Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 549
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!Първо да пожелая успех на всички деца!Пиша за първи път и се извинявам  за тъпия въпрос,но на вас излезе ли ви,че заявлението ви е прието успешно,както е показано в инструкциите?При нас излезе само вх. ном и дата и като го дам за печат няма нищо попълнено  по точка Б,В,Г.Дали при всички е така.Извинявам се още веднъж,но ни е за първи път.Благодаря.

# 166
И ние подадохме - две области по 5 желания наредихме. З.

Mama Ru, след като подадохте , визуализира ли ви се адреса на детето  в заявлението ?
Извън дребнотемието.... успех и щастлив избор на твоето детенце! ще стане това, което трябва за добро!

# 167
А аз първо демонстрирах на моя Тома Неверни, че може и от телефона, като й показах как става с другата област и й дадох тя да натисне бутона за подаване. След това наредихме за нашия град. И двете ми отнеха по 4 минути средно, все пак не сме в столицата и училищата са в пъти по-малко, съответно бързо ги намерихме в списъка.
И ние подадохме - две области по 5 желания наредихме. З.

Mama Ru, след като подадохте , визуализира ли ви се адреса на детето  в заявлението ?
Извън дребнотемието.... успех и щастлив избор на твоето детенце! ще стане това, което трябва за добро!
Не, не се визуализира адрес и не мисля, че е нужно на този етап, защото те не влизат оп адрес като първи клас. И балът не се е визуализирал, защото оценките от свидетелството още не се зареждат, но аз си го знам за всяко желание какъв е бил минималният миналогодишен и какъв е нейният за конкретното желание - при нас са различни начините на балообразуване и балообразуващите.
Късмет и успех на всички деца.

# 168
Е как да не е високо нивото на математика в математическите паралелки. Имат средно по 9 часа математика седмично след 8ми клас. Двете паралелки са с бал по- висок от всички езикови гимназии. В паралелките с биология, химия часовете мат са по-малко и там нивото няма да е такова, но те наблягат на други неща.
2. Деругото дете иска математика, бала според мен ще стигне за НПМГ, но искат да имат резервни варианти , заради високите оценките тази година и ме питат за паралелката с математика в 31-во в София. Имате ли впечателения?
Мисля, че имаше коментар по-напред точно в тази тема, че нивото на математика не е високо.

Няма ли да е по-добре да огледате езиковите гимназии с идея да се избере профил математика за 11 и 12 клас?
Гледах сайта на 1АЕГ например и там можеше да се избере математика като профил.

Вижте резултати на ДЗИ ПП математика
И НВО 10кл

# 169
Здравейте!Първо да пожелая успех на всички деца!Пиша за първи път и се извинявам  за тъпия въпрос,но на вас излезе ли ви,че заявлението ви е прието успешно,както е показано в инструкциите?При нас излезе само вх. ном и дата и като го дам за печат няма нищо попълнено  по точка Б,В,Г.Дали при всички е така.Извинявам се още веднъж,но ни е за първи път.Благодаря.

И при нас така - в Б, В и Г няма нищо, в допълнение в А го няма и адреса.

# 170
РУО- Пловдив. Няма дублиране. Подадох за 5 минути. Прикачих медицинското. Но се чудя. Понеже позната ми взе медицинското, докторката му няма данните от лична  карта, а синът ми има лична карта, полето за лична карта е празно. Може ли проблем да се получи, да го допълня на ръка, ако трябва и да го прикача наново.

# 171
След като подадох ми излезе входираното заявление - входящ номер, дата на приемане, подредените желания, само балът още не е сметнат.

# 172
Благодаря за темата 🌷
Имам въпрос за сдвоените профили на 2АЕГ. Доколкото разбрах от написаното от Санака, това са два предмета, което вървят заедно, и ако избереш единия, трябва да избереш задължително другия (примерно биология и химия). Гледайки учебните планове, разбирам, че първи и втори профил са винаги АЕ и втория чужд език, а за трети и четвърти просто са посочени предмети, от които може да се избира. Не намерих информация кои са двойките профили. Та въпросът ми е - ако детето ми избере математика като трети профилиращ, кой ще е четвъртият такъв? Физика ли?

# 173
  • София
Amelin, мисля че са Математика и Физика, Математика и География, както и Математика и ИТ

# 174
Здравейте,
ПРи вас зареждат ли се оценките от свидетелството в системата?
ПРи нас се виждат само точките от нво, а оценките от свидетелството не са видни

# 175
  • София
31 во не го препоръчвам. Нямам опит след 7ми клас, но горчивият ми опит до  7ми там ми подсказва, че едва ли нещата са много по-различни и нагоре.
Бих се дистанцирала аз от това училище и същия съвет давам и на най-близките ми приятели. А във форума, който иска вярва, който иска не. Повече и на лични мога.

# 176
Оценките от свидетелствата още не са заредени. Ще се появят на по-късен етап като синхронизират. Поне така пише на инфоприем.

# 177
  • София
Здравейте!Първо да пожелая успех на всички деца!Пиша за първи път и се извинявам  за тъпия въпрос,но на вас излезе ли ви,че заявлението ви е прието успешно,както е показано в инструкциите?При нас излезе само вх. ном и дата и като го дам за печат няма нищо попълнено  по точка Б,В,Г.Дали при всички е така.Извинявам се още веднъж,но ни е за първи път.Благодаря.
Да, излиза
Скрит текст:

# 178
Успокойте се с тези адреси и точки от дипломата Hands V
Адреса не се попълваше и миналата, и преди... доста говини.
Заявлението си изглежда все ей така:

Това се вижда при "печат" на заявлението, запазила съм си pdf.
Не очаквайте в момента нищо по-различно.
Успех!

# 179
  • European Union
РУО- Пловдив. Няма дублиране. Подадох за 5 минути. Прикачих медицинското. Но се чудя. Понеже позната ми взе медицинското, докторката му няма данните от лична  карта, а синът ми има лична карта, полето за лична карта е празно. Може ли проблем да се получи, да го допълня на ръка, ако трябва и да го прикача наново.
Няма проблем и да го оставите празно. Ако все пак го прикачите повторно, то се закачва към подаденото заявление, като заменя предишното. Няма какво да се обърка.

Общи условия

Активация на акаунт