Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 209
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тази на Била с певците всеки път като я чуя ми бърка в джигера...и бързам да сменя...и с това ехо сякаш е снимана в басейн и нищо не се разбира Triumph

# 601
"Любимата " ми е за оня дето имал Ем диария, Ем запек. Гласът му казва - На ти тва вълшебно хапче то ще те отърве и от двете Rolling Eyes

Б@си тъпнята. Head Band

# 602
Ами, да, бе, най накрая ще има твърдо ако(по една кучешка реклама), което ще излезе леко и меко(по една друга реклама) Joy. Т.е. ще имаме взаимоизключващи се факти като в горната реклама - хем запек, хем диария и на изхода ни едно от двете. Joy

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 22:06 от Джаста Праста

# 603
  • Пловдив
Редува ги човеко най-вероятно. Sunglasses
За хапчето не съм попадала на рекламата и не знам как действа, та едно и също го отървава и от двете.

# 604
  • София
Много бъркате...правилното е МариАмед SatisfiedImp

# 605
Новата реклама на Билла. Васко Кеца пее "Междучасие". Къци е в масовката.

# 606
Коментирана ли е рекламата на простенал перфект!? С перфектната блондинка и стария коцкар Joy  Детето всеки път като я види ме поглежда учудено

# 607
Последната реклама на Аико е ужасна с този циклещ текст.
Марчето има конкуренция - някъв Ибулек се завъртя в рекламните блокове. Не знам коя е по противна от двете. 🤢

# 608
  • София
"Охоо чорапи ли плетем?". Дават я от няколко години вече, не ме кефи никак Joy

# 609
"Охоо чорапи ли плетем?". Дават я от няколко години вече, не ме кефи никак Joy
Тази ми е в топ 3 на най-тъпите реклами.

# 610
  • Пловдив
Продължава да ме дразни много натъртващото "мммммм, да" в рекламата на Бела. Иначе добре направена реклама, но с "ммммм, да" прекалено са пресолили.

Честит национален празник!

# 611
Ей сега гледах една реклама на джип Волво и ските бяха поставени на багажника на обратно, в разрез с правилата...

# 612
Ей сега гледах една реклама на джип Волво и ските бяха поставени на обратно на багажника на покрива...
Има ли значение?

# 613
Ей сега гледах една реклама на джип Волво и ските бяха поставени на обратно на багажника на покрива...
Има ли значение?

Има - за шума и за разхода на гориво.

# 614
Съсипаха ги, ама не им пука Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт