Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 807
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
И аз не спах тази нощ. Заради няколко истински важни въпроса (не маловажни акто някакво си класиране) - голямата трябва да си вземе зимното яке като заминава септември или аз да й го изпратя по-късно? А първия ден като няма чаршафи и завивки как ще спи? И дали не трябва да купя билети за много ранен полет, че да има време до вечерта да купим гореспоменатите? И други подобни.
Това го играх м.г. и , ако позволите извън темата малко know how:
- първо натъпкахме една кола с багаж и отидохме tutta la famiglia на воаяж да ги настаним. Унгарците ни накараха да извадим всичката цигания, която беше подредена като пъзел.
- после купихме билети на  България еър младежка тарифа, където позволяват 2 големи куфара ИЛИ спортна екипировка (моите влачиха и ракети за скуош и тенис) + малък куфар (част от багажа във вакуум пликове)
- и накрая и кашони по Спиди летяха (ако се пуснат от служебен акаунт, не ги ровичкат изобщо).
Това за европейска дестинация.
Чаршафи и завивки купихме и оттук, и оттам - разликите в цените са пренебрежими. Дрехи и обувки там май са една идея по-евтини, но все пак зависи от държавата.

Аз към днешна дата предпочитам  7 и 12 клас пред 7 и 1 г. студентки в чужбина. Малката много пострада психически и това се отрази и на представянето може би.

# 1 456
Не знам защо го пишат на сайта, а не ни осведомяват директно тук 😂
Щото вече имат трафик по сайта, пък някои се вълнуват и във фейс групата. Покриват много канали енергоспестяващо.

Тъкмо поръчах виното, ще дойде по обяд.

Така е, не им е лесно и в МОН, представям си разговора: “Тия във фейса не са спали”, а другият “Бе ти гледай от мамата какво правят , ще счупят сайта, напиши нещо там да избутаме до обяд” 😂

# 1 457
Много кофти новина за тези, които се двоумят между МОН и МК, има застъпване в едно от училищата.
Записват се в МК и после решават там ли остават или изтеглят документите и се записват в
МОН

# 1 458
Най- дългия 15ч, в петък! Нямат жал тези хорица!

А може и да е 18ч, че човек да не може да излезе след работа на ресторант и да се забавлява, сайтът им трябва да рефрешвам....

# 1 459
Бюти, ние се хилим, ма то е баш така Simple Smile
И да, със сигурност има хора, които хвърлят едно око и тук, и там Laughing

alexova, няма да е 18, щот ще искат да отпочват уикенда. Пускат в 15, там ако има някъв голем зор, да реагират за 2-3 часа и после удри кепенците до понедeлник Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 10:17 от zlatenceto

# 1 460
  • София
Много благодаря за споделения опит. Останалите, извинявайте, че оспамих темата!

# 1 461
Много кофти новина за тези, които се двоумят между МОН и МК, има застъпване в едно от училищата.
Към МК винаги са записвали преди първо класиране. Така дават шанс на децата, които не са приети да участват в първо класиране към МОН. Не е проблем и после да се отпишат, но до сега аз не помня такъв случай при нас

# 1 462
Много благодаря за споделения опит. Останалите, извинявайте, че оспамих темата!
Ети, ние се питаме по 10-12 страници как става записването и какво беше още, вече забравих. Laughing
Твойто беше полезно и информативно като тема:)

# 1 463
От толкова много влизания и излизания да не блокира системата.

# 1 464
Записват се в МК и после решават там ли остават или изтеглят документите и се записват в
МОН

Или тичат в 5 без 10 да се записват, като видят излязлото класиране.

# 1 465
  • София
МОН
Даже стоят в МК до трето, четвърто се класиране. Няма драма. Освен ако детето накрая не зададе култовия въпрос - няма ли как да ги уча и двете? А сега е един ученолюбив ...

# 1 466
Към МК винаги са записвали преди първо класиране. Така дават шанс на децата, които не са приети да участват в първо класиране към МОН. Не е проблем и после да се отпишат, но до сега аз не помня такъв случай при нас

За кое училище има застъпване - ако и на двете места днес се обявява класирането не е проблем - даже няма да има записване отписване в такава степен

# 1 467
Не знам защо го пишат на сайта, а не ни осведомяват директно тук 😂
Щото вече имат трафик по сайта, пък някои се вълнуват и във фейс групата. Покриват много канали енергоспестяващо.

Тъкмо поръчах виното, ще дойде по обяд.

Така е, не им е лесно и в МОН, представям си разговора: “Тия във фейса не са спали”, а другият “Бе ти гледай от мамата какво правят , ще счупят сайта, напиши нещо там да избутаме до обяд” 😂
Не , не ...друго трябва да се е говорило!
"По-добре откачалките да работят напрегнати в очакване на резултатите,
защото провален работен ден ще е, знаейки резултатите още от сутринта,
които за мнозина, вероятно може да са ШОК И УЖАС".
шок и ужас

# 1 468

Тази година НГДЕК ще обявят резултатите днес, в 17 ч. Записването на първо класиране при тях ще е от 15-17 юли (като при МОН). Получи се така заради датите на НВО и късното раздаване на свидетелствата за завършено основно образование.

# 1 469
Аз след 5 г. ще повторя с малкия. За бонус - каката ще е 12 клас.
След принцеса Лея имате и принц?❤️❤️❤️
Биби, комбинацията 12 и 7 клас - чудна. 🤗🍀
Спах си добре аз, даже се успах.
Започнах късно работа и ще свърша по - късно. А ме чакат уж за концерт довечера, но... каквото - такова.
Младежът още спи. Попитах, ако са излезнали резултатите, да те будя ли първи да си ги видиш.
Изръмжа се :
- Гледайте ги, радвайте се, аз си знам! 😂🤦
Сестрици, мене ме е страх да отворя тЪз проклета система - същи терариум. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт