Като му направя забележка ,той се обяснява какво лошо прави и какво пречи.
А той фъфли,смее се сам ,седи часове сам в Тик ток и си пие. и говори с часове само за себе си ,мен все едно ме няма .Ляга,захърква и аз не мога да спя от
изпаренията му И не е само вечер от сутринта е на бири.Имаме разлика 15 години,той е над 50 и от 25 години поне пие.Бившата му жена също го заряза с децата .Ние сме заедно от 12 години с постоянни раздели и събирания ,дори сме имали други връзки и кой дявол ни събра пак.От две седмици почнах да треперя като се напие ,не ми е за пръв път ,значи че ми е свършило търпението.Много пъти като сме навън започва да си измисля несъществуващи неща,да ревнува или се заяжда с хората .Затова не искам да ходим никъде особено вечер .Не знам какво да правя ,казах му че прекалява и повече няма да се пие (домът ни е мой),той си взе нещата и си тръгна .Това за мен значи ,че избира алкохола и няма никакво намерение да промени нещата .Без пиене е просто един слаб човек ,който не може да се бори с живота .Иначе не е лош човек.Има ли смисъл да продължавам,както се вижда нещата са на дъното.За мен не е нормално да се пие всеки ден в количества да те направят зеленчук .И аз бях почнала да пия покрай него ,но спрях навреме.Единствено разбрах,че не ставай по щастлива ,а времето летеше по-ускорено.