Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 138
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Значи, ако класираха по уседналост, ние в Драгалевци щяхме да си останем с основно образование. Joy

Париж е станал ужасен, но южна Франция е друга бира. Значи, оставихте Испанската, подхванахте ФЕГ. Абе за вас други училища няма ли? Я всички в СМГ и да не се разправяме! Joy

И да вземат да пускат утре това класиране, че ми писна при всяко влизане в профила МОН да ме проверява дали съм човек.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 23:34 от sanaka

# 1 051
  • В Страната на чудесата
Сакън, бе, Санака, бива ли такива призиви 30 минути преди заветния час ?!! Joy
Ей ся ше се оувърлоудне системата от n-тите пренареждания на желанията. 😜 😜 😜

Най-дългата седмица в живота ми...

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 23:39 от Алисса

# 1 052
Мен пък един път не ме проверяват сейвнала съм си паролата и ме логва.

Ми те и други училища са ги под карали 133, 32...
Някак никой не споменава НПМГ напоследък

# 1 053
  • у дома...
Честно казано ми е тъпо това сравнение по други показатели.
За едната паралелка балообразуващи са ИИ и ТП. Обикновено децата имат 89 или 100 точки там, та си е съвсем реално на НВО да имат еднакъв сбор и на балообразуващите също. И тогава отиваме на точка 3 - оценките от свидетелството, ама без музика, физическо, ИИ и ТП. Моето точно по 3 от тези предмети има петици и шестици. И хоп, някой го изместил, защото по география има 4, пък моето е с 3, ама по физическо моето е с 5, пък другото с 4. И защо географията, която не е балообразуващ да решава, а не физическото? Всички с последен равен бал трябва да бъдат приемани.
И става клас с 50 ученика. Или още една допълнителна паралелка. Вие сте учител, знаете предполагам нормативите за хорариум на учителите. А ако училището няма база за още една паралелка? Онлайн ли ще е допълнителната?
И не, живота не е справедлив. Музика и физическо са важни за някои училища. И участват в балообразуването там.

# 1 054
Обещах да пиша, ако има развитие с казуса, при който детето под 14г. го няма на записването. На официалния мейл до РУО беше отговорено с неофициално телефонно обаждане от тях с думите: “нека излезе класирането и тогава ще видим какво ще правим.” На въпросът: “Но нали подписът на малолетен е нищожен?”, отговорът: “Нека не задълбаваме в тази тема. Няма ли начин да дойде детето, да пътува по- късно? Ама защо сега точно решихте да пътува, от август 2023 сме обявили датите за записване.” Та това е. Стискайте палци да мине гладко всичко и да не се налага с телевизия да го записват.

# 1 055
Вземете дете “назаем”  😂.

# 1 056
Добре де. Хипотетично при 10 абсолютно еднакви - бал, сбор от НВО, балообразуващи, свидетелство как приемат всички?
И да, ясно ми е, че такава и системата, което не означава, че трябва да ми харесва.

# 1 057
  • София
Мен пък един път не ме проверяват сейвнала съм си паролата и ме логва.

Е, то и аз съм си ги сейвнала, но при всеки опит за влизане в профила, ми излиза екран: Verifying that you are human. This may take a few seconds. Smirk И чак след като се уверят, че все още съм човек, ме пуска да продължа напред.

# 1 058
А мен не ме проверяват.

# 1 059
При изредените в таблица желания има колона "Бал" след всяка паралелка - там утре ще въведат минималния необходим бал за прием в тази паралелка ли?

# 1 060
Аз минавам без проверка.

На бал просто май ще сметнат бала на детето за всяка желана паралелка. Ние си ги знаем тоест.

# 1 061
При изредените в таблица желания има колона "Бал" след всяка паралелка - там утре ще въведат минималния необходим бал за прием в тази паралелка ли?
Няма минимален необходим бал. Трябва да въведат бала на всяко дете за конкретните паралелки, посочени в заявлението му и след приключване на класирането - минималния и максималния бал за тези паралелки.
Примерно:
Иван Петров Стоянов
1. СМГ - 493,750
2. АЕГ - 485,250
...

# 1 062
И мен ме проверява редовно дали съм човек.
Обаче устискахме. Само 3 заявления. И в оставащите 11 мин няма да променяме. Каквото било, било.

# 1 063
Sanaka, ти с тези прогнози да не са те заподозрели. Догодина може ще ти предложат да работиш по системата на МОН да интегрираш прогнозите в секцията План Прием

# 1 064
  • София
А мен не ме проверяват.
И мен не ме проверяваха, докато бях в България, но откакто съм в Гърция, ме проверяват всеки път. Сигурно предполагат, че в Гърция хора не живеят. Joy

Общи условия

Активация на акаунт