Партньор-проблем с алкохола

• 4 258
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-красивата страна
Ти нямаш ли достойнство и себеуважение?
Нямаш ли самочувствие като жена?
Не заслужаваш ли по-добър живот със свестен мъж до теб?
Какво значи постоянни раздели и събирания?
Аз разбирам веднъж да простиш,защото всеки прави грешки,но когато виждаш,че няма промяна в поведението на човека,значи обръщаш гръб и продължаваш напред.
А когато се връщаш втори,трети,четвърти път ,ти показваш,че каквото и да направи той ще търпиш.И той продължава по същия начин..

Не са ли те учили да не се занимаваш с хора със зависимости-алкохол,наркотици,хазарт...Такива не стават ни за връзка,ни за семейство.
Имаш твърде ниски критерии при избора на партньор.

Стегни се ,зарязвай го и продължавай напред.И вдигни летвата малко поне..

# 31
Я се виж каква си хубава. Защо търпиш всичко това.
Ако беше някой, който се скъсва от работа, щеше да ти е скучен и отдавна да си го напуснала, нали?

# 32
''Интелигентен и добър във всичко, което прави'' е в пълно противоречие с ''говори само за себе си, ревнува и се заяжда''. Време е да осъзнаеш, че се заблуждаваш за неговите качества, които и да ги е имало, вече ги няма, а и ще става по-зле. Бягай и не гледай назад.

# 33
  • Страната на чудесата
Време е да осъзнаеш, че се заблуждаваш за неговите качества, които и да ги е имало, вече ги няма, а и ще става по-зле...
И моят опит това показва, че вследствие на алкохола зависимите деградират и от хубавите им качества остава само спомен.
Между другото, тъй като съм била в такава връзка, откривам едно преповтаряне на детска моя травма от дядо ми, при когото прекарвах летата и беше алкохолно зависим, тормозеше баба ми, посягаше и, изобщо след първата чашка се променяше коренно, а иначе беше много интелигентен и хрисим човек. Тази моя склонност да повтарям модела и да се обвързвам с такива партньори отшумя чак след работа с психолог и отработване на травмата.

# 34
  • Washington,USA
Няма оправия. Гледай, ако хване няква цироза какъв ще стане. Това, че сега се хили и гледа тъпо не значи, че винаги ще е такъв.

Общи условия

Активация на акаунт