Второкласници 2024/2025 - 1 тема

• 20 119
  • 675
  •   1
Отговори
# 525
На нас без телефон ще е проблем. Тя излиза сама и искам да имам връзка с нея постоянно. Но пък го ограничаваме за време от 40 мин за игри и вайбър.

# 526
  • София
А давате ли ключ за вкъщи?
Нашият иска вече. На входа вратата е с код за достъп, но за апартамента си трябват два ключа и не съм никак ок...

# 527
Давам аз, но около нас и да ги загуби ще се появят. Входната ни врата обаче е скапана и трудно отключва, често се налага да помагам.

# 528
Имат телефони без сим карти, със силно ограничен достъп. И при нас май е настъпил предпубертетният период.

# 529
  • София
Няма телефон, няма и да има скоро. В училище са забранени поне до 4 ти клас. Игри не играе също. НА компютъра гледа влогове само.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 19:39 от Циндил - Пиндил

# 530
  • София
Само аз ли не я пускам сама навън? Рано ми е още, а и на нея смятам.

# 531
При нас е затворено и няма достъп до коли, играят на полянка под терасите. Аз я виждам, иначе другаде не я пускам.

# 532
  • гр.София
Има смарт телефон, правят си разни групи със съученици и играят заедно. Ограничението му е един час на ден, но понякога го удължавам. Има и ключ от къщи, но не го носи в училище. Сега е на площадката зад блока, за да играе футбол. Отива и се връща сам и затова му трябва ключ. Следя го чрез GPS Тракер.

# 533
  • Свищов
Няма никакъв телефон, таблет и изобщо електроника. Дори телевизия гледа в определено време и е научена да пита може ли. Тя иска, но ние я водим и вземаме навсякъде и на практика не ѝ трябва. Понякога ѝ давам да играе на моя таблет и мнооого рядко двете играем Симс на компютъра и това е. Гледам да огранича технологиите докато мога. И ключ няма.

# 534
Не ги пускам да ходят сами навън. Оставяла съм ги обаче за малко сами вкъщи. Пред блока има доста деца, с очевидно смели родители.

# 535
Второкласникът се движи успоредно с батко си - т.е. излиза сам с телефон, няма личен такъв, но уикенда има право на час игра, а през делнични дни - ако решава задачи след училище, на 35 минути.
Домашната за лятната ваканция е от фейсбук група, към която трябва да сте се присъединили, за да можете да свалите файла. Мога да го изпратя на имейл.

# 536
  • София
Вкъщи и аз съм я оставяла, но навън сама не смея.

# 537
  • София
Аз го пускам .. да си купи дюнер, друго..
Не пресича.
Посред бял ден.
Големи са вече.
Също така го пускам да рита в двора с децата от кооперацията.

# 538
  • София
За мен не са достатъчно големи. 😂
И най-вече пресичането ме притеснява, че е доста завеяна.

# 539
  • София
Моята още няма телефон. Ако иска малко да погледа, взима някой от нашите апарати.
Задачи за лятото няма. Ще си дописва помагалата от училище и Голямата ваканция.
Книги чете малко и със зор.
Но пише хубаво и грамотно.  Навън сама все още не ходи. Стоим с нея след училище, за да кара ролери в двора и с децата. Сега през ваканцията как ще е не знам.

Общи условия

Активация на акаунт