Термин Август 2024 ♥ - тема 8

• 35 130
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Ние взехме такава, но от официалния дистрибутор в България - Raya Toys. Нямаше нито ден забавяне, количката даже подрани и всичко си беше в срока описан в сайта им.
Има ли някоя мама с количка Cybex balios S lux и проблеми със забавяне в доставката. Ние поръчахме от bebemax казват, че производителя има проблем с количествата.

За кой цвят, понеже аз искам almond beige и никъде го няма наличен.

За Almond Beige и на друго място четох, че нямат налични и се бавят много. Нашата е Sky Blue, поръчах я от Рая Тойс преди няколко месеца и я доставиха след 3 седмици.

# 136
Аз съм със Sky blue -зимния, а летния е черен.
Ние взехме такава, но от официалния дистрибутор в България - Raya Toys. Нямаше нито ден забавяне, количката даже подрани и всичко си беше в срока описан в сайта им.
Има ли някоя мама с количка Cybex balios S lux и проблеми със забавяне в доставката. Ние поръчахме от bebemax казват, че производителя има проблем с количествата.

За кой цвят, понеже аз искам almond beige и никъде го няма наличен.

# 137
Привет. Минах последна ФМ при Чавеева. Всичко е наред и явно всички са ме сложили в графата, че може да раждам вече, а аз искам да си удържа още две седмици. Бебетата са по почти 2400г, а на плацентата пише втора степен. Искам да закърмя бебетата ми с коластра...

Успех на всички и стискайте за доносени, здрави бебенца!

Родилите мамчета, нека всичко е наред при вас с мама и бебета. Очакваме само да ни се хвалите!

🍀💖

# 138
Аз се връщам от доплер , расте човека , добър е кръвотока.Но много ме наплашиха с тая стара плацента.
Препоръките са всяка седмица да ходя на доплер и ако вдигна кръвно над 130 да ходя веднага към болницата , че имало риск да се отлепи плацентата.Някой чувал ли е такова твърдение?

# 139
  • София
Да. Когато лежах в 25 седмица заради кървене, което не се установи с какъв произход е, едно от предположенията беше за високо кръвно. Само предположение, не беше валидно за мен.

Високо кръвно е предпоставка за отлепване, а има ли отлепване на плацентата е придружено от обилно кървене, но и болки.

Маrbellaa, не се тревожи, следят те, а ти следи кръвното по няколко пъти.

Аз се приготвям за тонове и после ще споделя с ендокринолога какво стана вчера.

# 140
# 141
Мили борбени момичета, включвам се само да споделя, че днес в 36+1 проплакаха моите принцески Лора (46 см, 2470 г) и Симона (49 см, 2540 г) ❤️
Бях секцио със спинална упойка, всичко мина по вода и сега предстои да ме раздвижват лека полека. Бебките ще постоят в неонатология, за да се адаптират, но се надявам след някой друг ден да се гушкаме и да се учим да се кърмим Simple Smile
Стискам палци на всички! 🥰

# 142
  • София
Честито, Ивчони !
Да са здрави и скоро да се гушкате Heart
Бързо възстановяване и на теб !

# 143
Ивчониии, честито! Бързо възстановяване на теб и да се гушкате съвсем скоро Heart

Аз минах днес последна фетална в 36+5 при Янкова. Казаха,че въпреки че си го мерят по-малък все още, всичко е наред и ако не вдигна кръвно или не стане нещо извънредно,си го чакаме да си тръгне сам без притеснения,аспиринът си бил свършил работата. Плацентата е все още 1-ва степен,така че се надявам да си го докараме след 38-ма. Не са ме проверявали за разкритие все още,в понеделник съм при Славов и после,предполагам,че само на тонове ще ходя.

# 144
Мили борбени момичета, включвам се само да споделя, че днес в 36+1 проплакаха моите принцески Лора (46 см, 2470 г) и Симона (49 см, 2540 г) ❤
Бях секцио със спинална упойка, всичко мина по вода и сега предстои да ме раздвижват лека полека. Бебките ще постоят в неонатология, за да се адаптират, но се надявам след някой друг ден да се гушкаме и да се учим да се кърмим Simple Smile
Стискам палци на всички! 🥰

Честито, Ивчони! Да са живи и здрави принцесите! Бързо възстановяване на теб и скорошно гушкане с бебетата! 🙏🏻🌹

# 145
Ивчони, честито!Да са ви живи и здрави!
Бързо възстановяване ти желая!

# 146
  • София
Честити бебоци, Ивчони! Да са живи и здрави девойките, а на теб бързо възстановяване! 🩷🩷🩷

# 147
Честито и от мен, Ивчони! Живи и здрави да са ти принцесите и бързо възстановяване на теб!

Исках и да вметна, доколкото поне аз съм чела по темата, и двете изтичания на водите са нормални (дали изведнъж много или малко по малко), разликата била къде се е спукало и кои води изтичат дали под или над бебето.

А аз както си мислех напоследък, че май ми е слязъл корема и пръсти слагах и усещането беше много свободно, от снощи пък имам чувството че пак е високо. Луда работа, утре докторът ще каже истината.

# 148
Ивчонии, честити бебенца! Да са много здрави! Heart

# 149
Ивчони  ЧЕСТИТО , бързо възстановяване и много топли прегръдки с малките принцеси:)

Общи условия

Активация на акаунт