Плевен - 161

• 19 892
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
Откъде може да се поръча жито за помен? Преди го поръчвахме от Фантазията.

# 16
В траурните бюра правят.

# 17
Мами, къде в Плевен може да се направи фетална морфология( освен д-р Бодурска в КИРМ)

# 18
Никъде, отидете в София.

# 19
Определено никъде в Плевен. Моята АГ ме изпрати в София при доктор Славяна Галева.

Мами, къде в Плевен може да се направи фетална морфология( освен д-р Бодурска в КИРМ)

# 20
Да не сте при Полина Василева? Аз се следя при нея и отново ме изпрати при Галева на ФМ. Много съм доволна и от двете!
Определено никъде в Плевен. Моята АГ ме изпрати в София при доктор Славяна Галева.

# 21
  • Някъде там
Здравейте!
Моля, да препоръчате добър невролог в Плевен за възрастен.
Също така ще помоля и за препоръки за фирма, която се занимава с пране на дивани и матраци по домовете.

# 22
Д-р Лиловски - Авис Медика
Проф. Д-р Пламен Божинов - Галилео и Сърце и мозък

# 23
Здравейте, търся мнение за дентален хирург Марио Иванов за вадене на мъдрец.
Може и друг да препоръчате, благодаря

# 24
За вадене на мъдрец препоръчвам д-р Павлин Стефанов

Здравейте, търся мнение за дентален хирург Марио Иванов за вадене на мъдрец.
Може и друг да препоръчате, благодаря

# 25
Добър ден. Бихте ли ми препоръчали добри курсове за програмиране, IT специалисти в Плевен, ако изобщо има в Плевен? Търсих в Интернет и не попаднах на такива курсове.

# 26
  • Sofia
Има ли режим на водата?

# 27
Има ли режим на водата?
Има режим на водата. През деня от 12.15-30 до 17.00-18.00. Вечерно време от 23.00 до 06.00.
Много е гаден този режим на водата. Нищо не може да се прави и голямо бързане да се оправи човек, докато спрят водата.

# 28
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ортопед в Плевен за задължителната ехография която се прави на новородено на тазобедрените стави?

# 29
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ортопед в Плевен за задължителната ехография която се прави на новородено на тазобедрените стави?
Вълешков, работи в Сърце и Мозък с направления. Там водих малкия син.

Общи условия

Активация на акаунт