
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 540
Ех, а имаше годиини, в които "голямо си ренде" си беше чиста обида..."Съоткачалки" вече не е актуално обаче със сигурност, защото целим закачване - я на първо, я на второ класиране, така че след ден-два ще сме "закачалки". Терминологията е важно нещо.

# 541
Момичета, знае ли се вече кой е приет в Американския колеж или това тепърва ще се разбере?

# 542
Момичета, знае ли се вече кой е приет в Американския колеж или това тепърва ще се разбере?

Знае се, тяхното класиране беше още април-май, ако не греша, но не всички се записват, изчакват НВО и преценяват. След това канят и резервите.

# 543
Както всичко в тази държава всичко става с пари.Дочух че системата може да се манипулира надявам се това да не е вярно .Дали може да се сменят оценки или да се пиши нещо което не е вярно за да се влезе в определено училище

# 544
Би трябвало, на наборката приятелката чакаше, беше в резервите, ама доста надолу....

Бебчо, тази личност по-добре да не я споменаваме, по-леко и виното се пие, иначе горчи!

За езици и перспективи никой не може да е сигурен след 5 години какво ще ти е нужно, но да знаеш език, който не  е масов си е плюс. Моята немския и руски го изключи от желанията, и то почти нищо не остана от наличните училища  за бал 440. Омммм, да идва 12ти, че до 22 ри ми е още далечно, а искам вече на море и да не мисля за балове и училища.

# 545
A, виж, чак това не вярвам. Дори да има нещо такова, ще е някакъв супер изолиран случай или компютърна грешка.

# 546
Както всичко в тази държава всичко става с пари.Дочух че системата може да се манипулира надявам се това да не е вярно .Дали може да се сменят оценки или да се пиши нещо което не е вярно за да се влезе в определено училище

Това предполага твърде много манипулации в няколко системи - Школо, infopriem, фалшифицирано свидетелство за завършен седми клас... прекално голям филм ми се струва.
По-скоро директорското класиране е тази вратичка, според мен...

# 547
                Хайде не прекалявайте с фантастиката!  Има много по-лесни начини и те не са с манипулиране на системата. При това не се правят когато всички са се вторачили в нея и смятат точки, възможности и т.н.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 17:59 от Didia

# 548
Да може и директор да помогно но това още на първо класиране ми се струва много съмнително.Бал 320 да влезне в училище в което мин бал е 400 как ви се струва

# 549

Добре де, нека мислим трезво. Ако имаш много пари и връзки ще се занимаваш ли с общински/държавни училища?
Ми не, ще си запишеш детето в пансион в Англия.
Не вярвайте на хвалбите на хората.

# 550
Още никой не знае минималните балове за тази година.

# 551
Айде пак конспиративните теории, очакавайки датата за класирането...
Щадете си нервите и не влизайте в тази "система" от конспирации. Който може и иска да влезе в някое супер-хипер-мега желано училище, ще влезе извън класирането и извън проследимата за писане в нея система... след някой друг месец, някой надпланов прием, след някое писмо от РУО с преместване от друга област или друга държава...

# 552
в сайта не открих с учители чужди имена и в 1 АЕГ
https://www.fels-sofia.org/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0% … 5%D0%BB%D0%B8-205
Някъде бях чела, че по испански имат нейтив. Тук не пише също
Е, как да няма, Карол Хауърд. Една мома англичанка, дето на бг знаела само баница , стотинки и КАТ. Имало и някакъв мъж, но не е предавал на детето и не помни името.

# 553
в сайта не открих с учители чужди имена и в 1 АЕГ
https://www.fels-sofia.org/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0% … 5%D0%BB%D0%B8-205
Някъде бях чела, че по испански имат нейтив. Тук не пише също
Е, как да няма, Карол Хауърд. Една мома англичанка, дето на бг знаела само баница , стотинки и КАТ. Имало и някакъв мъж, но не е предавал на детето и не помни името.
мерси, пропуснала съм
има учител с име Никос, не ми се стори английски име

# 554
Извинете, че връщам няколко коментара назад, но да попитам: резервите за АК вече знаят дали са приети или още не знаят?

Общи условия

Активация на акаунт